راز خوشمزگی شنیسل مرغ و نکات پخت شنیسل مرغ خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی بیسکوییت لیدی فینگر و نکات پخت بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

راز خوشمزگی بیسکوییت لیدی فینگر و نکات پخت بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

راز خوشمزگی بیسکوییت لیدی فینگر راز خوشمزگی بیسکوییت لیدی فینگر و نکات پخت بیسکوییت لیدی فینگر خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بیسکویت لیدی فینگر به عنوان اجزایی …

راز خوشمزگی کیک کنجدی و فوت و فن کیک کنجدی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک کنجدی و فوت و فن کیک کنجدی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک کنجدی راز خوشمزگی کیک کنجدی و فوت و فن کیک کنجدی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک کنجدی، با طعم …

راز خوشمزگی شیرینی کله کنجی و فوت و فن شیرینی کله کنجی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی کله کنجی و فوت و فن شیرینی کله کنجی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شیرینی کله کنجی راز خوشمزگی شیرینی کله کنجی و فوت و فن شیرینی کله کنجی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی …

راز خوشمزگی شنیسل مرغ

ادویه شنیسل مرغ شنیسل مرغ کجای مرغ است فیلم طرز تهیه شنیسل مرغ با پودر سوخاری طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی شنیسل مرغ اماده نی نی سایت طرز تهیه شنیسل مرغ چرخ کرده شنیسل مرغ با چی بخوریم نی نی سایت

راز خوشمزگی شنیسل مرغ و نکات پخت شنیسل مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر یکی از علاقه‌مندان به غذاهای سرخ‌کرده هستید، شنیسل مرغ یک وعده غذایی عالی است. اما توجه کنید، نه هر شنیسلی! ما قصد داریم دستور تهیه شنیسل مرغ خوشمزه و مانند رستورانی را به شما آموزش دهیم، که طرز تهیه آن بسیار ساده و سریع است. اگر دلتان به یک غذای سرخ‌کرده و خوشمزه افتاده، پیشنهاد می‌کنیم این دستور را امتحان کنید.

شنیسل چیست

شنیسل (Schnitzel) یک برش نازک از گوشت است که در روغن سرخ می‌شود. معمولاً قبل از سرخ کردن، آن را با یک کوبیدن بیفتک روی گوشت باریک می‌کنند. این غذا اترشی تأسیسی دارد و در کشورهای مختلف با گوشت‌های مختلف مثل گوساله، خوک، گوسفند، مرغ، گاو و بوقلمون تهیه می‌شود.

مهمترین ویژگی این دستور شنیسل مرغ خوشمزه این است که:

ساده است: این دستور بسیار ساده است چرا که گوشت مرغ نسبت به گوشت‌های دیگر نسبتاً نرم است و نیازی به بیفتک ندارد. بنابراین، بدون دردسر زیادی می‌توانید این غذا را تهیه کنید.

خوشمزه است: به علاوه از اینکه سوخاری است، گوشت مرغ در این دستور نه تنها خشک نمی‌شود بلکه نرم و آبدار باقی می‌ماند، به همین دلیل طعمی فوق‌العاده دارد.

مواد لازم

سینه مرغ متوسط: ۲ عدد

پیاز بزرک: ۱.۵عدد یا دو عدد پیاز متوسط

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد سوخاری ساده: حدود یک بسته

ادویه مخلوط یا زردچوبه، زنحبیل، دارچین، زیره و …: یک قاشق مربا خوری (دستور تهیه ادویه مخلوط برای همه غذاها را بخوانید.)

فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری (اگر ادویتون فلفل ندارد.)

پودر سیر: یک قاشق مرباخوری سر خالی (دلخواه)

نمک: حدود یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

برای تهیه شنیسل مرغ خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را برش دهید. برای این کار، سینه مرغ را روی کف دست قرار دهید و به شکل ورقه‌هایی کوچک برش دهید.

در صورتی که سینه مرغ متوسط باشد، هر سینه را به سه تکه برش دهید تا سه فیله درست کنید. تاکید شود که قطر همه فیله‌ها یکسان باشد تا همگی به یک اندازه سرخ شوند.

برای برش دادن، از یک چاقوی تیز و بزرگ استفاده کنید تا به راحتی و دقت بیشتری بتوانید سینه مرغ را برش دهید.

