راز خوشمزگی باتر میلک و فوت و فن باتر میلک خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی برنجک و نکات تهیه برنجک خوشمزه در منزل و خواص برنجک

راز خوشمزگی برنجک و نکات تهیه برنجک خوشمزه در منزل و خواص برنجک

راز خوشمزگی برنجک راز خوشمزگی برنجک و نکات تهیه برنجک خوشمزه در منزل و خواص برنجک در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برنجک یک خوراکی سنتی با مزایای خاص …

راز خوشمزگی شربت خاکشیر و فوت و فن شربت خاکشیر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شربت خاکشیر و فوت و فن شربت خاکشیر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شربت خاکشیر راز خوشمزگی شربت خاکشیر و فوت و فن شربت خاکشیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. همزمان با گرم‌تر شدن هوا …

راز خوشمزگی فتوچینی با مرغ و فوت و فن فتوچینی با مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی فتوچینی با مرغ و فوت و فن فتوچینی با مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی فتوچینی با مرغ راز خوشمزگی فتوچینی با مرغ و فوت و فن فتوچینی با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. فتوچینی با …

راز خوشمزگی باتر میلک

راز خوشمزگی باتر میلک و فوت و فن باتر میلک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی باتر میلک و فوت و فن باتر میلک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

باترمیلک، که در زبان فارسی به آن “دوغ کره” هم می‌گویند، یک نوشیدنی لبنی با طعم ترش و ملایم است که از شیر، پس از گرفتن کره از آن، به دست می‌آید. این نوشیدنی کمی غلیظ‌تر از شیر بوده و به دلیل طعم منحصر به فرد و خواص فراوانش، در آشپزی و شیرینی‌پزی کاربرد دارد. تاریخچه باترمیلک به قرن‌ها پیش بازمی‌گردد، زمانی که مردم برای نگهداری شیر در مناطق گرم و مرطوب، آن را به صورت طبیعی تخمیر می‌کردند. در گذشته، باترمیلک به عنوان یک محصول جانبی از فرآیند کره‌گیری سنتی به دست می‌آمد. به این صورت که پس از جدا کردن کره از شیر، مایع باقی‌مانده که حاوی مقدار کمی چربی و باکتری‌های لاکتیک اسید بود، به عنوان باترمیلک مورد استفاده قرار می‌گرفت. این باکتری‌ها باعث ایجاد طعم ترش و ملایم در باترمیلک می‌شوند. امروزه، باترمیلک به صورت صنعتی و با اضافه کردن باکتری‌های مخصوص به شیر پاستوریزه تولید می‌شود. باترمیلک در کشورهای مختلف جهان، به خصوص در کشورهای اروپایی و آمریکایی، به عنوان یک نوشیدنی محبوب و مفید مصرف می‌شود و در تهیه انواع غذاها، کیک‌ها و شیرینی‌ها کاربرد دارد.

مواد اولیه برای تهیه باترمیلک (برای ۱ پیمانه)

شیر: ۱ پیمانه

آبلیمو یا سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه باترمیلک

شیر را درون یک لیوان یا پارچ بریزید.

آبلیمو یا سرکه سفید را به شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مخلوط شیر و آبلیمو یا سرکه را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا شیر کمی بریده بریده شود و طعم ترش به خود بگیرد.

باترمیلک آماده است. می‌توانید آن را بلافاصله مصرف کنید یا در یخچال نگهداری کنید.

راز خوشمزگی باترمیلک

استفاده از شیر تازه و با کیفیت

استفاده از آبلیمو یا سرکه سفید تازه

دادن زمان کافی به شیر برای بریده بریده شدن

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای آبلیمو یا سرکه سفید از ماست یا کفیر نیز برای تهیه باترمیلک استفاده کنید.

باترمیلک خانگی را می‌توانید به مدت ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید.

۱۰ مورد از خواص باترمیلک

منبع غنی کلسیم

حاوی پروتئین و ویتامین‌های گروه B

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها

بهبود گوارش و هضم غذا

کاهش کلسترول خون

کنترل فشار خون

کمک به کاهش وزن

بهبود سلامت پوست و مو

پیشگیری از سرطان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.