راز خوشمزگی ناگت گوشت و نکات پخت ناگت گوشت خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی حبوبات و نکات پخت حبوبات و سریع ترین روش پخت حبوبات

راز خوشمزگی حبوبات و نکات پخت حبوبات و سریع ترین روش پخت حبوبات

راز خوشمزگی حبوبات راز خوشمزگی حبوبات و نکات پخت حبوبات و سریع ترین روش پخت حبوبات در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پخت حبوبات مانند نخود، لوبیا، عدس و …

راز خوشمزگی اسموتی خرما و فوت و فن اسموتی خرما خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی اسموتی خرما و فوت و فن اسموتی خرما خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی اسموتی خرما راز خوشمزگی اسموتی خرما و فوت و فن اسموتی خرما خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. اسموتی خرما از جمله نوشیدنی‌های …

راز خوشمزگی میگو پلو و نکات پخت میگو پلو پفکی خوشمزه جنوبی

راز خوشمزگی میگو پلو و نکات پخت میگو پلو پفکی خوشمزه جنوبی

راز خوشمزگی میگو پلو راز خوشمزگی میگو پلو و نکات پخت میگو پلو پفکی خوشمزه جنوبی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. میگو پلو یک غذای ایرانی محبوب است …

راز خوشمزگی ناگت گوشت

برای ترد شدن ناگت مرغ چه کنیم طرز تهیه ناگت مرغ خانم صرافها طرز سرو ناگت مرغ دستور پخت ناگت مرغ برای 4 نفر بهترین ناگت مرغ طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده بدون پنیر پیتزا طرز تهیه گوشت سوخاری قرمز طرز تهیه ناگت مرغ ستاره ای

راز خوشمزگی ناگت گوشت و نکات پخت ناگت گوشت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

ناگت گوشت و مرغ، که به عنوان یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای جهان شناخته می‌شود، اغلب توسط افراد به صورت آماده از رستوران‌ها خریداری می‌شود. با این حال، شایان ذکر است که تهیه این غذای لذیذ در خانه نه تنها آسان است، بلکه شما همچنین می‌توانید ناگت‌های آماده‌شده را در فریزر نگهداری کنید و در هر زمان که تمایل داشتید، آن‌ها را گرم و میل کنید.

مواد لازم

گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم

نان سوخاری یا خرده نان: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

فلفل سفید: نصف قاشق چایخوری

پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد

روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

کاهو و گوجه فرنگی برای تزئین: به مقدار لازم

طرز تهیه ناگت گوشت

تهیه ناگت گوشت به روشی مشابه تهیه ناگت مرغ و میگو انجام می‌شود. ابتدا گوشت چرخ کرده را درون ظرفی قرار داده و مقداری نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و پودر فلفل سفید به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. برای مخلوط کردن بهتر مواد، آنها را در غذاساز بریزید و چند دقیقه میکس کنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس، تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای جداگانه شکسته و خوب بزنید.

در مرحله بعد، بخش‌هایی از مخلوط گوشت را به اندازه یک گردو جدا کرده و به شکل دلخواه درآورید. ناگت‌ها را ابتدا در آرد ذرت بغلتانید تا به خوبی آرد بچسبد، سپس در تخم مرغ و در نهایت در خرده نان یا پودر سوخاری بزنید تا کاملا پوشیده شوند. این کار را برای تمام ناگت‌ها تکرار کنید. می‌توانید ناگت‌ها را به شکل‌های مختلف مانند لوله‌ای یا دایره درست کنید.

در آخرین مرحله، روغن را در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم گرم شود. پس از گرم شدن روغن، ناگت‌ها را به آرامی در روغن قرار دهید تا طلایی و ترد شوند. استفاده از مقدار مناسبی روغن برای سرخ کردن ناگت‌ها به پخت بهتر آنها کمک کرده و بافت تردتری ایجاد می‌کند. پس از سرخ شدن، ناگت‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در نهایت، ناگت‌ها را در ظرفی همراه با گوجه فرنگی خرد شده و کاهو سرو کرده و از طعم آن در کنار خانواده لذت ببرید.

راز خوشمزگی ناگت گوشت

برای ساخت ناگت گوشت، می‌توانید به ترکیب گوشت چرخ‌کرده، مقداری سیب‌زمینی رنده‌شده اضافه کنید تا حجم گوشت مورد استفاده در ناگت‌ها کاهش یابد.

همچنین، برخی افراد برای افزودن طعمی دلپذیرتر به ناگت‌ها، هنگام شکل‌دهی به آن‌ها، کمی پنیر پیتزا درون ناگت قرار می‌دهند.

این دستور پخت شامل پیاز نیست، ولی شما می‌توانید برای خنثی‌سازی بوی گوشت، از پیاز رنده‌شده استفاده کنید که آب آن را کمی گرفته‌اید.

توجه داشته باشید که اگر فاقد غذاساز هستید، لازم است که مخلوط ناگت را چند دقیقه به خوبی ورز دهید تا بافتی منسجم پیدا کند و در هنگام سرخ شدن از هم نپاشد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 24 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.