در صورتی که قصد دارید شنیسل را برای مصرف آتی در فریزر نگهداری کنید، بهتر است سینه مرغ را پیش از قرار دادن در فریزر ببرید. این کار امکان آماده‌سازی سریع‌تر شنیسل‌ها را برای زمان‌های بعدی فراهم می‌کند. هر فیله را به صورت جداگانه در یک قطعه پلاستیک قرار دهید تا یخ‌زدایی آنها تداخلی ایجاد نکند و بهم چسبیده نشوند.

سپس پیاز را رنده کنید و آب پیاز را از آن استخراج کنید. آب پیاز را به روی فیله‌ها بریزید و آنها را حداقل ۲ تا ۳ ساعت و حداکثر ۶ ساعت در آب پیاز قرار دهید.

توجه: اطمینان حاصل کنید که فقط از آب پیاز برای ایجاد بوی و طعم درخواستی در فیله‌ها استفاده می‌شود و پیاز رنده شده به طور مستقیم روی فیله‌ها نریزده است. زیرا در صورت بریزدن پیاز خام روی فیله‌ها، پیاز به سطح گوشت می‌چسبد و بعد از سرخ‌کردن، طعم مطلوبی نخواهد داشت.

برای جلوگیری از مشکلاتی مانند چسبندگی پیاز به فیله‌ها، می‌توانید پیاز رنده شده را در یک پارچه توری بریزید و فشار محکمی به آن وارد کنید.

در صورتی که سینه مرغ را قبلاً برش داده‌اید، زمانی که فیله‌ها از یخ باز می‌شوند، آب پیاز را روی آنها بریزید تا به مدت حداقل ۲ تا ۳ ساعت آماده سوختن شوند.

به هر فیله، علاوه بر آب پیاز، هیچ ماده دیگری اضافه نکنید. برخی افراد ممکن است آبلیمو هم اضافه کنند، اما این کار توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است باعث تغییر طعم شنیسل مرغ و سفت شدن گوشت آن شود.

هنگامی که فیله‌ها به اندازه کافی در آب پیاز مزه دار و آماده‌ی سرخ شدن شده‌اند و بوی زهم آنها گرفته است، دو تخم‌مرغ را با ادویه‌ها، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید. مواد را بهم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

نیازی نیست به مرکز زرده و سفیده تخم‌مرغ نمی‌زنید. فقط زمانی که زرده و سفیده تخم‌مرغ کمی باز شده و مواد مخلوط شوند، کافیست. اگر بیش از اندازه تخم‌مرغ را بهم بزنید، احتمالاً چسبندگی تخم‌مرغ از بین می‌رود و آرد سوخاری به خوبی به گوشت چسب نخواهد خورد.

حالا هر فیله را کاملاً در مخلوط تخم‌مرغ می‌کشید و سپس آنها را در آرد سوخاری می‌چرخانید تا همه سطح گوشت آرد سوخاری را بگیرد.

برای تهیه آرد سوخاری خانگی، می‌توانید نان باگت را خشک کرده، بپودر بزنید و بدون اضافه کردن روغن، بپزید. این آرد سوخاری خانگی به سادگی قابل تهیه است.

داخل ماهیتابه مناسبی نچسب، روغن ریخته و حتی دمکنید تا روغن به دمی داغ شود. سپس منتظر بمانید تا روغن کاملاً داغ شود. حرارت زیر ماهیتابه را در حد دو برابر دم‌گذاشتن برنج تنظیم کنید تا وقتی فیله‌ها را داخل روغن می‌اندازید، روغن از جوش نیفتد.

حرارت زیر ماهیتابه را نه خیلی کم کنید و نه خیلی زیاد. معمولاً حد دم گذاشتن برنج کافی است. زیرا اگر حرارت زیاد باشد، فیله‌ها سریع سرخ خواهند شد اما ممکن است مغز آنها به خوبی نپزد.

وقتی یک طرف از شنیسل سرخ شد که حدوداً ۷ تا ۱۰ دقیقه طول می‌کشد، آن را بچرخانید تا طرف دیگر هم به حالت طلایی برسد.

در حین سرخ‌کردن به هیچ وجه درب ماهیتابه را نبندید، زیرا بخار تشکیل می‌شود و ممکن است آرد سوخاری از گوشت جدا شود و به درستی سرخ نشود.

حداقل ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا طرف دیگر از شنیسل به حالت طلایی برسد. به این دقت داشته باشید که روغن به اندازه کافی نصف قطر شنیسل را بگیرد تا مغز آن هم به خوبی پخته شود.

شنیسل مرغ خوشمزه شما آماده است. می‌توانید آن را با هر نوع سالاد یا خورشتی که دوست دارید سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.