راز خوشمزگی کرم پاتیسیر و نکات تهیه کرم پاتیسیر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان خامه ای و نکات پخت نان خامه ای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان خامه ای راز خوشمزگی نان خامه ای و نکات پخت نان خامه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. هر آنچه که امیدوار …
راز خوشمزگی چیز برگر و نکات پخت چیز برگر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی چیز برگر راز خوشمزگی چیز برگر و نکات پخت چیز برگر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چیز برگر به عنوان یکی از محبوبترین …
راز خوشمزگی آش کلم برگ و فوت و فن آش کلم برگ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش کلم برگ راز خوشمزگی آش کلم برگ و فوت و فن آش کلم برگ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …
راز خوشمزگی کرم پاتیسیر
راز خوشمزگی کرم پاتیسیر و نکات تهیه کرم پاتیسیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
کرم پاتیسیر، که در تهیه انواع کیک و شیرینیها کاربرد فراوانی دارد، یکی از کرمهای محبوب است. مؤلفه اصلی این کرم، زرده تخم مرغ است. آماده کردن این کرم نه تنها آسان است بلکه فوقالعاده کاربردی نیز میباشد. کرم پاتیسیر میتواند در تهیه پیراشکیها، لایههای وسط کیک، شیرینیهای تهیه شده با خمیر هزارلا، تارتها و پایها به کار رود.
مواد لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
شیر یکچهارم پیمانه
خامه ۱ قاشق مرباخوری
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
شکر یکچهارم پیمانه
اسانس یا طعمدهنده دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا تخممرغها را شکسته و زردهها را جدا کرده و در ظرفی بریزید. شکر را به زردهها اضافه کنید.
این ترکیب را با سرعت متوسط همزن هم بزنید.
وقتی مخلوط زرده تخم مرغ و شکر به رنگ کرمی و بافت کشدار درآمد، وانیل را به آن افزوده کنید.
پس از اضافه کردن وانیل، به آرامی شیر را به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از قاشق یا همزن دستی مخلوط کنید.
در یک ظرف مجزا، آرد سفید و نشاسته ذرت را الک کنید و به ترکیب اضافه کنید.
سپس، مخلوط را به ماهیتابه یا قابلمه نچسب منتقل کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید، همواره آن را هم بزنید.
مراقب باشید که کرم را روی شعله تنها نگذارید و همزمان با غلظت یافتن مخلوط، به هم زدن ادامه دهید.
در این مرحله، اگر خواستید میتوانید با اضافه کردن اسانسهای مختلف، طعم کرم را دلخواه کنید. ابتدا کرم را از روی حرارت بردارید، سپس اسانس یا شکلات را به آن بیفزایید.
کرم شما حالا آماده است. اجازه دهید تا خنک شود و سپس از آن استفاده کنید. برای بهتر شدن بافت کرم، پیشنهاد میشود که آن را ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
مواد لازم کرم پاتیسیر بدون زرده
شیر ۱ لیوان
آرد نصف لیوان
شکر نصف لیوان
وانیل کمی
گلاب ۲ قاشق
طرز تهیه کرم پاتیسیر بدون زرده
ابتدا در یک قابلمه، شکر، نشاسته ذرت و نمک را مخلوط کنید.
شیر غلیظ شده را به مخلوط شکر و نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. همزدن را ادامه دهید تا مخلوط به قوام غلیظ درآید.
سپس، حرارت را کاهش دهید و مخلوط را هم زنید تا برای یک دقیقه دیگر بجوشد.
کرم را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه کنید.
کرم پاتیسیر را از صافی رد کنید.
سپس، سطح کرم را با یک پلاستیک بپوشانید. پلاستیک را مستقیماً روی سطح کرم قرار دهید تا از تشکیل پوسته جلوگیری شود.
اجازه دهید کرم در دمای اتاق خنک شود و سپس آن را برای دو ساعت در یخچال قرار دهید.
این کرم را میتوانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.