;
راز خوشمزگی آلبالو پلو با آلبالوی فریز شده و گوشت خوشمزه - مُچُم
راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی و نکات پخت آبگوشت سیب

راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی و نکات پخت آبگوشت سیب

راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی و نکات پخت آبگوشت سیب در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر دوست دارید تجربه کنید و مشکلی با …

راز خوشمزگی ترشی گل کلم و نسبت آب و سرکه در ترشی گل کلم

راز خوشمزگی ترشی گل کلم و نسبت آب و سرکه در ترشی گل کلم

راز خوشمزگی ترشی گل کلم راز خوشمزگی ترشی گل کلم و نسبت آب و سرکه در ترشی گل کلم در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مواد لازم برای ترشی …

راز خوشمزگی کوکو لوبیا سبز و نکات پخت کوکو لوبیا سبز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو لوبیا سبز و نکات پخت کوکو لوبیا سبز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو لوبیا سبز راز خوشمزگی کوکو لوبیا سبز و نکات پخت کوکو لوبیا سبز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کوکو لوبیا سبز با …

راز خوشمزگی آلبالو پلو

آلبالو پلو با آلبالوی فریز شده نی نی سایت آلبالو پلو حرفه ای طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ برای 4 نفر طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده طرز تهیه آلبالو پلو برای ۴ نفر طرز تهیه آلبالو پلو ساده طرز تهیه آلبالو پلو سامان گلریز

راز خوشمزگی آلبالو پلو با آلبالوی فریز شده و گوشت خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.یکی از قدیمی‌ترین پلوهای ایرانی، آلبالو پلو است که در فصل تابستان تهیه و سرو می‌شود. این غذا اصالتاً مربوط به شهر شیراز است و در گذشته برای جلوگیری از گرمازدگی در روزهای گرم تابستان پخته می‌شد. با گذشت زمان، طرفداران زیادی پیدا کرده و امروزه در اکثر استان‌های ایران تهیه می‌شود. در صورتی که در تابستان به شهر شیراز سفر کردید، پیشنهاد می‌کنیم این غذای سنتی را در رستوران‌های این شهر امتحان کنید. اما اگر در شهر دیگری هستید، می‌توانید این غذای خوشمزه را در فصل آلبالو در آشپزخانه خودتان تهیه کنید.
آلبالو پلو به روش‌های مختلفی و با استفاده از مواد متنوعی طبخ می‌شود. در گذشته، این پلو فقط در تابستان تهیه می‌شد و مواد آن تنها در این فصل در دسترس بود. اما با پیشرفت تکنولوژی امروزه می‌توان آلبالو را در فصل تابستان فریز کرده و در زمستان نیز این غذای خوشمزه را طبخ کرد. آلبالو پلو با سه روش متفاوت طبخ می‌شود: آلبالو پلو شیرازی با گوشت قلقلی یا گوشت چرخ کرده، آلبالو پلو مجلسی با مرغ، و آلبالو پلو با فیله مرغ یا مرغ ریش ریش شده. بهتر است برای تهیه این غذا از آلبالوهای تازه و تمیز و از بهترین گوشت‌های موجود در بازار استفاده کنید.

مواد لازم برای آلبالو پلو چیست

یکی از غذاهای محبوب و ترکیبی ایرانی، آلبالو پلو است که با رنگ جذابی که دارد، یکی از بهترین گزینه هایی است که می توانید برای مهمانی ها و جشن ها تهیه کنید. برای تهیه این پلو خوشمزه، به پیاز، برنج، آلبالو بدون هسته، شکر، گوشت مرغ یا گوشت قرمز، زعفران دم کرده، ادویه جات و خلال پسته و بادام نیاز دارید. البته به جای گوشت مرغ، می توانید از گوشت قرمز نیز استفاده کنید.

مقدار آلبالو برای تهیه آلبالو پلو

می توانید برای هر ۵ پیمانه برنج، ۳ پیمانه آلبالو با هسته جدا شده را استفاده کنید. البته این میزان می تواند بسته به سلیقه و ترجیح شما، کمتر یا بیشتر هم باشد.

چگونه هسته آلبالو را خارج کنیم

حذف هسته آلبالو به گونه ای که ظاهر آن نخرد شود، یکی از نکات مهم در حفظ زیبایی آلبالو پلو است. برای این منظور می توانید از روش زیر استفاده کنید: در یک ظرف به اندازه کافی آب و یخ ریخته و آلبالو ها را داخل آن قرار دهید. سپس چند دقیقه صبر کنید تا آلبالوها کمی سفت شوند و بتوانید به راحتی هسته آن ها را خارج کنید. این روش باعث می شود که گوشت آلبالو سفت تر شود و هسته آن با آسانی قابل حذف باشد. اگر از این روش استفاده کنید، می توانید به راحتی هسته های آلبالو پلو را حذف کنید و در نتیجه، ظاهر آن ها نیز حفظ خواهد شد.

راز خوشمزه شدن آلبالو پلو چیست

با هدف افزایش خوشمزگی آلبالو پلو، می توان از آلبالو تازه به جای آلبالوی فریز شده استفاده کرد. همچنین، افزودن ادویه‌هایی مانند هل و دارچین می تواند بهبود طعم و عطر این پلو را به دنبال داشته باشد. در ضمن، استفاده از ادویه پلویی که ترکیبی از چند ادویه است و مخصوص پخت پلوهای مختلف تهیه شده است، نیز یکی از راه های حرفه ای و خوشمزه برای پخت آلبالو پلو است.

