راز خوشمزگی فیله استریپس و نکات پخت فیله استریپس خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کوفته پسته و فوت و فن کوفته پسته خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوفته پسته و فوت و فن کوفته پسته خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوفته پسته راز خوشمزگی کوفته پسته و فوت و فن کوفته پسته خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوفته پسته یکی از غذاهای …

راز خوشمزگی ذرت خامه ای و فوت و فن ذرت خامه ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ذرت خامه ای و فوت و فن ذرت خامه ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ذرت خامه ای راز خوشمزگی ذرت خامه ای و فوت و فن ذرت خامه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ذرت …

راز خوشمزگی کوفته کدو و نخود و فوت و فن کوفته کدو و نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوفته کدو و نخود و فوت و فن کوفته کدو و نخود خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوفته کدو و نخود راز خوشمزگی کوفته کدو و نخود و فوت و فن کوفته کدو و نخود خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی فیله استریپس

طرز تهیه فیله استریپس پولکی طرز تهیه فیله استریپس فست فودی طرز تهیه فیله استریپس با پودر پانکو طرز تهیه فیله استریپس با پودر سوخاری طرز تهیه فیله استریپس با دلستر طرز تهیه سس استریپس رستورانی فیله استریپس نی نی سایت تفاوت اسپایسی و استریپس

راز خوشمزگی فیله استریپس و نکات پخت فیله استریپس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

چیکن استریپس، که به فیله استریپس نیز معروف است، از غذاهای محبوب در دنیای فست‌فود است. این غذا از برش‌های سینه مرغ یا فیله مرغ تهیه می‌شود که در یک آرد ویژه برای فیله استریپس آغشته و با روش خاصی سرخ می‌شوند تا بافت ترد و پولکی داشته باشد.

فیله استریپس در واقع نوعی مرغ سوخاری با بافت ترد و پولکی است که با دیگر انواع مرغ سوخاری متفاوت است، به خصوص از نظر ضخامت لایه خمیری که روی مرغ قرار دارد.

بسیاری تصور می‌کنند که تهیه چیکن استریپس در خانه کار دشواری است، اما این چنین نیست. با کمی صبر و دقت، می‌توانید در اولین تلاش خود چیکن استریپس خانگی خوشمزه و تردی را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه فیله استریپس خانگی

فیله مرغ ۸ عدد

پیاز ۲ عدد

آب ½ فنجان

آرد سفید ۲ لیوان

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

پاپریکا ۱ قاشق چای خوری

فلفل سفید ۱ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل ½ قاشق چای خوری

پودر سیر ۱ قاشق چای خوری

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه فیله استریپس خانگی

برای تهیه چیکن استریپس خانگی، می‌توانید از فیله‌های مرغ استفاده کنید یا سینه مرغ را به برش‌هایی به اندازه فیله تقسیم کنید و آن‌ها را مزه‌دار نمایید.

ادویه‌ها را به جز زنجبیل پودری با هم ترکیب کنید.

برای مزه‌دار کردن مرغ، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در کاسه‌ای بزرگ بریزید.

نیم فنجان آب گرم، نیم قاشق چای‌خوری نمک و نیمی از ادویه‌ها را به کاسه اضافه نمایید.

کمی زعفران دم‌کرده را نیز به کاسه افزوده و هم بزنید.

فیله‌های مرغ را به کاسه اضافه کرده و آن‌ها را خوب با مواد ماریناد مخلوط کنید. سپس کاسه را بپوشانید و برای مدت زمانی بین ۴ ساعت تا یک شبانه‌روز در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شوند.

آرد را به همراه پودر زنجبیل، باقی‌مانده ادویه‌ها و نیم قاشق چای‌خوری نمک ترکیب کنید و در کاسه‌ای بزرگ بریزید.

یک کاسه آب سرد با تکه‌های یخ نیز آماده کنید.

تابه‌ای عمیق را روی اجاق قرار داده و به میزانی روغن بریزید که فیله‌ها بتوانند روی روغن شناور بمانند.

تابه را روی حرارت بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود.

فیله‌ها را یکی یکی ابتدا در آرد بزنید، سپس آن‌ها را در آب یخ فرو ببرید. این کار را ۳ تا ۴ بار تکرار کنید تا سطح فیله‌ها پولکی شود.

فیله‌ها را در روغن داغ قرار داده و سرخ کنید تا رنگ آن‌ها کاملاً طلایی شود. سپس فیله‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

مواد لازم برای تهیه فیله استریپس رستورانی

فیله مرغ ۱۲ عدد

سس خردل ۱ قاشق غذا خوری

روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

آرد ۳۵۰ گرم

آب و یخ به مقدار کافی

نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار کافی

پودر سیر، پاپریکا و پولبیبر به مقدار کافی

طرز تهیه فیله استریپس رستورانی

برای پخت چیکن استریپس به سبک رستورانی، فیله‌های مرغ را درون یک کاسه بزرگ قرار داده و به آن‌ها نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، پاپریکا و پول‌بیبر اضافه نمایید.

