;
راز خوشمزگی آش شیر و نکات پخت آش شیر خوشمزه و رستورانی - مُچُم
راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال و نکات پخت مربای پوست پرتقال

راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال و نکات پخت مربای پوست پرتقال

راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال و نکات پخت مربای پوست پرتقال در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربای پوست پرتقال یکی از خوشمزگی‌های بی‌نظیر …

راز خوشمزگی مربای گلابی و نکات پخت مربای گلابی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای گلابی و نکات پخت مربای گلابی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای گلابی راز خوشمزگی مربای گلابی و نکات پخت مربای گلابی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربا، یکی از اجزای جدا‌نشدنی صبحانه است …

راز خوشمزگی پخت نان چای و نکات پخت نان چای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پخت نان چای و نکات پخت نان چای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پخت نان چای راز خوشمزگی پخت نان چای و نکات پخت نان چای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نان چای یکی از شیرینی‌های …

راز خوشمزگی آش شیر

طرز تهیه آش شیر برنج ساده آش شیر با بلغور آش شیر اردبیل آش شیر تبریز طرز تهیه شیر آش مازندرانی طرز تهیه آش شیر ساده اش شیر با رشته سوپ شیر رستورانی

راز خوشمزگی آش شیر و نکات پخت آش شیر خوشمزه و رستورانی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آش بلغور شیر یک غذای سنتی استان‌های خراسان و کرمان است که با بلغور شیر تهیه می‌شود. بلغور شیر مانند ترخیته تهیه می‌شود. ابتدا بلغور گندم با شیر پخته می‌شود و سپس به صورت قرص‌هایی درآمده که تحت تابش آفتاب یا روی حرارت خشک می‌شوند. این آش بسیار خوشمزه و مقوی است و می‌توانید آن را به عنوان یک غذای سنتی و سودمند در ایامی که نیاز به تقویت سیستم ایمنی دارید، تهیه کنید و سرو نمایید. همچنین، آش بلغور شیر معمولاً در ماه مبارک رمضان به عنوان یک غذای افطاری محبوب و سیرابی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم

شیر ۱ کیلو گرم

گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم

نخود ۱۰۰ گرم

آب ۲ لیتر

کشمش بی دانه، گردو و بادام به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه آش شیر

برای تهیه آش شیر خوشمزه، ابتدا گندم پوست کنده و نخود را به دقت بشویید تا گرد و غبار آن‌ها برود. سپس آن‌ها را در یک کاسه با آب بریزید و بگذارید حدود یک شب در آب خیس شوند تا خوب نمی‌پزند.

حالا تا خوب نخود و گندم نفخ بگیرند، آب آن‌ها را چندین بار تعویض کنید. پس از اتمام این مرحله، گندم و نخود را درون یک قابلمه قرار دهید.

آب را به این مخلوط اضافه کرده و قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس نخود را بپزید تا کاملاً نرم شوند و گندم لعاب دار شود. به مرور زمان، نمک را به مخلوط اضافه کنید.

طرز تهیه آش شیر برنج ساده آش شیر با بلغور آش شیر اردبیل آش شیر تبریز طرز تهیه شیر آش مازندرانی طرز تهیه آش شیر ساده اش شیر با رشته سوپ شیر رستورانی

سپس آب اضافی مخلوط نخود و گندم را تا تبخیر کامل آن تازه شود. وقتی آب اضافی کاملاً تبخیر کرد، شیر را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. حالا اجازه دهید آش روی حرارت ملایم جا بیفتد.

در نهایت، وقتی آش شیر آماده و غلیظ شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با تزئین آن با کشمش، بادام و گردو به میزان دلخواه، آماده به سرو کنید. طرز تهیه آش شیر به همراه نان تازه سرو کنید.

راز خوشمزگی آش شیر

هر چقدر مقدار مغزیجات در این آش بیشتر باشد، طعم آن خوشمزه‌تر خواهد بود.

آش باید به‌طور کاملاً غلیظ و بدون وجود آبکی تهیه شود.

در مرحله افزودن شیر، مطمئن شوید که پای گاز را به کار بگیرید و آرامشی هم بزنید تا شیر از سر نیافتد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 شهریور 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.