راز خوشمزگی سالاد کاهو و نکات تهیه سالاد کاهو خوشمزه و رستورانی - مُچُم
راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش لپه راز خوشمزگی آش لپه و فوت و فن آش لپه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش لپه، این غذای …

راز خوشمزگی کیک هویج و نکات پخت کیک هویج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک هویج و نکات پخت کیک هویج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک هویج راز خوشمزگی کیک هویج و نکات پخت کیک هویج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک هویج یکی از دسرهایی است که …

راز خوشمزگی خورش داوود پاشا و فوت و فن خورش داوود پاشا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش داوود پاشا و فوت و فن خورش داوود پاشا خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی خورش داوود پاشا راز خوشمزگی خورش داوود پاشا و فوت و فن خورش داوود پاشا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش …

راز خوشمزگی سالاد کاهو

سالاد کاهو فرانسوی طرز تهیه سالاد کاهو متفاوت طرز تهیه سالاد کاهو و هویج

راز خوشمزگی سالاد کاهو و نکات تهیه سالاد کاهو خوشمزه و رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

سالاد کاهو معمولاً با کلم سفید یا کلم قرمز و هویج ترتیب داده می‌شود. از طرف دیگر، با توجه به مواد موجود و فصل، می‌توان نسخه‌های مختلفی از این سالاد را تهیه نمود. این سالاد، بدون بهره‌گیری از مایونز، از روغن زیتون و سرکه یا آبلیمو برای تهیه‌اش استفاده می‌شود، به همین دلیل یک وعده غذایی بسیار سالم می‌باشد. در صورتی که تمایل دارید از آن به عنوان یک وعده غذایی استفاده نمایید، می‌توانید به موجب ترجیحات شخصی، کنسرو ذرت یا سیب‌زمینی پخته، گردو خرد شده یا کنجد نیز به آن افزود.

مواد لازم

کاهو : ۲ عدد

هویج : ۳ عدد

تربچه : ۲۴۰ گرم

پیاز قرمز : ۱ عدد کوچک

روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

سرکه قرمز :۲ قاشق غذاخوری

نمک دانه درشت : ۱ قاشق چایخوری

فلفل : ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد کاهو

ابتدا هویج‌ها را پوست کنده و به صورت حلقه‌های نازک برش دهید. سپس برگ‌های کاهو را از هم جدا کرده و با دقت بشویید تا آب زیادی از آنها خارج شود.

سپس تربچه‌ها را به شکل حلقه‌های نازک برش دهید.

فلفل تازه را آسیاب کنید و نیز پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌ها برش دهید.

حالا برگ‌های کاهو را خرد کرده و یک کاسه بزرگ آماده کنید. تمام مواد را داخل کاسه بریزید و با دقت مخلوط کنید.

نمک، فلفل و سرکه را به سالاد اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط کنید.

در آخر، روغن زیتون را به سالاد بریزید و سالاد را آماده به سرو کنید.

مواد لازم

کاهو ۱ عدد

کلم برگ سفید ۱/۴ عدد

کلم برگ قرمز ۱/۴ عدد

هویج ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

خیار ۲ عدد

آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کاهو

ابتدا برگ‌های کاهو و کلم را جدا کنید و با دقت شسته و تمیز کنید.

سپس کاهو، کلم سفید و قرمز را به برش‌های ریز تقسیم کنید.

هویج را پوست گرفته و آن را خلال ریز کنید یا با رنده برش دهید.

گوجه‌ها و خیارها را به شکل حلقه‌ای برش دهید.

سپس تمام مواد را در کنار هم ترتیب دهید.

برای تزیین سالاد، می‌توانید از زیتون‌های سبز، سیاه یا قرمز نیز استفاده کنید.

سالاد را با یک سس مناسب همراه کرده و آماده به سرو کنید.

روش سرو کردن انواع سالاد

اگر تصمیم به سرو کردن سالاد به صورت انفرادی داریم تا هر فرد در جلوی خودش داشته باشد، می‌توانیم قبل از ورود افراد به میز، سالاد را در کاسه‌ها یا بشقاب‌های مخصوص سالاد، به‌طور جداگانه در جلوی هر نفر وسط محلی که بشقاب غذاگذاری شده، قرار دهیم.

اگر تصمیم به همراه غذا سرو کردن سالاد داریم، می‌توانیم یک بشقاب خاص برای سالاد را در طرف چپ میز قرار دهیم. سپس سالاد را بعداً در این بشقاب سرو کنیم و هر کس می‌تواند برای خودش سالاد را بردارد و می‌توانیم بشقاب‌های سالاد را به یکدیگر منتقل کنیم.

اگر جا برای قرار دادن بشقاب‌های سالاد وجود ندارد و میز شلوغ است، می‌توانیم از بشقاب‌های نان استفاده کنیم که در قسمت چپ بالای چنگال قرار گرفته‌اند، و از بشقاب نان صرف‌نظر کنیم. می‌توانیم سس سالاد را داخل سالاد بریزیم یا آن را به‌صورت جداگانه سرو کنیم. البته، اگر سس را به‌صورت جداگانه سرو کنیم، سالاد تازه‌تر، تردتر و خوشمزه‌تر خواهد بود، و می‌توانیم از برگ‌های کاهو یا کلم برای تزیین و مصرف هم استفاده کنیم.

راز خوشمزگی انواع سالاد

سس سالاد باید در زمان نزدیک به سرو کردن سالاد با آن ترکیب شود، زیرا اگر سس را زودتر به سالاد اضافه کنیم، سبزی‌ها ممکن است پلاسیده شده و آب ریز کنند.

نسبت سرکه سالاد به روغن زیتون باید معمولاً یک سوم روغن زیتون باشد، مگر اینکه ترجیح دهید سالادتان ترش‌تر باشد.

برای تهیه سس سالاد، نمک و فلفل را ابتدا در سرکه حل کنید و سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

اگر می‌خواهید سیب‌زمینی را به سالاد اضافه کنید، ابتدا سیب‌زمینی را با سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید، زیرا در این صورت ترشی بهتر به سیب‌زمینی جذب می‌شود.

در صورت استفاده از کنسرو قارچ، نیازی به سرخ کردن ندارد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.