راز خوشمزگی سالاد کاهو و ذرت و نکات تهیه سالاد کاهو و ذرت خوشمزه - مُچُم
راز خوشمزگی سیب زمینی نمکی و فوت و فن سیب زمینی نمکی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سیب زمینی نمکی و فوت و فن سیب زمینی نمکی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سیب زمینی نمکی راز خوشمزگی سیب زمینی نمکی و فوت و فن سیب زمینی نمکی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. برای …

راز خوشمزگی نان باگت و نکات نان باگت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان باگت و نکات نان باگت خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نان باگت راز خوشمزگی نان باگت و نکات نان باگت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. باگت، با طعمی لذیذ و شهرتی جهانی، …

راز خوشمزگی میلک شیک طالبی و نکات میلک شیک طالبی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی میلک شیک طالبی و نکات میلک شیک طالبی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی میلک شیک طالبی راز خوشمزگی میلک شیک طالبی و نکات میلک شیک طالبی خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. میلک شیک طالبی …

راز خوشمزگی سالاد کاهو و ذرت

طرز تهیه سالاد ذرت و کلم سالاد ذرت ساده سالاد ذرت و خیارشور سالاد ذرت و هویج سالاد ذرت و سیب زمینی سالاد ذرت و کالباس طرز تهیه سالاد ذرت و قارچ سالاد ذرت رژیمی

راز خوشمزگی سالاد کاهو و ذرت و نکات تهیه سالاد کاهو و ذرت خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

تهیه سالاد ذرت و کاهو زمان زیادی از شما نخواهد گرفت. اما به خاطر طعم خوشمزه و ظاهر رنگارنگش، خیلی سریع تمام می‌شود! این سالاد به عنوان یک میان‌وعده سالم و مقوی بسیار مناسب است. می‌توانید از آن برای تقویت ارزش غذایی وعده‌های شام یا نهار استفاده کنید و آن را به عنوان جلوه‌ی زیبا و خوشمزه ای در کنار غذای اصلی سرو کنید.

این سالاد می‌تواند یک وعده غذایی کامل برای شام باشد، به ویژه برای کسانی که به دنبال وعده‌های سبک می‌باشند. در نهایت، سالاد کاهو و ذرت با طعم بی‌نظیر و ظاهر رنگارنگش، همه را به خود جذب می‌کند. پس بیایید هم‌اکنون شروع به تهیه این سالاد خوشمزه جهانی کنیم.

مواد لازم

کنسرو ذرت ۱ عدد

کاهو متوسط ۱ بوته

پیاز شیرین ۱ عدد کوچک

شکر ۲ قاشق غذاخوری

سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری

تخم خرفه ۱ و ۲/۱ قاشق غذاخوری

پودر خردل ۴/۱ قاشق چایخوری

نمک ۴/۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۴/۱ پیمانه

فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد کوچک

طرز تهیه

برای تهیه سالاد ذرت و کاهو، ابتدا کنسرو ذرت را باز کرده و می‌توانید آن را کمی بجوشانید. در همین حین، کاهو‌ها را برگ‌برگ کرده و کامل با آب و مایع ضد عفونی‌کننده شسته و خشک کنید. سپس کاهو را در یک صافی بریزید تا آب خشک شود. اگر کاهو را در همان لحظه تهیه سالاد بشویید، آب موجود در برگ‌ها ممکن است داخل سالاد بریزد و ظاهر آن را تغییر دهد.

سپس، دانه‌های ذرت را آماده کنید. همچنین کاهو‌های شسته و خشک شده را خرد کنید، می‌توانید آنها را خردریز یا درشت‌تر برش دهید، بستگی به سلیقه شما دارد. پیاز را هم پوست گرفته و خرد کنید. توجه داشته باشید از یک پیاز کوچک و شیرین استفاده کنید، زیرا پیاز تند ممکن است طعم سالاد را تغییر دهد. همچنین فلفل دلمه‌ای قرمز را هم خرد کنید. ترکیب رنگ‌های زیبا مانند سبز، قرمز، زرد و… سالاد را به یک تابلو نقاشی زنده و جذاب تبدیل می‌کند.

سپس، مواد خردشده و دانه‌های ذرت را در یک کاسه بزرگ جمع کنید. سپس چاشنی‌ها را اضافه کنید. این چاشنی‌ها شامل تخم خرفه، نمک، شکر، سرکه سیب و پودر خردل هستند. در انتها، روغن زیتون را هم اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.

سالاد ذرت و کاهو آماده است و می‌توانید آن را همان لحظه سرو کرده و میل کنید. یا اگر مایلید، می‌توانید مدتی (حدود ۱ ساعت) در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. اما توصیه می‌شود بیشتر از این مدت سالاد را در یخچال نگهداری نکنید.

راز خوشمزگی سالاد کاهو و ذرت

به جای ذرت تازه، می‌توانید از ذرت کنسروی یا ذرت نیم‌پخته استفاده کنید. اما اگر این ذرت‌ها شیرین بودند، شکر را از مواد اولیه حذف کنید.

علاوه بر ذرت و کاهو، می‌توانید میوه‌های دیگری مانند گوجه‌فرنگی، هویج، کدوسبز و خیار را هم به سالاد ذرت و کاهو اضافه کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید از سس مایونز نیز در تهیه این سالاد استفاده کنید. اما در نظر داشته باشید که با افزودن این مواد، سالمی و کم‌چربی سالاد کاهش می‌یابد.

اگر سالاد ذرت و کاهو را با روغن زیتون فرابکر درست کنید، طعمی خاص و متفاوت خواهید داشت. البته مراقب باشید، زیرا هر کسی از این نوع روغن به خوبی پسند نمی‌کند.

اگر سرکه سیب ندارید، می‌توانید از سرکه بالزامیک، آبلیمو یا آبغوره نیز استفاده کنید.

سعی کنید از ذرت تازه یا شیره استفاده کنید تا به خوبی پخته شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 11 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.