راز خوشمزگی سالاد کنگر و نکات تهیه سالاد کنگر خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی دسر عروس تنبل و فوت و فن دسر عروس تنبل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی دسر عروس تنبل و فوت و فن دسر عروس تنبل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی دسر عروس تنبل راز خوشمزگی دسر عروس تنبل و فوت و فن دسر عروس تنبل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دسر …

راز خوشمزگی خاگینه ایتالیایی و فوت و فن خاگینه ایتالیایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خاگینه ایتالیایی و فوت و فن خاگینه ایتالیایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خاگینه ایتالیایی راز خوشمزگی خاگینه ایتالیایی و فوت و فن خاگینه ایتالیایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خاگینه ایتالیایی که با …

راز خوشمزگی نان حلزونی  و فوت و فن نان حلزونی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان حلزونی و فوت و فن نان حلزونی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان حلزونی راز خوشمزگی نان حلزونی و فوت و فن نان حلزونی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. نان حلزونی، با ظاهری …

راز خوشمزگی سالاد کنگر

راز خوشمزگی سالاد کنگر و نکات تهیه سالاد کنگر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد کنگر و نکات تهیه سالاد کنگر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد کنگر یک گزینه سالم در رژیم غذایی است و می‌توانید آن را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. این سالاد دارای طعم فوق‌العاده و منحصر به فردی است که می‌توانید آن را در وعده شام یا به عنوان دسر مصرف کنید. این سالاد دارای کمترین مقدار کالری ممکن است و برای افرادی که به دنبال رژیم غذایی هستند، بسیار مناسب است. به علاوه، این سالاد می‌تواند نیازهای ویتامینی بدن را تأمین کرده و به تحقق چربی‌سوزی کمک کند. بنابراین، افرادی که می‌خواهند رژیم غذایی مناسبی داشته باشند، باید به دنبال مصرف غذاهایی باشند که بدن را تقویت کنند و به زمانی مناسب چربی‌ها را بسوزانند.

مواد لازم

کنگر سرخ شده ۵۰۰ گرم

مرغ پخته و ریش ریش شده ۵۰۰ گرم

قارچ تفت داده شده ۲۵۰ گرم

پیاز داغ به اندازه ی سه پیاز

سیر ۳ حبه

سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری

ماست ۶ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، پول بیبر به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه این سالاد خوشمزه، ابتدا کنگرها را تمیز می کنیم و به قطعات کوچکتر خرد می کنیم. سپس آنها را می‌شوییم و آب می‌کشیم و در قابلمه می‌ریزیم. با کمی آب، آنها را تا پخته و نرم شدن، با بخارپز پز می‌کنیم.

پس از پخت کنگرها، آنها را در تابه با کمی روغن تفت می دهیم.

تکه‌های مرغ را با آب، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه، یک پیاز و کمی زعفران می‌پزیم و بعد از پخت، آنها را ریش ریش می کنیم.

قارچ‌ها را پوست می‌کنیم و حلقه‌حلقه برش می‌زنیم. سپس آنها را در تابه با مقداری روغن و حرارت بالا تفت می‌دهیم تا آب آنها کشیده شود. یک کمی هم آبلیمو اضافه می‌کنیم تا قارچ‌ها تیره‌رنگ نشوند.

پیازها را پوست می‌کنیم، خرد کرده و با مقداری روغن سرخ می‌کنیم. در حین سرخ‌کردن، کمی زردچوبه هم اضافه می‌کنیم تا زینتی‌تر شوند. همچنین، سیر را رنده می‌کنیم.

در یک ظرف، کنگر سرخ شده، مرغ پخته و ریش ریش شده، قارچ سرخ شده، پیاز سرخ شده و سیر رنده شده را ترکیب می‌کنیم. (مواد باید کاملاً خنک شده باشند) سپس ماست، سس مایونز و ادویه‌ها را اضافه کرده و همه را خوب با هم مخلوط می کنیم.

سپس مخلوط را داخل سلفون می‌بندیم و آن را برای چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مزه‌ها به خوبی متراکم شوند. در نهایت، می‌توانید این سالاد را به تنهایی سرو کنید یا داخل نان بگتو بگذارید و میل کنید.

راز خوشمزگی سالاد کنگر

در این سالاد، می‌توانید از مواد دیگری نیز بهره ببرید. به جای ماست، می‌توانید از سرکه بالزامیک یا تنها آبلیمو برای این سالاد استفاده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 15 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.