راز خوشمزگی ماهی قزل آلا و نکات پخت ماهی قزل آلا خوشمزه
راز خوشمزگی گل کلم پلو و فوت و فن گل کلم پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی گل کلم پلو راز خوشمزگی گل کلم پلو و فوت و فن گل کلم پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. گل …
راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد گل کلم راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد …
راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی ماهی قزل آلا
راز خوشمزگی ماهی قزل آلا و نکات پخت ماهی قزل آلا خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ماهی قزل آلا به عنوان یکی از محبوبترین و خوش طعمترین ماهیها شناخته میشود. این ماهی که دارای کالری کمی است، ارزش غذایی فراوانی دارد. گوشت لذیذ ماهی قزل آلا دارای طعمی بسیار خوشایند است و امکان پخت و تهیه آن به انواع مدلهای مختلف وجود دارد.
مزه دار کردن ماهی قزل آلا قبل از سرخ شدن
برای اجرای این روش، ابتدا تکههای ماهی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در ترکیبی از پیاز خرد شده، آب لیمو ترش تازه، کمی نمک و فلفل قرار دهید. این ترکیب به طور معجزهآسا بوی زهم ماهی را از بین میبرد و به ماهی طعم خوشایندی میبخشد. در همین حین، حواستان باشد که مدت زمان آماده سازی ماهی را با دقت کنترل کنید و زمانی که ماهی در این ترکیب قرار میگیرد، نه بیشتر از نیم ساعت طول بکشد. در غیر اینصورت، احتمالاً طعم و مزه ماهی تحت تأثیر قرار گرفته و کارتان به اشتباه خواهد رفت.
مزه دار کردن با رب انار
رب انار یکی از عناصر اصلی در آشپزی مناطق شمالی به منظور پخت انواع گوشت و غذاها به کار میرود. برای انجام این کار، ۲ قاشق غذاخوری از رب انار را با ادویههای مخصوص ماهی و کمی آب رقیق کنید. سپس مایهی رقیقشده از رب انار را به طور کامل بر روی ماهی بپاشید و آن را به نحوی در بر بگیرید که هر دو طرف ماهی با این مخلوط پوشانده شوند. حالا ماهی را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزهای دلپذیر و خوشمزه به آن انتقال یابد.
مزه دار کردن با ادویه
استفاده از زعفران یکی از راههای برتر برای ترکیب مزه در ماهی است. با استفاده از زعفران، ماهی پس از سرخ شدن رنگارنگتر میشود و بوی ماهی نیز بهبود مییابد. این روش را میتوان به دو شیوهی زیر انجام داد:
در این روش، نیازی به آماده کردن زعفران دمکرده نیست و به جای آن میتوانید از پودر زعفران استفاده کنید. مقداری آرد سفید را با پودر زردچوبه، زعفران خشکشده، پودر سیر، پودر فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید. سپس ماهی را در این مخلوط آغشته کنید تا به طور یکنواخت پوشیده شود. این ترکیب یکی از معمولترین روشها برای افزودن طعم به ماهی میباشد.
در این روش، به زعفران دمکرده نیاز خواهید داشت. ابتدا ماهی را با نمک و آبلیمو به مدت ۲۰ دقیقه مزهدار کنید. سپس آب یک عدد پیاز متوسط و دو حبه سیر رنده شده را به آن اضافه کنید. در ادامه، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به ماهی اضافه کنید و در پایان، زعفران دمکرده را به هر دو طرف ماهی بمالید. این روش نیز برای تهیه ماهی مزهدار مورد استفاده قرار میگیرد.
روش مزه دار کردن ماهی کبابی
در این روش، ابتدا ماهی را با یک مقدار روغن زیتون ترکیب کرده و آن را بپوشانید. سپس کمی آب نارنج یا آب لیموترش تازه به همراه ادویههای ماهی، فلفل، زردچوبه، نمک و دارچین را بر روی ماهی بریزید و با استفاده از فرچه تا همگونی روی تمامی بخشهای ماهی پخش کنید. در پایان، یک کمی رب انار را هم به ماهی اضافه کنید. چند حلقه پیاز را بر روی ماهی قرار داده و آن را به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از انقضای زمان مشخص شده، میتوانید ماهی را به دلخواه در فر یا روی زغال کباب کنید.
روش دیگر این است که یک عدد ماهی را بشویید و سپس به آن اجازه دهید تا خشک شود یا با یک دستمال آن را خشک کنید. سسی با ترکیب آب یک عدد پیاز متوسط، یک چهارم لیوان آب لیموترش تازه، یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده غلیظ، نصف قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری سس فلفل را آماده کنید. در صورت دلخواه، گشنیز خردشده را هم به سس اضافه کنید. ماهی را به مدت یک ساعت در این سس خوابانده و طعمبخش کنید. پس از انقضای این مدت، گشنیزهای چسبیده به ماهی را جدا کرده و آن را با حرارت ملایم بر روی توری زغال کباب کنید. لذت ببرید!