راز خوشمزگی فینگر فود جیب تاجر و نکات پخت جیب تاجر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پخت نان چای و نکات پخت نان چای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پخت نان چای راز خوشمزگی پخت نان چای و نکات پخت نان چای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان چای یکی از شیرینیهای …
راز خوشمزگی بستنی یخی میوه ای و فوت و فن بستنی یخی میوه ای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بستنی یخی میوه ای راز خوشمزگی بستنی یخی میوه ای و فوت و فن بستنی یخی میوه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
راز خوشمزگی ترش واش و فوت و فن ترش واش خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ترش واش راز خوشمزگی ترش واش و فوت و فن ترش واش خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ترش واش گیاهی خودرو …
راز خوشمزگی فینگر فود جیب تاجر
راز خوشمزگی فینگر فود جیب تاجر و نکات پخت جیب تاجر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
فینگر فودها، غذاهای کوچک و جذابی هستند که برای آغاز یک مهمانی یا ناهار دلپذیر ایدهآل میباشند، بدون نیاز به استفاده از قاشق و چنگال برای خوردن. یکی از محبوبترین انواع فینگر فود، جیب تاجر است که نام آن از شکل پر شدهاش گرفته شده است. این فینگر فود خوش طعم با ظاهری اشتها آور، میتواند با تزئینات مناسب، گزینهای عالی برای جشنها، تولدها و دیگر مجالس به عنوان یک غذای نو و خاص باشد. فینگر فودهای سرد که آمادهسازی آنها آسانتر است، معمولاً در مهمانیهای با تعداد مهمان زیاد، طرفداران بیشتری دارند.
جیب تاجر یک فینگر فود پرطرفدار است که میتوانید آن را با دلخواه خود پر کنید، از جمله انواع سالادها مانند سالاد اولویه، سالاد ماکارونی، سالاد مرغ، سالاد تن ماهی، گوشت، مرغ، یا سبزیجات. در اینجا، ما دستور پخت جیب تاجر مرغ مزهدار را برای شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
پودر سوخاری یا پودر پانکو: به میزان لازم
نصف سینهی مرغ پخته شده
قارچ سرخ شده: نصف پیمانه
خیارشور: ۵ تا ۶ عدد
فلفل دلمه قرمز: ۱/۳ عدد
کنسرو ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه: ۲ شاخه
جعفری: ۳ شاخه
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا دو عدد نان تست تازه را روی یکدیگر قرار داده و حاشیههای آنها را ببرید. سپس با وردنه، نانها را به هم فشار دهید تا به هم متصل شوند و با استفاده از یک رینگ فلزی یا لیوان با لبهی تیز، آنها را قالب بزنید. پس از قالب زدن، با فشار دادن دور تا دور نانها، آنها را به هم محکم کنید.
دو تخممرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و نانها را ابتدا در تخممرغ و سپس در پودر سوخاری یا پودر پانکو بزنید و کنار بگذارید.
در یک قابلمهی عمیق، حدود ۲ سانتیمتر روغن بریزید و پس از داغ شدن، نانها را در آن سرخ کنید. پس از اینکه نانها کاملا سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کنید.
نصف سینه مرغ را با برگ بو، فلفل سیاه و نمک بپزید و سپس آن را به صورت رشتهای خرد کنید. پیازچه و جعفری را نیز خرد کرده و خیارشور و فلفل دلمهای قرمز را به شکل نگینی برش دهید.
مرغ ریش ریش شده را به همراه نصف پیمانه قارچ سرخ شده، خیارشور، پیازچه، جعفری و فلفل دلمهای در یک ظرف مناسب بریزید. سپس ۴ قاشق غذاخوری ذرت، ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را اضافه کرده و مخلوط نمایید.
نانهای سرخ شده را از میان نصف کنید و با مخلوط سالاد مرغ پر نمایید.
راز خوشمزگی فینگر فود جیب تاجر
برای تهیه فینگرفود جیب تاجر، چندین نوع سالاد متنوع وجود دارد که میتوانید به عنوان مواد داخلی استفاده کنید:
سالاد الویه: این سالاد با ترکیب سیب زمینی آبپز، مرغ پخته و ریش ریش شده، خیار شور خرد شده، فلفل دلمهای، ذرت یا نخودفرنگی، کالباس خرد شده، هویج بخارپز شده و سس مایونز، به همراه نمک و فلفل تهیه میشود.
سالاد تن ماهی: ماکارونی ریز پیچی را با نمک و زردچوبه بپزید و سپس خشک و خنک کنید. به آن تن ماهی روغنگرفته، خیارشور، ذرت، لوبیای قرمز پخته، شوید خرد شده و سس مایونز و چیلی اضافه کرده و مخلوط نمایید.
مایه ماکارونی: پیاز را خرد و سرخ کنید، سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه و تفت دهید. فلفل دلمهای، قارچ، ذرت، رب، نمک و ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید. در صورت تمایل، جعفری خرد شده نیز میتوانید اضافه نمایید.
همچنین، برخی سسهای مناسب برای فینگرفود عبارتند از:
سس فلفل چیلی: این سس تند و گرم، برای فینگرفودهای مختلف مناسب است.
سس طحینه: یک سس خامهای و ترش با ریشههای شرق میانه، تهیه شده از سس کنجد، سیر، نمک و آب.
سس بلو چیز: این سس دارای طعم شور و تند پنیر بلو چیز است.
سس ماست: سس ماست، خنک و معتدل، معمولاً با ماست یا ماست چکیده و سبزیجات تهیه میشود.
سس گوجه فرنگی: سس کلاسیک تهیه شده از گوجه فرنگی تازه یا پوره گوجه فرنگی.
سس سویا: سسی غنی و نمکی، مناسب برای غذاهای آسیایی و فینگرفود.