طرز تهیه آلبالو پلو با مربای آلبالو

اگر آلبالو تازه یا آلبالو فریز شده در دسترس ندارید، می‌توانید از مربای آلبالو استفاده کنید. برای این روش ابتدا باید برنج را آبکش کنید و سپس کف قابلمه را با روغن بپوشانید و ته دیگ را بچینید. حالا یک لایه برنج آبکش شده را در دیگ بریزید و مقداری مربای آلبالو روی آن بریزید. سپس دوباره یک لایه برنج و مربای آلبالو را به ترتیب بر روی برنج قرار دهید تا تمام موادتان تمام شود. در پایان، می‌توانید مقداری از شهد مربا آلبالو را با روغن ترکیب کرده و بر روی برنج بریزید. حالا مرغ پلو را به شکل جداگانه آماده کنید. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، سپس فیله مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. ادویه‌های لازم را به آن اضافه کرده و در پایان پخت را در کنار برنج سرو کنید. می‌توانید به جای مرغ از کوفته ریزه هم استفاده کنید. همچنین، برای افزایش عطر و طعم آن، می‌توانید از ادویه‌های خوشبو کننده مانند هل و دارچین استفاده کنید. همچنین، می‌توانید از ادویه پلویی که مخصوص پخت پلوهای مختلف است و از ترکیب چند ادویه تهیه شده، استفاده کنید.

فوت کوزه گری آلبالو پلو چیست

با توجه به اینکه پخت پلوی آلبالو به شدت به حرارت و شعله گاز بستگی دارد، بهتر است توجه داشته باشید که شعله گاز را می‌توانید با تنظیم کمتر یا بیشتر آن، تنظیم کنید. در صورتی که شعله گاز زیاد باشد، باید آن را کمتر کنید تا شربت آلبالویی آسیاب شده در پلو سوخته نشود و به همراه برنج جامد و خوشمزه سرو شود. همچنین در صورتی که شعله گاز کم باشد، پلو شما به طور کامل پخته نمی‌شود و طعم و مزه خود را به خوبی به خود نشان نخواهد داد. لذا بهتر است شعله گاز را به طور متوسط تنظیم کرده و با دقت و حوصله پلوی خود را آماده کنید.

میزان شکر برای آلبالو پلو چقدر است

بسته به سلیقه شما، میزان شکر مورد استفاده در پلوی آلبالو متفاوت خواهد بود. برای دستیابی به طعم مطلوب، می‌توانید میزان شکر را تنظیم کنید. اگر تمایل دارید آلبالو پلوی خود را با طعم شیرین تری بپزید، می‌توانید بیشتر از ۲۵۰ گرم شکر استفاده کنید. اما اگر دوست دارید که آلبالو پلوی شما کمی ترش تر باشد، می‌توانید کمتر از این مقدار شکر استفاده کنید. به طور کلی، برای هر ۷۰۰ گرم آلبالو، می‌توانید حدود ۲۵۰ گرم شکر استفاده کنید.

آلبالو پلو با آلبالوی فریز شده نی نی سایت آلبالو پلو حرفه ای طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ برای 4 نفر طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده طرز تهیه آلبالو پلو برای ۴ نفر طرز تهیه آلبالو پلو ساده طرز تهیه آلبالو پلو سامان گلریز

مخلفات آلبالو پلو

می‌توانید آلبالو پلو را با همراه با موارد زیر سرو کنید:

ماست ساده یا ماست و خیار
ترشی آلبالو
ترشی گل کلم
ترشی بادمجان
ترشی لیته
زیتون
زیتون پرورده
سبزی خوردن
سالاد شیرازی
سالاد فصل
سالاد اندونزیایی
خیارشور و …
برای تهیه ترشی‌ها می‌توانید از روش‌های مختلفی مانند ترشی‌کردن با سرکه، نمک، آبلیمو، یا روش ترشی‌کردن با شکر و استفاده از انواع ادویه‌های مختلف استفاده کنید. سبزی خوردن و سالاد‌ها هم می‌توانند به عنوان پیش غذا یا جانبی برای آلبالو پلو مورد استفاده قرار بگیرند.

طرز تهیه آلبالو پلو برای دو نفر

برای پخت آلبالو پلو دو نفره به موارد زیر نیاز دارید:

۲۵۰ گرم آلبالو هسته گرفته شده
۱۰۰ گرم شکر
۲ پیمانه برنج
۱/۲ پیاز
۲ تکه مرغ
مقداری زعفران دم کرده
ادویه‌های لازم
شیوه پخت به این صورت است:

پیاز را خرد کرده و به همراه مرغ در تابه سرخ کنید.
زعفران دم‌کرده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ کاملاً پخته شود.
آلبالو را با شکر و آب پخته و سپس آبکش کنید.
برنج را شسته و با ۲ لیوان آب و آب آلبالو در قابلمه بریزید.
بعد از نیم پز شدن برنج، آن را آبکش کنید و با آلبالو ترکیب کنید. سپس دم گذاشته و بپزید.
مرغ را در کنار آلبالو پلو قرار داده و با خلال پسته تزیین کنید.
می‌توانید آلبالو پلو را با ماست ساده، ماست و خیار، ترشی آلبالو، ترشی گل کلم، ترشی بادمجان، ترشی لیته، زیتون، زیتون پرورده، سبزی خوردن، سالاد شیرازی، سالاد فصل، سالاد اندونزیایی، خیارشور و … سرو کنید.

ادویه آلبالو پلو چیست

آلبالو پلو، با استفاده از زعفران به عنوان ادویه اصلی، طعم و عطر خاص خود را به دست می‌آورد. در این پلو، به‌جز زعفران، از ادویه‌هایی مانند زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه و نمک نیز استفاده می‌شود که به طعم و مزه‌ی آن اضافه می‌شوند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 18 اردیبهشت 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.