راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی و نکات پخت حلوا کدو حلوایی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالمون و نکات پخت سالمون و روش های مزه دار کردن ماهی
راز خوشمزگی سالمون راز خوشمزگی سالمون و نکات پخت سالمون و روش های مزه دار کردن ماهی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماهی سالمون یکی از خوراکهای دریایی …
راز خوشمزگی فلافل و راز پوک شدن فلافل و مواد لازم برای تهیه فلافل
راز خوشمزگی فلافل راز خوشمزگی فلافل و راز پوک شدن فلافل و مواد لازم برای تهیه فلافل در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فلافل، یکی از انواع غذاهای خوشمزه …
راز خوشمزگی کیک تابه ای و فوت و فن کیک تابه ای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک تابه ای راز خوشمزگی کیک تابه ای و فوت و فن کیک تابه ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک …
راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی
راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی و نکات پخت حلوا کدو حلوایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
حلوا کدو حلوایی یکی از انواع حلواهاست، اما این بار با طعم و مزه کدو حلوایی که بسیار خوشمزه و جذاب است، به خصوص برای دوستداران طعم و مزه کدو حلوایی. برای تهیه این حلوا، ابتدا باید یک کدو حلوایی رسیده را انتخاب کنید، آن را بپزید و پس از آماده شدن، پوره کنید. این حلوا کدو حلوایی را میتوانید به مناسبتهای مختلفی مانند مراسمات مذهبی یا ماه مبارک رمضان تهیه کنید و از خواص خوب کدو حلوایی بهرهمند شوید. یکی از مهمترین ویژگیهای کدو حلوایی، دارا بودن خاصیت آنتیاکسیدانی است که از بروز سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری میکند و همچنین با مصرف کدو حلوایی میتوانید خطرات مربوط به قلب را کاهش دهید.
مواد لازم
پوره کدوحلوایی ۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
زعفران دم کرده و غلیظ ۱ ق غذاخوری
پودر دارچین ۱ ق چای خوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آرد قنادی ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پودر هل ۱ ق چای خوری
طرز تهیه حلوا کدو حلوایی
برای تهیه حلوا کدو حلوایی، ابتدا کدو حلوایی را پوست بگیرید و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. سپس باید آنها را بخارپز کنید (توصیه میشود از آب بریزید و آنها را در آب بپزید). اگر دستگاه بخارپز دارید، میتوانید از آن استفاده کنید، در غیر این صورت داخل یک قابلمه آب ریخته و یک سبد با توجه به اندازه قابلمه داخل قابلمه بگذارید، به طوری که سبد داخل آب نباشد. سپس کدوها را داخل سبد ریخته و دمکنی را روشن کنید و اجازه دهید تا کدوها نرم شوند. سپس با یک گوشتکوب یا غذاساز آنها را پوره کنید.
پس از این مرحله، شکر را به پوره کدو حلوایی اضافه کرده و داخل تابه بریزید و آب را نیز اضافه کنید و حرارت را روشن کنید. اجازه دهید تا شکر حل شود، نیاز به خیلی جوشاندن نیست، فقط در حدی که ذرات شکر حل شوند. سپس از روی حرارت بردارید و هل، دارچین، زعفران و گلاب را به پوره اضافه کنید.
سپس آرد را الک کنید و داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس روغن را افزوده و آرد را با روغن خوب سرخ کنید، نیازی نیست که آرد خیلی سرخ شود، در حدی که بوی آن گرفته شود کافی است.
در ادامه وقتی آرد تفت خورد، پوره (شربت) که در مراحل قبل تهیه کردید را به آرد و روغن اضافه کنید و حرارت را کم کرده و شروع به هم زدن کنید تا حلوا خودش را بگیرد. به اصطلاح، مانند گهواره تکان دهید تا حلوا یک تیکه و براق شود. سپس داخل سینی ریخته و به دلخواه تزئین کنید.
راز خوشمزگی حلوا کدو حلوایی
به دلخواه میتوانید کمی پودر زنجبیل نیز به مواد اضافه کنید.
برای داشتن حلوای نرمتر، میتوانید از مخلوط کره و روغن مایع به جای روغن استفاده کنید.
اگر کدوهای شما زیاد شیرین نبودند، به دلخواه میتوانید مقدار شکر را تغییر دهید.