سپس سس خردل و روغن زیتون را به کاسه افزوده و با دستان خود مواد را به خوبی روی تکه‌های مرغ ماساژ دهید. کاسه را بپوشانید و برای مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ‌ها مزه‌دار شوند.

در یک کاسه جداگانه، آرد را به همراه میزان مناسبی از نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، پاپریکا و پول‌بیبر مخلوط کنید.

یک کاسه آب خنک با تکه‌های یخ در کنار دست خود آماده کنید.

فیله‌های مرغ را ابتدا در آرد و سپس در آب یخ بزنید و این فرآیند را دوباره تکرار کنید، در آخر دوباره آن‌ها را در آرد بغلتانید.

با استفاده از دست، آرد را به خورد فیله‌ها دهید تا بافت پولکی حاصل شود.

تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به میزانی روغن اضافه کنید که فیله‌ها در آن شناور باشند.

فیله‌های پولکی را از هر دو طرف در روغن سرخ کنید و پس از سرخ شدن آن‌ها را روی کاغذ حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. چیکن استریپس را با سس مورد علاقه خود سرو نمایید.

مواد لازم برای تهیه فیله استریپس فست فودی با سیب زمینی سرخ کرده

فیله مرغ ۱ کیلوگرم

شیر ۱ لیوان

آرد سفید ۲۵۰ گرم

پودر پاپریکا یک قاشق مربا خوری

پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری

آویشن نصف قاشق مربا خوری

ادویه مرغ و ماهی ۱ قاشق چای خوری

پودر خردل نصف قاشق چای خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

سیب زمینی به میزان دلخواه

آب و یخ به میزان لازم

طرز تهیه فیله استریپس فست فودی با سیب زمینی سرخ کرده

در یک کاسه بزرگ، ادویه‌ها را با شیر مخلوط کنید و فیله‌های مرغ را به آن اضافه نمایید. کاسه را در یخچال قرار دهید و به مدت یک ساعت بگذارید تا فیله‌ها مزه‌دار شوند.

سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به شکل خلالی خرد کرده و در ظرفی حاوی آب و یخ قرار دهید.

آرد را با میزان مساوی ادویه‌هایی که پیشتر با شیر مخلوط کردید، ترکیب نمایید.

فیله‌هایی که مزه‌دار شده‌اند را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس در مخلوط شیر بزنید. این فرآیند را سه بار تکرار کنید.

پس از آن فیله‌ها را تکان دهید تا آرد اضافی آن‌ها کنار برود و بافت پولکی به خود بگیرند. برای حفظ این بافت، فیله‌ها را فوراً در روغن داغ سرخ کنید.

در یک تابه دیگر، سیب‌زمینی‌های خلالی را به همراه نمک و زردچوبه سرخ نمایید.

فیله‌ها را از هر طرف برای مدت ۳ تا ۴ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید.

راز خوشمزگی فیله استریپس

برای تهیه فیله استریپس خانگی، شما می‌توانید بسته به سلیقه خود از ادویه‌های متنوعی استفاده کنید. چند پیشنهاد عبارت‌اند از:

ترکیبی از پودر فلفل قرمز، پاپریکا، آویشن، زردچوبه و نمک.
یا ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل قرمز، پودر سیر، پاپریکا، آویشن و پودر پیاز.
برای ایجاد بافت پولکی بر روی فیله‌های مرغ، پس از اینکه دو بار فیله را در آب یخ و آرد زده‌اید، برای بار سوم، فیله‌ها را درون آرد قرار دهید و آن‌ها را بین دو دستی که با آرد پوشیده شده‌اند، بگیرید و با حرکات سریع و دورانی دست‌ها در جهت مخالف یکدیگر، بافت پولکی را ایجاد کنید.

استفاده از انبر به جای دست می‌تواند در این فرآیند موثر باشد، زیرا دست‌های شما خشک و تمیز باقی می‌مانند. پس از دو بار آغشته کردن فیله‌ها در آب یخ و آرد، دست‌هایتان را با آرد پر کنید و فیله را بین دست‌های آردی قرار دهید، به گونه‌ای که تنها با آرد تماس داشته باشد. سپس دست‌ها را به یکدیگر بمالید تا سطح مرغ بافت پولکی و گِله‌گِله به خود بگیرد و پس از آن، فیله‌ها را سرخ کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.