راز خوشمزگی باقالی پلو و فوت و فن باقالی پلو با مرغ و ادویه باقالی پلو با گوشت - مُچُم
راز خوشمزگی بادام شور و فوت و فن بادام شور خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بادام شور و فوت و فن بادام شور خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بادام شور راز خوشمزگی بادام شور و فوت و فن بادام شور خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بادام شور یکی از …

راز خوشمزگی نان اردک و فوت و فن نان اردک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان اردک و فوت و فن نان اردک خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان اردک راز خوشمزگی نان اردک و فوت و فن نان اردک خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان‌های محلی در هر منطقه‌ای …

راز خوشمزگی املت و فوت و فن و ادویه املت خوشمزه ساده و تبریزی

راز خوشمزگی املت و فوت و فن و ادویه املت خوشمزه ساده و تبریزی

راز خوشمزگی املت راز خوشمزگی املت و فوت و فن و ادویه املت خوشمزه ساده و تبریزی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی الویه و نکات طلایی …

راز خوشمزگی باقالی پلو

فوت و فن باقالی پلو با مرغ ادویه باقالی پلو با گوشت علت سفت شدن باقالی در باقالی پلو نی نی سایت فوت کوزه گری باقالی پلو ادویه باقالی پلو با مرغ برای زود پختن باقالی پلو طرز تهیه باقالی پلو با مرغ نی نی سایت باقالی پلو با چی سرو میشه نی نی سایت

راز خوشمزگی باقالی پلو و فوت و فن باقالی پلو با مرغ و ادویه باقالی پلو با گوشت در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.باقلاپلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که مخصوصاً در کشور ما معروف و پرطرفدار است. این غذا از ترکیب برنج و باقلا تهیه می‌شود و با افزودن ادویه‌های مختلفی مانند زعفران، دارچین، هل و … به آن، طعم و مزه‌ای بسیار خوشمزه به آن اضافه می‌شود.

نکات پخت باقالی پلو

حتما از باقلا‌هایی که پوست سبز رنگی دارند و البته به مدت طولانی هم فریز نشده‌اند استفاده کنید؛ زیرا ماندن طولانی‌مدت باقلا در فریزر باعث تغییر رنگ و طعم این ماده غذایی می‌شود.

برای تهیه باقلاپلو که یکی از گزینه‌های مناسب برای سرو در میهمانی‌های ایرانی محسوب می‌شود، بهتر است نصف مقدار برنج، باقلا اضافه کنید. به این معنی که در ۴ پیمانه برنج، ۲ پیمانه باقلا بریزید.

بهترین گوشت‌ها برای صرف با باقلاپلو، گوشت‌های گردن و ماهیچه هستند. البته این غذا با گوشت مرغ نیز خورده می‌شود. جالب است بدانید که جنوبی‌ها این برنج مخلوط را با ماهی هم می‌خورند.

قبل از افزودن باقلا به برنج آبکش‌شده، بهتر است آن را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در آب جوش قرار دهید و با دم کشیدن کامل برنج، باقلاها نیز مغزپخت خواهند شد. این مرحله نباید خیلی طولانی شود زیرا در صورت زیاد جوشیدن باقلاها در آب،‌ بعد از دم کشیدن همراه برنج، له خواهند شد. در ضمن، هنگام جوشیدن باقلا‌ها در آب، کفی روی آنها را می‌گیرد که باید آن را بردارید؛ زیرا در غیر این صورت، باقلاپلو رنگ کدر و تیره‌ای پیدا می‌کند که چندان خوشایند نیست.

گاهی باقلاها به‌خوبی پخته نمی‌شوند؛ این نوع ناپز هستند و هر قدر روی حرارت بمانند، باز هم پخته نخواهند شد؛

بهتر است سبزی‌های تازه برای این غذا استفاده کنید. همچنین، هنگام دم کشیدن برنج، می‌توانید یک شاخه سیر تازه را در میان آن قرار دهید تا عطر خوشبویی به غذا بدهد.

برای افزایش طعم باقلاپلو با گوشت گردن، می‌توانید در حین دم کردن برنج، دارچین را به آن اضافه کنید و روی گوشت کمی دارچین بپاشید تا طعم غذا بهتر شود.

ته دیگ این غذا می‌تواند مخلوطی از برنج با باقلا یا نان باشد، به خصوص نان تافتون. این روش می‌تواند برای تهیه دیگر غذاها نیز مفید باشد.

