راز خوشمزگی سس کچاپ و به راحتی خوشمزه ترین سس کچاپ عمرت را بساز - مُچُم
راز خوشمزگی نان ویانا و فوت و فن نان ویانا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان ویانا و فوت و فن نان ویانا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان ویانا راز خوشمزگی نان ویانا و فوت و فن نان ویانا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان ویانا یکی از …

راز خوشمزگی آش رشته جو و فوت و فن آش رشته جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش رشته جو و فوت و فن آش رشته جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش رشته جو راز خوشمزگی آش رشته جو و فوت و فن آش رشته جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …

راز خوشمزگی خورش به قورمه و فوت و فن خورش به قورمه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش به قورمه و فوت و فن خورش به قورمه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش به قورمه راز خوشمزگی خورش به قورمه و فوت و فن خورش به قورمه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش …

راز خوشمزگی سس کچاپ

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب طرز تهیه سس کچاپ مهرام طرز تهیه سس کچاپ موشکی دلپذیر طرز تهیه سس کچاپ با نشاسته و رب طرز تهیه سس کچاپ حرفه ای طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه نی نی سایت طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده نی نی سایت طرز تهیه سس کچاپ خانم احمدی

راز خوشمزگی سس کچاپ و نکات تهیه سس کچاپ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سس گوجه فرنگی یا کچاپ، یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌های جهانی است که در میان افراد همه سنین، به‌ویژه کودکان، طرفداران بسیاری دارد. این سس مزه‌ای جذاب به غذاها می‌بخشد، به طوری که بسیاری از کودکان حتی ترجیح می‌دهند کچاپ را روی انواع غذاها، حتی روی نان و پنیر خود نیز استفاده کنند.

مواد لازم

گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم

پیاز ۱ عدد بزرگ

پودر سیر ¼ قاشق چایخوری

سرکه سفید ¼ لیوان

شکر قهوه ای ۳ قاشق غذاخوری

ادویه کاری ¼ قاشق چایخوری

آب سرد ¼ لیوان

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

نمک ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

برای تهیه سس گوجه‌فرنگی کچاپ، ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن زیتون تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود، بدون اینکه به رنگ طلایی یا کاراملی برسد.

سپس گوجه‌فرنگی‌های رسیده و قرمز را پوست گرفته، ریز خرد می‌کنیم و به پیاز اضافه می‌کنیم. بعد از تفت دادن اندکی، در تابه را می‌گذاریم تا گوجه‌ها آب بیندازند و بپزند.

سپس ترکیب گوجه‌فرنگی و پیاز را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن، در مخلوط‌کن یا میکسر ریخته و پوره می‌کنیم.

پوره گوجه‌فرنگی را صاف کرده و به آن شکر، پودر سیر، نمک، ادویه کاری و سرکه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

در ادامه، نشاسته ذرت را در آب سرد حل کرده و به سس اضافه می‌کنیم. سپس سس را روی حرارت ملایم گرم کرده و مداوم هم می‌زنیم تا به غلظت دلخواه برسد و اجازه می‌دهیم در دمای محیط خنک شود.

در نهایت، سس کچاپ را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم. توصیه می‌شود سس را در مقادیر کوچک تهیه کنید و اگر مقدار بیشتری تولید کردید، آن را در فریزر بگذارید.

برای نگهداری طولانی‌تر سس کچاپ در یخچال، می‌توانیم آن را در ظرف درب‌دار به مدت ۲ تا ۳ هفته نگهداری کنیم. برای مدت زمان بیشتر، هر وعده مصرف را در کیسه فریزر قرار داده و فریز کنیم.

راز خوشمزگی سس کچاپ

شکر، یک جزء کلیدی در ساخت سس گوجه‌فرنگی است و نوع آن بر طعم نهایی سس تأثیرگذار است. شکر باید به صورت پودری و بدون بوی نامطبوع یا ماندگی باشد، چرا که بوی نامناسب شکر می‌تواند طعم سس را تغییر دهد.

برای سس کچاپ بهتر است از سرکه خانگی استفاده شود. در میان انواع سرکه، سرکه انگور قرمز و سفید از بهترین گزینه‌ها هستند.

رب گوجه‌فرنگی مورد استفاده در این سس باید خوش‌رنگ و ترش و شیرین باشد، و از استفاده رب‌های تیره یا سیاه رنگ اجتناب کنید.

برای چاشنی‌های سس گوجه‌فرنگی، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا گزینه‌های مناسبی هستند.

اگر مایلید، به جای استفاده از شکر سفید می‌توانید از شکر قهوه‌ای یا عسل برای تهیه سس استفاده کنید.

بر خلاف سس مایونز، هنگام تهیه سس گوجه‌فرنگی نباید آبلیمو اضافه کرد. مؤلفه‌های اصلی سس کچاپ شامل شکر، سرکه و رب گوجه‌فرنگی هستند.

توجه به اندازه مواد اولیه در تهیه هر دو نوع سس بسیار مهم است؛ تغییر در مقادیر می‌تواند بر غلظت، عطر و طعم سس‌ها تأثیر بگذارد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.