;
راز خوشمزگی شاورما و نکات پخت شاورما خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد انار + 5 سالاد خوشمزه با انار را اینجا بیاموزید

راز خوشمزگی سالاد انار + 5 سالاد خوشمزه با انار را اینجا بیاموزید

راز خوشمزگی سالاد انار راز خوشمزگی سالاد انار + ۵ سالاد خوشمزه با انار را اینجا بیاموزید در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. در فصل پاییز، میز غذای …

راز خوشمزگی سوپ شلغم و فوت و فن سوپ شلغم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ شلغم و فوت و فن سوپ شلغم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوپ شلغم راز خوشمزگی سوپ شلغم و فوت و فن سوپ شلغم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سوپ شلغم، که به عنوان …

راز خوشمزگی حلوا شکری و نکات تهیه حلوا شکری خوشمزه خانگی

راز خوشمزگی حلوا شکری و نکات تهیه حلوا شکری خوشمزه خانگی

راز خوشمزگی حلوا شکری راز خوشمزگی حلوا شکری و نکات تهیه حلوا شکری خوشمزه خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آیا به عنوان گزینه‌های صبحانه، نان و پنیر …

راز خوشمزگی شاورما

طرز تهیه شاورما مراکشی اموزش شاورما عربی طرز تهیه شاورما هندی شاورما مرغ ساده طرز تهیه سس شاورما عربی طرز تهیه سالاد شاورما شاورما مرغ شف طیبه دستگاه شاورما لبنانی

راز خوشمزگی شاورما و نکات پخت شاورما خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شاورما، که با گوشت‌های نازک و طعم‌داری چون مرغ، گوسفند، گاو، بز، و گاهی اوقات بوقلمون تهیه می‌شود، یک غذای خیابانی پرطرفدار خاورمیانه‌ای است که معمولاً در نان لواش یا پیتا سرو می‌شود. این غذای لذیذ را می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد، مانند شاورما مرغ با استفاده از گوشت سینه مرغ.

اگر از طعم گوشت آبدار و طعم‌دار لذت می‌برید، شاورما می‌تواند یک انتخاب عالی برای شام باشد. این غذا در سبک‌های مختلفی از جمله ژیروس یونانی، دونر کباب ترکی و تارنا ارمنی وجود دارد، اما شاورمای لبنانی جایگاه ویژه‌ای دارد. در اینجا، روش تهیه شاورمای مرغ با گوشت سینه را بررسی می‌کنیم. هرچند که می‌توانید از ران مرغ نیز استفاده کنید، استفاده از سینه مرغ به دلیل چربی کمتر آن، انتخاب سالم‌تری خواهد بود.

مواد لازم

سینه مرغ ۱ عدد

ماست چکیده ۱/۲ پیمانه

رنده پوست پرتقال ۱/۲ ق چای خوری

آب لیمو ۱ ق غذا خوری

گوجه ۲ عدد

خیارشور ۴ عدد

کاهو ۱ پیمانه

نمک و فلفل و سیر و میخک و آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای سس شاورما

ارده ۳ ق غذا خوری

ماست غلیظ ۱/۲ لیوان

روغن زیتون ۲ ق غذا خوری

آب لیمو ۲ ق غذا خوری

نمک و پودر سیر و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه شاورما

ابتدا، سینه مرغ را به شکل نوار برش دهید و آنها را در یک ظرف بریزید. به آن ماست، آب لیمو، ادویه‌ها و رنده پوست پرتقال (به جز قسمت سفید که باعث تلخی می‌شود) اضافه کنید. مرغ را با این مخلوط ماساژ دهید و سپس آن را برای ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌دار شود.

پس از آن، سینه‌های مرغ را روی صافی قرار دهید تا سس اضافی آن خارج شود. سپس کمی روغن به سینه‌ها بزنید و تابه‌ای را گرم کنید و سینه‌های مرغ را بدون روغن سرخ کنید. در ابتدا مرغ کمی آب می‌اندازد اما بعد از آن شروع به سرخ شدن می‌کند. مراقب باشید زیاد سرخ نشود تا خشک نشود.

ارده را با ماست مخلوط کرده و روغن زیتون و ادویه‌ها را اضافه کنید تا به غلظت سس مایونز برسد.

گوجه‌ها را بشویید و خشک کنید و به صورت نواری برش دهید. خیار شور را نیز به همین شکل برش بزنید. کاهو را ریز خرد کنید و در صورت عدم دسترسی به کاهو، می‌توانید از کلم استفاده کنید. نان پیتا را باز کرده و سس مخصوص را روی آن بمالید. سپس مرغ سرخ شده، گوجه، خیار شور و کاهو را روی نان قرار دهید، رول کنید و با سس گوجه فرنگی میل کنید.

راز خوشمزگی شاورما

با کمی وقت و صبر اضافی، می‌توانید نان شاورمای مرغ را در خانه تهیه کنید. ابتدا، ۵ پیمانه آرد را با ۲ تخم مرغ، ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری خمیر مایه، ۲ قاشق غذاخوری شکر، و کمی نمک ترکیب کنید و پس از آن ۱ و ۱/۳ پیمانه آب اضافه کنید. این مخلوط را خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را بپوشانید و برای ۱ ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر آماده شده را به ۱۵ تا ۲۰ بخش مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با وردنه به شکل نازک صاف کنید و در تابه نچسب با حرارت متوسط بپزید.

اضافه کردن قارچ به شاورما مرغ اختیاری است اما طعم آن را بهتر می‌کند. در صورت تمایل، هنگام سرخ کردن مرغ، به میزان دلخواه قارچ اضافه کنید و آن را تا کاملاً آب آن گرفته شود تفت دهید.

سس ماست تهیه شده برای شاورما مرغ را می‌توان تا ۳ روز در یخچال نگهداری کرد، به شرطی که در ظرف بسته باشد.

برای ایجاد طعم‌های متنوع، می‌توانید با ادویه‌های مختلف در شاورمای مرغ تجربه کنید. علاوه بر ادویه‌های ذکر شده در دستور، استفاده از زنجبیل، جوز هندی، و زردچوبه نیز پیشنهاد می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.