بهترین همراه غذایی برای این غذا، سالاد شیرازی و ترشی است. البته، شما می‌توانید برای همراه غذای دیگری نیز انتخاب کنید.

از نظر طعم، می‌توانید از شربت عرق نعنا یا گلاب به عنوان نوشیدنی مناسب استفاده کنید. همچنین، شربت بهارنارنج نیز با این غذا خوشمزه خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با مرغ

برای تهیه باقالی پلو با مرغ، لازم است از مواد زیر استفاده کنید:

برنج : ۴ پیمانه

باقالی: ۱۵۰ گرم

شوید: ۶ قاشق غذاخوری

مرغ: ۴ تکه

پیاز: ۲ عدد

زعفران: ۳ قاشق غذاخوری

رب: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای نصف متوسط

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

آب به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ مجلسی

ابتدا آب را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید، سپس نمک و روغن را اضافه کرده و برنج شسته شده را به آن اضافه می‌کنیم. پس از آن، باقالی و زردچوبه را به برنج اضافه کرده و منتظر می‌مانیم تا برنج بپزد. سپس برنج را آبکش کرده و به مدت کافی در قابلمه با حرارت کم برای دم کردن قرار می‌دهیم.

برای تهیه سس مرغ، ابتدا پیاز را سرخ می‌کنیم، سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه و هم می‌زنیم. سپس تکه‌های مرغ را به سس اضافه کرده و با اضافه کردن زعفران، نمک، فلفل سیاه، فلفل دلمه‌ای، آبلیمو و آب به ترتیب، مواد را در قابلمه می‌ریزیم و قابلمه را می‌بندیم. سپس آن را با حرارت ملایم برای پخت مرغ درونش بگذاریم.

برای پلوی باقالی، آن را از قابلیت آماده آن برای سرو کردن به میز غذا خود، دریافت کنید.

سس مخصوص باقالی پلو

ابتدا مقداری پیاز را در تابه با اضافه کردن زردچوبه سرخ کنید تا شیرین شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را در کنار ماهیتابه به همراه کمی روغن برای تفت دادن قرار دهید تا رنگ دانه‌های رب گوجه‌فرنگی باز شود و مزه و رنگ آن قوی‌تر شود.

پس از آن، آب جوش را به ماهیتابه اضافه کرده و کمی زعفران را نیز به آن اضافه کنید. اگر می‌خواهید طعم و مزه‌ای شبیه به رستوران داشته باشید، می‌توانید به مقدار دلخواه فلفل دلمه‌ای و کمی کره حیوانی اضافه کنید.

سپس غذا را به مدت کافی بپزید تا به غلظت دلخواه برسد.

فوت و فن باقالی پلو با مرغ

حتما به این نکات توجه کنید که باقالی در آب جوش زیاد نماند تا سفت نشود و همچنین برای جلوگیری از کدر شدن باقالی، کف جوشتون رو بهتره باد بگیرید.

برای استفاده از زردچوبه میتوانید یک قاشق چای خوری زردچوبه را به آب برنج اضافه کنید و در هم بزنید.

همچنین برای درست کردن برنج با باقالی، بهتر است به ازای هر ۶ پیمانه برنج، ۲ پیمانه باقالی استفاده کنید و باقالی‌ها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا مغزپخت شوند. سپس باقالی‌ها را آبکش کرده و به همراه برنج و شوید درون تابه قرار دهید و با آتش کم و تحت حرارت کم بپزید تا برنج به طور کامل پخته شود.

برای نوشیدنی مناسب، می‌توانید یک لیوان شربت عرق نعناع با گلاب یا شربت بهارنارنج را به همراه این غذا سرو کنید.

فوت و فن باقالی پلو با مرغ ادویه باقالی پلو با گوشت علت سفت شدن باقالی در باقالی پلو نی نی سایت فوت کوزه گری باقالی پلو ادویه باقالی پلو با مرغ برای زود پختن باقالی پلو طرز تهیه باقالی پلو با مرغ نی نی سایت باقالی پلو با چی سرو میشه نی نی سایت

ادویه باقالی پلو با گوشت

با توجه به تجربه و ذائقه هر شخص، روش‌های متفاوتی برای پخت باقالی پلو وجود دارد. با این حال، چند روشی که می‌توانید برای پخت باقالی پلو امتحان کنید عبارتند از:

با پودر زردچوبه باقالی را قبل از پخت در تابه سرخ کنید تا مزه و طعم آن تقویت شود.

