;
راز خوشمزگی مربا توت سفید و نکات پخت مربای توت سفید خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی باقالی و روش پخت سریع باقالی خشک و نکات پخت باقالی

راز خوشمزگی باقالی و روش پخت سریع باقالی خشک و نکات پخت باقالی

راز خوشمزگی باقالی راز خوشمزگی باقالی و روش پخت سریع باقالی خشک و نکات پخت باقالی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. باقالا، یکی از حبوبات خانواده‌ی حبوبات، در …

راز خوشمزگی پودینگ شکلاتی و نکات پودینگ شکلاتی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پودینگ شکلاتی و نکات پودینگ شکلاتی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پودینگ شکلاتی راز خوشمزگی پودینگ شکلاتی و نکات پودینگ شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. در عرض ۱۵ دقیقه، تمامی مواد پودینگ …

راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی و نکات پخت سالاد سیب زمینی خوشمزه

راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی و نکات پخت سالاد سیب زمینی خوشمزه

راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی راز خوشمزگی سالاد سیب زمینی و نکات پخت سالاد سیب زمینی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد سیب زمینی و پیاز، یک …

راز خوشمزگی مربا توت سفید

فیلم طرز تهیه مربای توت سفید مربای توت سفید بدون شکر مربای توت سفید با شیره با توت سفید چی درست کنم نی نی سایت مربای توت سفید خشک مربای توت سفید خانم گلاور با توت سفید چه چیزهایی میشه درست کرد مربای توت سفید و سیاه

راز خوشمزگی مربا توت سفید و نکات پخت مربای توت سفید خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

این مربای خوش طعم از توت سفید، که میوه‌ای پرخاصیت و درمانی است، تهیه می‌شود. توت سفید، که به عنوان یک درمان گیاهی شناخته شده و بومی چین است، به ویژه در فصل توت سفید برای تهیه این مربا مورد استفاده قرار می‌گیرد. این میوه نه تنها به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند، بلکه در کاهش خستگی و اضطراب و همچنین برای افراد دیابتی مفید است. علاوه بر این، برگ‌های خشک شده توت سفید برای دم کردن چای و دمنوش استفاده می‌شوند. شما می‌توانید مربای توت سفید را در وعده‌های صبحانه و عصرانه میل کنید و افزودن خلال پسته به آن، طعم و مزه‌ای خاص به این مربا می‌بخشد.

مواد لازم

توت سفید ۱ کیلوگرم

شکر ۹۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم

آب ۲.۵ پیمانه

دونه هل تعدادی

وانیل یک سوم قاشق چایخوری

زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری

جوهر لیمو (یا آبلیمو) یک چهارم قاشق چایخوری (۲ قاشق غذاخوری)

طرز تهیه

ابتدا توت‌ها را پس از شستشو با شکر و آب داخل یک قابلمه لعابی می‌ریزیم و آن را بر روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا بپزد و غلیظ شود.

مربا را با درب بسته بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌پزیم.

پس از اتمام پخت، درب قابلمه را برمی‌داریم، زعفران و دانه‌های هل اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا مربا طعم و رنگ زعفران را به خود بگیرد.

برای رسیدن به غلظت مناسب، پخت مربا حدود یک تا یک و نیم ساعت زمان می‌برد.

در ۵ دقیقه پایانی پخت، آبلیمو یا جوهر لیمو حل شده در آب را به مربا اضافه می‌کنیم.

پس از چند جوش، گاز را خاموش کرده و اجازه می‌دهیم مربا کاملاً خنک شود.

در نهایت، مربای توت سفید را به ظرف مورد نظر انتقال داده و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

راز خوشمزکی مربای توت سفید

استفاده از توت‌های بزرگ، آبدار و سفت تر توصیه می‌شود.

مهم است که توت‌ها کاملاً رسیده و نه خیلی نرم باشند.

همچنین، توت‌هایی که له شده‌اند را از مخلوط خارج کرده و استفاده نکنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.