راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال و نکات پخت مربای پوست پرتقال - مُچُم
راز خوشمزگی آش ورکواز و فوت و فن آش ورکواز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش ورکواز و فوت و فن آش ورکواز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش ورکواز راز خوشمزگی آش ورکواز و فوت و فن آش ورکواز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش ورکواز، این غذای …

راز خوشمزگی آش پیاز و فوت و فن آش پیاز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پیاز و فوت و فن آش پیاز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پیاز راز خوشمزگی آش پیاز و فوت و فن آش پیاز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش پیاز، این غذای …

راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش آبدار راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش آبدار، یکی از …

راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال

مربای پوست پرتقال رزا منتظمی مربای پوست پرتقال و هویج فیلم مربای پوست پرتقال طرز تهیه مربای پوست پرتقال خشک خواص مربای پوست پرتقال مربای پوست پرتقال خلالی طرز تهیه مربای پوست پرتقال خانم اردستانی مربای پوست پرتقال نی نی سایت

راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال و نکات پخت مربای پوست پرتقال در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

مربای پوست پرتقال یکی از خوشمزگی‌های بی‌نظیر است که به شکل رولی آماده می‌شود و شما می‌توانید این لذت بخشی را با استفاده از پوست پرتقال به دلخواه خود تهیه کنید. با یک لیوان چای در کنارش، لحظاتی لذت‌بخش را تجربه کنید. می‌توانید پوست پرتقال را به شکل رولی یا به صورت دالبری برش داده و به شکل گل رز تزئین کنید که این امر کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. عطر و رنگ زیبای این مربا احساسات شما را شگفت‌زده خواهد کرد. این مربا با عدم حضور تلخی، جذب طرفداران زیادی شده است.

مواد لازم

پوست پرتقال ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه

آب پرتقال ۱/۲ پیمانه

چوب دارچین ۱ عدد

آب ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

پوست پرتقال را باز کنید و بخش سفید آن را جدا کنید، زیرا تلخی بیشتر این میوه در قسمت سفید قرار دارد. سپس با یک سوزن نخ بکشید و هر بخش از پوست پرتقال را به صورت رولی فرم دهید. با استفاده از نخ و سوزن، پوست پرتقال را باز کنید و آن را پر کنید.

یک قابلمه را با آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیافتد. سپس رول پوست پرتقال را با کمک نخ داخل آب جوش قرار دهید و برای ۵ دقیقه باقی بگذارید تا بپزد. یک ظرف یخ را در دسترس قرار دهید و این عمل را چهار بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال حاصل شود (این مرحله حتماً انجام شود تا تلخی مربا به حداکثر برسد).

در یک قابلمه دیگر، آب را به همراه آب پرتقال (پوست پرتقال را نصف کرده و با استفاده از آبمیو گیر دستی، آب پرتقال را استخراج کنید و آن را صاف کنید) بریزید. سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر ذوب شود. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر بمانید تا جوش آید. چوب دارچین را اضافه کنید و هنگامی که مربا به جوش آمد، پوست‌های پرتقال را داخل آب جوش بریزید. در حین پخت، کف را برداشته و نیم ساعت صبر کنید تا مربا غلیظ شود. از حرارت برداشته و پس از خنک شدن، مربا را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال

آن‌ها را می‌توانید به مدت ۳ تا ۴ هفته در یخچال نگه دارید.

برای تهیه مربا، بهتر است از ظروف لعابی یا استیل استفاده کنید.

پس از پخت، چوب دارچین را از مربا خارج نمایید.

برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، ۲ قاشق غذاخوری آبلمیو ترش اضافه کنید.

برای افزودن رنگ به مربا، می‌توانید کمی زعفران دم کرده و به آن اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 16 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.