راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه و نکات باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان جزغاله و فوت و فن نان جزغاله خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان جزغاله راز خوشمزگی نان جزغاله و فوت و فن نان جزغاله خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان جزغاله، یکی از …
راز خوشمزگی خورش تره و فوت و فن خورش تره خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خورش تره راز خوشمزگی خورش تره و فوت و فن خورش تره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورشها به عنوان بخش مهم …
راز خوشمزگی مرغ لونگی و فوت و فن مرغ لونگی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مرغ لونگی راز خوشمزگی مرغ لونگی و فوت و فن مرغ لونگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مرغ لونگی، این غذای …
راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه
راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه و نکات باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
باقالی پلو با ماهیچه از دیرباز تا کنون در میان خانوادههای ایرانی جایگاه ویژهای داشته و به عنوان یک غذای خوشطعم و مهمانی معروف است. این غذای ایرانی، که گاهی با ماهیچه یا گردن گوسفند و گاهی با مرغ طبخ میشود، به خاطر طعم متفاوت و دلنشین خود در میان خانوادههای ایرانی بسیار محبوب است.
مواد لازم
ماهیچه گوسفندی ۴ عدد
پیاز ۳ عدد
چوب دارچین ۳ عدد
برنج ۴ پیمانه
شوید خشک ۱ پیمانه
باقالی ۲ پیمانه
سیر ۱ بوته
زعفران نصف استکان
زردچوبه ۱/۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۵ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
ابتدا زعفران را در هاون خوب بکوبید، سپس آن را درون یک ظرف ریخته و چند تکه یخ به آن افزوده و کنار بگذارید. وقتی زعفران آماده شد، هر دو طرف ماهیچه را با زعفران آغشته کرده و برای یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس، برنج را چند بار بشویید، در قابلمه بریزید، ۵ پیمانه آب و نمک اضافه کنید و یک ساعت خیس کنید.
پیازها را پوست بکنید، بشویید و به صورت خلالی برش بزنید. سیرها را نیز پوست گرفته و بشویید. روی حرارت قابلمهای قرار دهید، کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را اضافه کنید. ماهیچهها را روی پیاز و سیر قرار دهید، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه اضافه کنید و در قابلمه را ببندید.
پس از یک ساعت، نمک و چوب دارچین را به قابلمه اضافه کرده و کمی زعفران روی ماهیچهها بریزید و درب قابلمه را ببندید تا بپزد.
برنج خیس خورده را به همراه زردچوبه، شوید خشک، کمی روغن و باقالی روی حرارت قرار دهید. پس از تبخیر آب برنج، حرارت را کاهش داده، دمکنی روی درب قابلمه بکشید و برای یک ساعت دم بکشید.
پخت ماهیچه حدود ۴ تا ۶ ساعت زمان میبرد. پس از این مدت، باقالی پلو و ماهیچه را در ظرف مورد نظر سرو کنید و در کنار آن سس مورد علاقه و پیاز کاراملی برای لذت بردن از طعم آن اضافه کنید.
راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه
نکته مهم در پخت باقالی پلو این است که به ماهیچهها آب اضافه نکنید؛ این یکی از اسرار طعم دلچسب باقالی پلو است که ماهیچهها باید به آرامی و به مدت طولانی با پیازها پخته شوند.
استفاده از باقالی و شوید تازه برای تهیه باقالی پلو توصیه میشود.
پخت ماهیچهها و کاراملی شدن پیازها تقریباً ۴ ساعت زمان میبرد.
مراقب باشید که حرارت زیاد نباشد تا آب گوشت بیش از حد کاهش نیابد، و همچنین خیلی کم نباشد که گوشت به خوبی نپزد.