راز خوشمزگی سس انبه و نکات تهیه سس انبه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آبگوشت کرمانی و فوت و فن آبگوشت کرمانی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آبگوشت کرمانی راز خوشمزگی آبگوشت کرمانی و فوت و فن آبگوشت کرمانی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آبگوشت کرمانی، با طعمی …
راز خوشمزگی آش فاطمه زهرا و فوت و فن آش فاطمه زهرا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش فاطمه زهرا راز خوشمزگی آش فاطمه زهرا و فوت و فن آش فاطمه زهرا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …
راز خوشمزگی کرم کاسترد و نکات کرم کاسترد خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کرم کاسترد راز خوشمزگی کرم کاسترد و نکات کرم کاسترد خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کرم کاستارد، دسری با بافت نرم و …
راز خوشمزگی سس انبه
راز خوشمزگی سس انبه و نکات تهیه سس انبه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
انبه یک میوه بسیار خوشمزه و مغذی است که در تهیه مختلف غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. از جمله محصولاتی که از انبه تهیه میشوند میتوان به سالاد، یخمک، بستنی، میلکشیک، آبمیوه، انواع مربا، ترشی انبه و سس انبه اشاره کرد. سس انبه به عنوان یکی از سسهای محبوب و خوشمزه شناخته میشود که با انواع غذاها مانند فلافل، همبرگر، سوسیس، پیتزا مخلوط و اسنک به خوبی میپزیرد. تهیه این سس در منزل نیز بسیار آسان است، و میتوانید از پودر یا میوه انبه برای تهیه آن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس انبه با میوه انبه
انبه ۲ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
دانه خردل و پودر شنبلیله از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
دانه زیره سبز ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه، پودر گشنیز و پودر سیر از هر کدام ۱/۲ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق مرباخوری
شکر قهوه ای یا عسل ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
آب جوشیده سرد شده ۱/۲ فنجان
طرز تهیه سس انبه با میوه انبه
برای تهیه سس انبه، ابتدا انبه را به دو نیمه تقسیم کنید. سپس میوه انبه را از پوست جدا کنید و به قطعات کوچک تری تقسیم کنید. قطعات انبه را در یک شیشه دردار بریزید و درب آن را ببندید.
سپس شیشه را به مدت ۵ روز در معرض نور خورشید قرار دهید تا انبه آب بندازد. پس از گذشت این مدت، انبه را از آب جدا کنید. سپس قطعات انبه را روی یک کاغذ بریزید و به مدت ۲-۳ ساعت وقت دهید تا کمی خشک شوند.
حالا روغن را در یک تابه کوچک گرم کنید. به آن دانههای خردل، پودر شنبلیله، دانههای زیره سبز، فلفل سیاه، پودر گشنیز، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید تا مواد تفت بخورند. سپس پودر سیر و شکر قهوهای را به مواد اضافه کرده و برای ۲-۳ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بوی مواد بلند شود.
حرارت را خاموش کرده و به مواد سس انبه آب، انبه خرد شده، آب انبه و آبلیمو را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در نهایت، مواد را در غذاساز ریخته و میکس کنید تا یک سس صاف و روان به دست آید. سس را بچشید و نمک و فلفل را برای تنظیم طعم اضافه کنید.
سس انبه را در یک ظرف شیشهای دربدار بگذارید و میتوانید آن را برای بیش از یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم برای تهیه سس انبه با پودر انبه
سرکه سفید ۲/۳ پیمانه
پودر انبه ۱ قاشق سوپخوری
آب ۱/۲ پیمانه
نمک کمی
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه سس انبه با استفاده از پورد انبه
برای تهیه این سس انبه، از پودر انبه موجود در عطاریها استفاده کنید. این پودر انبه دارای ادویههای عربی مخصوصی است، بنابراین نیازی به افزودن ادویههای اضافی ندارید.
سرکه سفید و آب را در یک قابلمه کوچک قرار دهید و سپس پودر انبه را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و با یک قاشق به دقت مخلوط کنید تا پودر انبه به طور کامل حل شود. سپس نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و قابلمه را به ملایمی روی حرارت قرار دهید. همچنان به آرامی مخلوط کنید تا به جوش بیافته و غلیظ شود.
حدود ۱۰ دقیقه بعد، زمانی که سس به طراوت ماست رقیق شده است، آن را از حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود. سس را پس از خنک شدن در یک ظرف شیشهای با درب در یخچال نگهداری کنید.
این سس را میتوانید تا ۲-۱ ماه در یخچال نگهدارید.
راز خوشمزگی سس انبه
قبل از قرار دادن مواد روی حرارت، اطمینان حاصل کنید که پودر انبه به طور کامل در آب و سرکه حل شده باشد، در غیر این صورت ممکن است پودر انبه گلولهای شود.
بلافاصله بعد از حل شدن پودر انبه در آب و سرکه، مواد را روی حرارت قرار دهید. توجه داشته باشید که در صورت ایجاد فاصله، پودر انبه ممکن است روی سطح حلیل نشود و قبل از قرار دادن روی حرارت باید آن را مجدداً هم بزنید.
هنگام سرد شدن، سس انبه به طرز قابل توجهی غلیظتر خواهد شد، بنابراین هنگامی که کمی غلیظ شد، باید از روی حرارت برداشته شود.