راز خوشمزگی تیرامیسو و نکات تهیه تیرامیسو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی فیله ماهی با سس سیر و فوت و فن فیله ماهی با سس سیرخوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی فیله ماهی با سس سیر راز خوشمزگی فیله ماهی با سس سیر و فوت و فن فیله ماهی با سس سیرخوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه …
راز خوشمزگی خاگینه ایتالیایی و فوت و فن خاگینه ایتالیایی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خاگینه ایتالیایی راز خوشمزگی خاگینه ایتالیایی و فوت و فن خاگینه ایتالیایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خاگینه ایتالیایی که با …
راز خوشمزگی پیتزا آمریکایی و فوت و فن پیتزا آمریکایی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا آمریکایی راز خوشمزگی پیتزا آمریکایی و فوت و فن پیتزا آمریکایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیتزا آمریکایی، با وجود …
راز خوشمزگی تیرامیسو
راز خوشمزگی تیرامیسو و نکات تهیه تیرامیسو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تیرامیسو یک دسر ایتالیایی مدرن است که از زمان اختراع آن در دهه ۵۰ همه دنیا را به شیفتگی انداخته است. زمانی که مواد اولیه و روش تهیه آن را مورد نظر قرار دهید، متوجه خواهید شد که درست کردن تیرامیسو اصلاً دشوار نیست. شما فقط باید صبور باشید، اما طعم فوقالعادهای که دارد، ارزش این تلاش را دیگران را در خواهید داشت.
مواد لازم برای شش نفر
۴ عدد تخم مرغ (۲۴۰ گرم)
۱ / ۲ فنجان شکر (۱۰۰ گرم)
۳ / ۴ فنجان قهوه (۱۸۰ میلی لیتر)
پودر کاکائو (برای چشیدن)
۴ پیمانه پنیر ماسکارپونه(۴۰۰ گرم)
۲ فنجان شکلات تیره رنده شده (۲۰۰ گرم)
۱ بسته بزرگ بیسکویت لیدی فینگر(۲۰۰ گرم)
طرز تهیه تیرامیسو
تهیه تیرامیسو نیازمند صبر به مدت حدود یک ساعت است. اما زمانی که این دسر را میچشید، طعم لذیذ آن ارزش هر دقیقه تلاش را دو چندان میکند. مهم نیست که چقدر زمان طول میکشد.
۱۸۰ میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید خنک شود.
سفیده تخم مرغ را پف کنید و کنار بگذارید.
در کاسهای بزرگ، ۴ زرده تخم مرغ را با قند تا زمانی که بافت فومی به دست آید، بزنید.
به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و آرامی آن را تا یکنواخت شدن بزنید.
ابتدا سفیده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.
یک لایه از بیسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیلی قرار دهید و آنها را با قهوه خیس کنید.
روی بیسکویت یک لایه از کرم ماسکارپونه بگذارید و نصف مقدار شکلات رنده شده را روی آن بپاشید.
سپس یک لایه دیگر از بیسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آنها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه به همراه بقیه شکلات رنده شده را اضافه کنید.
در آخر، روی آن پودر کاکائو بپاشید و بگذارید سه ساعت در یخچال قرار بگیرد، البته اگر یک شب در یخچال بماند بهتر است تا مواد بهتر با هم ترکیب شوند.
راز خوشمزگی تیرامیسو
برای خیس کردن لیدی فینگرها در قهوه، به اندازهای قهوه بگیرید که بیسکویتها قهوه را به خود جذب نکنند. میتوانید از برس هم برای این کار استفاده کنید یا قهوه را به آرامی روی لیدی فینگرها بریزید. حسن این روش این است که فقط یک سمت بیسکویتها نرم میشود و دیگری به شکل خمیری نمیآید. البته اگر لیدی فینگرها خونگی باشند و خودتان آنها را تهیه کرده باشید، باید دقت داشته باشید چرا که ممکن است خیلی زود نرم شوند.
سپس ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بهطور کامل خود را بگیرد. البته میتوانید زودتر هم سرو کنید که همچنان خوشمزه خواهد بود، اما ممکن است به اندازه کافی سفت نشود.
این دستورالعمل نشان میدهد که تهیه تیرامیسو چقدر آسان است و بخش سختتری انتظار برای سرد شدن آن است. زمانی که برای اولین بار آن را میچشید، احتمالاً متوجه خواهید شد که طعم آن متفاوت از چیزهایی است که از قنادی میخرید. این به دلیل این است که در نانواییها معمولاً تیرامیسو با خامه تهیه میشود. این دستورالعمل سالمتر است و از آنجایی که خانگی است، احتمالاً مزه بهتری دارد.
یک فنجان خوب قهوه یا چای با تیرامیسو (البته بدون قهوه سیاه) بسیار لذیذ است. کودکان کوچک میتوانند با آب مرکبات یا حتی آب از آن لذت ببرند.