راز خوشمزگی چای آلبالو و نکات تهیه چای آلبالو خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی کته اسفناج با گوشت و فوت و فن کته اسفناج با گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کته اسفناج با گوشت و فوت و فن کته اسفناج با گوشت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کته اسفناج با گوشت راز خوشمزگی کته اسفناج با گوشت و فوت و فن کته اسفناج با گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی پارافه آناناس  و فوت و فن پارافه آناناس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پارافه آناناس و فوت و فن پارافه آناناس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پارافه آناناس راز خوشمزگی پارافه آناناس و فوت و فن پارافه آناناس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پارافه آناناس یک دسر …

راز خوشمزگی سالاد تک نفره و فوت و فن سالاد تک نفره خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد تک نفره و فوت و فن سالاد تک نفره خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد تک نفره راز خوشمزگی سالاد تک نفره و فوت و فن سالاد تک نفره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد …

راز خوشمزگی چای آلبالو

مضرات چای آلبالو بهترین زمان خوردن چای آلبالو فیلم طرز تهیه چای آلبالو طرز تهیه چای آلبالو خشک چای آلبالو در پریودی خواص چای آلبالو برای لاغری طرز تهیه چای البالو یخ زده خواص چای آلبالو در طب سنتی

راز خوشمزگی چای آلبالو و نکات تهیه چای آلبالو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از دلچسب‌ترین نوشیدنی‌های گیاهی، چای آلبالو است. در فصل تابستان که زمان برداشت آلبالو می‌باشد، پیشنهاد می‌کنم از این چای ترش با رنگ و طعم دلنشین استفاده کنید تا از فواید آن بهره‌مند شوید. امیدوارم از نوشیدن آن لذت ببرید.

مواد لازم

آلبالو بدون ساقه یک لیوان

آب سرد دو لیوان

آب جوش دو لیوان

نبات یا عسل به مقدار دلخواه

آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۰ دقیقه

مجموع زمان پخت: ۱۵ دقیقه

طرز تهیه چای آلبالو

برای درست کردن چای آلبالو، ابتدا ساقه‌های آلبالو را جدا نمایید.

آلبالو‌ها را به خوبی بشویید و در قوری بریزید.

سپس دو لیوان آب سرد روی آن‌ها بریزید و قوری را روی حرارت قرار دهید.

اجازه دهید آب با حرارت ملایم جوش بیاید و سپس حرارت را کاهش دهید تا برای تقریباً ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد.

پس از گذشت ۲۰ دقیقه، قوری را از روی حرارت بردارید.

قوری را برای ۱۵ دقیقه روی سماور یا کتری داغ نگه دارید تا چای کاملاً دم بکشد.

بعد از دم کشیدن چای، دو لیوان آب جوش دیگر به آن اضافه کنید.

چای آلبالو را در استکان‌های مورد نظر خود همراه با نبات، قند یا عسل سرو نمایید.

راز خوشمزگی چای آلبالو

اگر تمایل دارید، پیش از اضافه کردن آلبالو‌ها به قوری، هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.

دقت کنید که آلبالو‌ها له نشوند تا رنگ چای شما شفاف و زلال باقی بماند.

چای زمانی آماده است که آلبالو‌ها عمدتاً رنگ خود را از دست داده باشند.

برای افزایش شیرینی چای و خنثی کردن طبع سرد آلبالو، می‌توانید از ابتدا نبات را در قوری بریزید.

این دمنوش خوش طعم را می‌توانید با خرما و بیسکوئیت سرو کنید.

برای تهیه چای آلبالو با استفاده از آلبالوی خشک، کافی است قبل از دم کردن، آلبالو‌ها را برای یک ساعت خیس کنید.

تهیه چای آلبالو با هسته

یک روش دیگر برای تهیه چای هسته آلبالو این است که ابتدا آلبالوها را درون قوری بریزید و سپس آب جوش را روی آن‌ها بریزید.

صبر کنید تا چای به خوبی دم بکشد و آلبالوها رنگ خود را به چای بدهند.

از قرار دادن آلبالوها در قوری خودداری کنید تا هم چایی با رنگ زیبا داشته باشید و هم از کف کردن چای جلوگیری شود.

تهیه یخ آلبالو

شما می‌توانید چای دم‌کشیده را بعد از اینکه از روی حرارت برداشته شد، در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

زمانی که چای خنک شد، می‌توانید آن را همراه با تکه‌های یخ سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.