از مرغ در جای گوشت استفاده کنید. بعد از سرخ کردن پیاز و زردچوبه، مرغ را به آن اضافه کنید و همراه آن بپزید تا طعم باقالی پلو بهتر شود.

با استفاده از کره حیوانی و دارچین می‌توانید طعم بیشتری به باقالی پلو بدهید. برای این کار، کره و دارچین را به آب برای جوشاندن اضافه کرده و پس از جوشیدن به برنج اضافه کنید تا مزه غذای شما تقویت شود.

قبل از پخت باقالی پلو، باقالی را برای حدود ۱۵ دقیقه در آب جوش بگذارید تا مغزپخته شود و در پخت باقالی پلو شیرین و طرفداران زیادی دارد.

می‌توانید از برگ بنفشه برای پخت باقالی پلو استفاده کنید. این روش به شما کمک می‌کند تا باقالی پلوتان مزه و طعم منحصر به فردی داشته باشد.

مخلفات کنار باقالی پلو

مخلفات باقالی پلو شامل موارد زیر هستند:

یک کاسه زرشک و کشمش تفت داده شده

ترشی کلم قرمز

سیب زمینی سرخ شده

خلال پسته و بادام
ترشی بندری

لیمو قاچ خورده

زیتون پرورده یا کنسروی

خیارشور ریز

چند تکه جوجه کباب زعفرانی

سبزیجات تازه و ترب کله قرمز

ته چین مرغ

یک کاسه ماست با تزئین شوید و گل.

راز خوشمزگی باقالی پلو چیست

مطمئن شوید که برای باقلاپلو از باقلاهایی استفاده می‌کنید که پوست سبز رنگ داشته و برای مدت زیادی فریز نشده‌اند، چرا که نگهداری طولانی‌مدت باقلا در فریزر می‌تواند رنگ و طعم آن‌ها را تغییر دهد.

برای تعادل طعم، توصیه می‌شود نیمی از مقدار برنج را باقلا در نظر بگیرید. به عنوان مثال، اگر ۴ پیمانه برنج دارید، ۲ پیمانه باقلا استفاده کنید.

انتخاب بهترین گوشت برای همراهی با باقلاپلو معمولاً شامل گوشت‌های گردن یا ماهیچه است، اگرچه با گوشت مرغ نیز سرو می‌شود. جالب است که بدانید در برخی مناطق جنوبی، این برنج را با ماهی میل می‌کنند.

پیش از اضافه کردن باقلا به برنج آبکش شده، بهتر است آن‌ها را ۵ تا ۶ دقیقه در آب جوش بیندازید. این کار باعث می‌شود هنگام دم کشیدن برنج، باقلاها نیز به خوبی پخته شوند. اما دقت کنید که این فرآیند خیلی طولانی نشود، چرا که باقلاها ممکن است در آب زیاد جوشیده و در نتیجه هنگام دم کشیدن با برنج له شوند. همچنین، هنگام جوشیدن باقلاها، کف روی آب را بردارید تا باقلاپلو رنگی روشن و زیبا داشته باشد.

گاهی اوقات باقلاها به خوبی پخته نمی‌شوند و باقی‌ماندن آن‌ها روی حرارت نیز تغییری ایجاد نمی‌کند. در این صورت، بهتر است از خوردن آن‌ها خودداری کرده و از حرارت دادن بیشتر پرهیز کنید.

برای طعم دهی بهتر به باقلاپلو، استفاده از شوید تازه توصیه می‌شود. همچنین می‌توانید یک شاخه سیر تازه را هنگام دم کردن برنج درون آن قرار دهید تا عطر ویژه‌ای به غذا ببخشد.

در صورت تهیه باقلاپلو با گوشت گردن، برای افزودن طعم بیشتر، دارچین را روی برنج در حال دم کشیدن و روی گوشت بپاشید تا طعم متفاوتی به دست آورید.

ته دیگ این غذا می‌تواند از مخلوط برنج با باقلا یا حتی نان، بخصوص نان تافتون، تهیه شود، که نتیجه آن یک ته دیگ لذیذ خواهد بود.

برای همراهی با این غذا، سالاد شیرازی و ترشی پیشنهاد می‌شود، هرچند بسته به سلیقه شخصی، هر همراه دیگری نیز قابل انتخاب است.

به عنوان نوشیدنی، یک لیوان شربت عرق نعنا یا گلاب توصیه می‌شود، اما شربت بهارنارنج نیز طعم مناسبی به این غذا خواهد بخشید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.