راز خوشمزگی کیک نوتلا و نکات پخت کیک نوتلا خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش هویج و جو و فوت و فن آش هویج و جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش هویج و جو و فوت و فن آش هویج و جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش هویج و جو راز خوشمزگی آش هویج و جو و فوت و فن آش هویج و جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی آب آلبالو و فوت و فن آب آلبالو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آب آلبالو و فوت و فن آب آلبالو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آب آلبالو راز خوشمزگی آب آلبالو و فوت و فن آب آلبالو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آب آلبالو، نوشیدنی‌ای بسیار ساده …

راز خوشمزگی جوجه کباب چیمیچوری و فوت و فن جوجه کباب چیمیچوری خوشمزه

راز خوشمزگی جوجه کباب چیمیچوری و فوت و فن جوجه کباب چیمیچوری خوشمزه

راز خوشمزگی جوجه کباب چیمیچوری راز خوشمزگی جوجه کباب چیمیچوری و فوت و فن جوجه کباب چیمیچوری خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. جوجه کباب چیمیچوری، …

راز خوشمزگی کیک نوتلا

کیک نوتلا کافی شاپی کیک نوتلا خانگی کیک نوتلا به روش قنادی طرز تهیه سس نوتلا برای کیک کیک نوتلا پنبه ای کیک نوتلا تولد کیک نوتلا کوچک کیک نوتلا شکلاتی

راز خوشمزگی کیک نوتلا و نکات پخت کیک نوتلا خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

شکلات نوتلا به عنوان یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین انتخاب‌ها برای صبحانه و تنقلات در سرتاسر دنیا شناخته می‌شود. از این شکلات محبوب می‌توان برای تهیه کیک نوتلا استفاده کرد که یکی از انواع کیک‌های خوشمزه بین‌المللی است و اغلب در کافی‌شاپ‌ها به همراه نوشیدنی‌های گرم سرو می‌شود.

مواد لازم

تخم مرغ ۴ عدد

آرد ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

روغن مایع ۱ پیمانه

نوتلا ۴ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها را شکسته و شکر و وانیل را به آن‌ها اضافه کنید.

با استفاده از همزن برقی و تنظیم آن روی سرعت بالا، مخلوط تخم‌مرغ و شکر را برای ۱۰ دقیقه هم بزنید تا زمانی که رنگ آن سفید شده و حالت کشدار پیدا کند.

نوتلا را به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه کرده و دوباره با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

روغن مایع و شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملاً مخلوط و یکدست شود.

در یک کاسه دیگر، آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را ریخته و دو بار آن‌ها را الک کنید.

آرد را در سه مرحله به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید.

با استفاده از لیسک و به شکل دورانی، مواد را آرام آرام با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

قالب را با روغن مایع چرب کنید، کاغذ روغنی را درون قالب قرار دهید و آن را محکم کنید.

مایه کیک را داخل قالب ریخته و چند بار قالب را به آرامی بر روی سطح کار بکوبید تا حباب‌های هوا از بین بروند.

کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.

پس از پایان زمان پخت، با فرو بردن یک خلال دندان یا سیخ چوبی در کیک، تست کنید که آیا کیک به آن می‌چسبد یا خیر. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

بعد از خروج کیک از فر، اجازه دهید که خنک شود، سپس آن را برش دهید و با مواد دلخواه تزئین کنید.

راز خوشمزگی کیک نوتلا

برای پخت کیک نوتلا بدون استفاده از فر، ابتدا یک قابلمه نچسب را انتخاب کرده و آن را چرب نمایید. قابلمه را روی شعله‌پخش‌کن گذاشته تا گرم شود. سپس مایه کیک را داخل قابلمه ریخته، روی شعله‌پخش‌کن بگذارید و در قابلمه را با یک دمکنی بپوشانید. کیک را به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شود.

کیک را می‌توانید مطابق با سلیقه خود با گاناش شکلاتی، میوه‌ها، پسته و سایر تزئینات دلخواه تزئین کنید.

برای پخت کیک نوتلا می‌توانید از انواع قالب‌ها استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که تنها ۱/۳ قالب باید با مواد پر شود.

قبل از شروع به تهیه کیک، تمام مواد را حداقل یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

در صورت عدم دسترسی به نوتلا، می‌توانید از هر نوع شکلات صبحانه فندقی دیگری به عنوان جایگزین استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 22 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.