راز خوشمزگی سس قارچ و نکات تهیه سس قارچ خوشمزه و خانگی به سبک رستورانی
راز خوشمزگی مربای انجیر و نکات پخت مربای انجیر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مربای انجیر راز خوشمزگی مربای انجیر و نکات پخت مربای انجیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای انجیر یکی از لذتبخشترین و محبوبترین …
راز خوشمزگی کیک هویج و نکات پخت کیک هویج خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک هویج راز خوشمزگی کیک هویج و نکات پخت کیک هویج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک هویج یکی از دسرهایی است که …
راز خوشمزگی سوپ اسفناج و فوت و فن سوپ اسفناج خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سوپ اسفناج راز خوشمزگی سوپ اسفناج و فوت و فن سوپ اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سوپ به عنوان یکی از …
راز خوشمزگی سس قارچ
راز خوشمزگی سس قارچ و نکات تهیه سس قارچ خوشمزه و خانگی به سبک رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سس قارچ، یک نوع سس سفید یا قهوه ای است که از قارچ به عنوان ماده اولیه تهیه میشود. این سس قابل تهیه به صورت متنوع است و با استفاده از مواد مختلف در سبکهای گوناگون ترکیب میشود و برای استفاده بر روی انواع غذاها مناسب است.
سس قارچ از قارچ، کره یا روغن زیتون، خامه یا حتی شراب سفید (در برخی تغییرات ممکن است از شراب قرمز ملایم نیز استفاده شود) و فلفل با انواع مختلف ترکیبات ممکن است ساخته شود. این ترکیبات میتوانند شامل موسیر، سیر، آب لیمو، و حتی آرد (برای غلیظ کردن سس)، آب مرغ، زعفران، ریحان، جعفری یا سبزیهای دیگر باشند. از انواع مختلف این سس، سس آلمانت نیز برخوردار است.
برای غذاهای گیاهی، میتوان خامه را با بادام آسیاب شده جایگزین کرد و آن را با آب مخلوط کرد و سپس تا زمانی که قوام مورد نظر حاصل شود، تبخیر داد.
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
پیاز کوچک (خرد شده)نصف یک عدد
کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
روغن زیتونن صف قاشق غذاخوری
قارچ تازه ۳۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
سیر دو حبه
عصاره مرغ یا سبزیجات ۱۲۵ میلی لیتر
خامه ۲۵۰ میلی لیتر
پنیر پارمسان نصف فنجان
پودر آویشن دو قاشق چایخوری
جعفری خرد شده برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه سس قارچ
برای تهیه یک همبرگر خوشمزه، مهم نیست تنها دانستن نکات بهتر شدن گوشت برگر یا نان برگر باشد. داشتن یک سس مخصوص به عنوان چاشنی فوت کوزهگری تهیه یک ساندویچ برگر خوشمزه را ارتقا میدهد. ما امروز اینجا هستیم تا طرز تهیه این سس را با شما به اشتراک بگذاریم. برای شروع، یک عدد پیاز کوچک را پوست بزنید و آن را از وسط نصف کنید. نصف آن را به صورت نگینی خرد کنید. ۳۰۰ گرم قارچ را پس از شستن برش دهید و کنار بگذارید.
سپس دو حبه سیر را پوست بزنید و ریز خرد کنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و هنگامی که روغن کمی گرم شد، کره پاستوریزه را اضافه کنید تا ذوب شود. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت سه تا پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. قارچ خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. هنگامی که قارچ آب انداخت، سیر را اضافه کنید و تفت دهید. سپس دو قاشق چایخوری آویشن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر و آویشن آزاد شود.
اکنون عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کرده و خوب هم بزنید. خامه صبحانه هم زده و نصف فنجان پنیر پارمسان را هم اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که سس جوشید، حرارت را کم کنید و حدود پنج دقیقه دیگر صبر کنید و به همزدن ادامه دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و حجم مواد داخل ماهیتابه کاهش پیدا کند.
وقتی که سس قارچ به غلظت مورد نظرتان رسید، مقداری از مزه آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه بیشتری اضافه کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سس قارچ شما آماده است. میتوانید آن را همراه انواع غذاها مثل همبرگر، استیک، پاستا و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. پس از سرو، روی سس قارچ را با مقداری جعفری خرد شده تزئین کنید.
راز خوشمزگی سس قارچ
در صورتی که سس قارچ شما به غلظت مناسب نرسید، میتوانید یک قاشق غذاخوری آرد را با دو قاشق غذاخوری آب یا عصاره مرغ یا سبزیجات مخلوط کرده و به سس اضافه کنید تا کمی غلیظتر شود. اما حتماً توجه داشته باشید که این کار را پس از اضافه کردن خامه و پنیر پارمسان امتحان کنید، زیرا خود پارمسان و خامه سس را غلیظ میکنند.
همچنین، اگر سس بسیار غلیظ شد، میتوانید با افزودن مقداری آب یا عصاره مرغ یا سبزیجات، آن را رقیق کنید.