راز خوشمزگی مربای زردآلو و نکات پخت مربای زردآلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان اردک و فوت و فن نان اردک خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان اردک راز خوشمزگی نان اردک و فوت و فن نان اردک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نانهای محلی در هر منطقهای …
راز خوشمزگی نان شلشلو و فوت و فن نان شلشلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی نان شلشلو راز خوشمزگی نان شلشلو و فوت و فن نان شلشلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان شلشلو، این نان …
راز خوشمزگی نان در فر و نکات پخت نان در فر و زمان پخت نان در فر
برای نرم شدن نان محلی چه باید کرد راز خوشمزگی نان در فر و نکات پخت نان در فر و زمان پخت نان در فر در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
راز خوشمزگی مربای زردآلو
راز خوشمزگی مربای زردآلو و نکات پخت مربای زردآلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مربای زردآلو، با طعم دلپذیر و خوشمزهای که دارد، از جمله مرباهای پرطرفدار است و بسیاری نمیتوانند از آن چشمپوشی کنند. این مربا را میتوان در اواخر بهار و اوایل تابستان تهیه کرد که زمان مناسبی برای دسترسی به زردآلوی تازه است. زردآلو، به عنوان یک میوه محبوب که دارای خواص متعددی در طب سنتی است، میتواند در تهیه مربا طعم فوقالعاده و فواید بیشماری را به ارمغان بیاورد. مصرف زردآلو میتواند به بهبود مشکلات گوارشی و کم خونی کمک کند. مربا و مارمالاد این میوه در دستورات تهیه کیک، شیرینی، تارت و چیز کیک قابل استفاده است.
مواد لازم
زردآلوی بدون هسته ۱ کیلو
شکر ۶۰۰ گرم
جوهر لیمو یک چهارم قاشقچایخوری
طرز تهیه مربای زردآلو
برای تهیه مربای زردآلو که یکی از خوشمزهترین مرباهای تابستانی است، ابتدا باید یک کیلو زردآلوی تازه و شیرین را به دقت بشویید و هستهگیری کنید. برای شستشوی بهتر، استفاده از آب سرد توصیه میشود تا میوهها نرم و پلاسیده نشوند. اگر مایل به داشتن مربایی با طعم ملس هستید، میتوانید از ترکیبی از زردآلوهای ترش و شیرین استفاده کنید. در صورت تمایل به مربای شیرین، فقط از زردآلوهای شیرین استفاده کنید. زردآلوها را میتوانید له کنید، به صورت درسته بپزید یا به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. پس از شستشو، زردآلوها را در ظرفی ریخته و شکر را لایهای روی آنها بپاشید.
ظرف شما باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا فضای کافی برای پخت مربا و تغییر حجم آن داشته باشد. تابه یکی از بهترین ظروف برای تهیه مربای زردآلو است. پس از آغشته شدن زردآلوها به شکر، آنها را روی حرارت ملایم بپزید. حرارت کم به پخت بهتر مربا کمک کرده و از تشکیل شکرک جلوگیری میکند. معمولاً نیازی به اضافه کردن آب نیست، اما در صورت نیاز میتوانید مقدار کمی آب اضافه کنید. حین پخت، میوهها باید به خوبی بپزند اما له نشوند.
در پایان پخت، اضافه کردن کمی جوهر لیمو یا آب لیمو توصیه میشود تا از شکرک زدن مربا جلوگیری شود. مربای زردآلو معمولاً در عرض ۳۰ دقیقه به قوام میرسد. برای تست آمادگی مربا، مقداری از آن را بین دو انگشت بگیرید. اگر حالتی شیره مانند داشته باشد، آماده است. پس از پایان پخت، مربا را اجازه دهید تا کاملاً خنک شود و سپس درون شیشههای تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید. میتوانید مغز هسته زردآلو را برای تزیین مربا استفاده کنید.
راز خوشمزگی مربای زردآلو
برای ساخت مربای زردآلوی لذیذ و تازه، بهتر است از زردآلوهایی با بافت سفت و رسیده که دارای طعمی از شیرین تا ملس و رنگی نارنجی هستند استفاده کنید.
از میوههایی که آثاری از کرمخوردگی یا کپک دارند برای تهیه مربا خودداری کنید.
استفاده از زردآلوهای بزرگ و کرمی رنگ که به نوع کشاورزی معروف هستند برای تهیه مربا مناسب نیست.
برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، استفاده از دو قاشق آبلیموی طبیعی به جای جوهر لیمو توصیه میشود.
قوام مناسب مربا در کیفیت آن نقش مهمی دارد. مربای بیش از حد غلیظ شکرک میزند و سفت میشود و مربای بسیار رقیق احتمال کپک زدن دارد.
برای حفظ شکل زردآلوها و جلوگیری از له شدن بیش از حد، آنها را از شیره جدا کرده و پس از غلظت یافتن شیره، دوباره به آن اضافه کنید تا ظاهر مربا جذابتر شود.
برای نگهداری طولانیمدت، مربا را میتوان در فریزر نگهداری کرد. مربا در صورت داشتن قوام مناسب، در فریزر یخ نمیزند و همیشه آماده مصرف است.
هیچگاه از مرباهای کپک زده استفاده نکنید و آنها را دور بریزید. برای جلوگیری از کپک زدن مربا، هر بار از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید تا از ورود رطوبت جلوگیری شود.
برای افزودن طعمهای مدرن به مربا، میتوانید از موادی مانند گلاب، وانیل و دارچین استفاده کنید، اما توصیه میشود که مربا را با طعم اصلی و سنتی خود تهیه و مصرف کنید.