راز خوشمزگی ناگت مرغ و نکات پخت ناگت مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی بامیه و نکات پخت بامیه برای ماه رمضان
راز خوشمزگی بامیه راز خوشمزگی بامیه و نکات پخت بامیه برای ماه رمضان در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بامیه یکی از خوراکیهای لذیذ و مناسب برای ماه مبارک …
راز خوشمزگی خورش ماست و نکات پخت خورشت ماست و فوت کوزه گری آن
راز خوشمزگی خورش ماست راز خوشمزگی خورش ماست و نکات پخت خورشت ماست و فوت کوزه گری آن در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای حصول از خوشمزگی در …
راز خوشمزگی شامی سبزی و فوت و فن شامی سبزی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شامی سبزی راز خوشمزگی شامی سبزی و فوت و فن شامی سبزی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شامی سبزی یکی از غذاهای …
راز خوشمزگی ناگت مرغ
راز خوشمزگی ناگت مرغ و نکات پخت ناگت مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ناگت مرغ، یکی از ناگتهای محبوب و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است و علاوه بر طعم لذیذش، بسیار سریع و آسان تهیه میشود. ناگت مرغ شباهتهایی به کوکوی مرغ دارد، اگرچه مهمترین تفاوت این است که ناگتها به صورت سرخ کرده تهیه میشوند. میتوانید ناگت مرغ را به صورت ساندویچ مصرف کنید یا به همراه پلو یا غذاهای دیگر سرو کنید. احتمالاً ناگتهای آماده از خارج موجود هستند، اما نکته مهم این است که تهیه خانگی آنها اغلب بهتر و سالمتر است تا ناگتهای آماده از بازار.
مواد لازم
مخلوط سینه مرغ و ران مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ جبه
خمیر وسط نان ساندویچی ۴ عدد یا نان تست
پنیر پیتزا ۵ ق غذا خوری
شیر به مقدار لازم
پودر کنتاکی ۱/۲ پیمانه
روغن مایع به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
پایریکا دودی ۱ ق چای خوری
سس خردل ۱ ق چای خوری
نمک ، فلفل قرمز و آویشن و تخم گشنیز و زیره سبز به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه ناگت مرغ خانگی، ابتدا سینه مرغ را به همراه ران مرغ که استخوان آن را جدا کردهاید، با چرخ گوشت دو بار چرخ بدهید. میتوانید فقط از سینه مرغ استفاده کنید، اما برای تضمین لطافت بیشتر ناگت، بهتر است از سینه و ران مرغ استفاده کنید تا طعم خشک نشود.
سپس پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت مرغ و سیر پوره شده در یک کاسه مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، خمیر وسط نان ساندویچی را بریزید (اگر از نان تست استفاده میکنید، دور قهوهای آن را بگیرید) و با قاشق قاشق شیر به آن اضافه کنید تا خمیر شود. سپس این خمیر را به مخلوط گوشت مرغ و پیاز اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
سپس تمام ادویهها را به همراه سس خردل و پنیر پیتزا به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک مایه یکدستی به دست آید. سپس خمیر ناگت را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت حدود نیم سانتیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه آن را برش دهید. سپس قطعات ناگت را در یک سینی آردپاشی شده قرار دهید و آنها را برای ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.
در یک کاسه، تخم مرغها را بزنید تا از لختگی خارج شوند. در کاسه دیگر، پودر سوخاری یا کنتاکی را بریزید و ناگتها را ابتدا در پودر سوخاری سپس در تخم مرغ و مجدداً در پودر سوخاری بزنید.
در آن شناور باشند. قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا روغن به آرامی داغ شود. ناگتهای قالبزده شده را به تدریج در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند. بعد از آنکه هر دو طرف آنها به طلایی شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حولهای قرار دهید تا اضافی روغن آنها جذب شود.
سرانجام، ناگتهای سرخ شده را در یک سینی قرار دهید و با سس گوجهفرنگی تزئین کرده و ساندویچی به همراه خیارشور و گوجهفرنگی میل کنید.
راز خوشمزگی ناگت مرغ
به منظور افزایش طعم و رنگی شدن بهتر ناگت مرغ، میتوانید کمی پفک را خرد کنید و آن را با پودر سوخاری ترکیب کنید. با این ترکیب میتوانید حدود ۵۰ تا ۶۰ عدد ناگت مرغ تهیه کنید.
افزودن ادویه پاپریکا دودی به ناگت، به طعم بسیار ویژهای اضافه میکند.
برای نگهداری آسانتر ناگتها، میتوانید آنها را سوخاری کنید و در فریزر نگهداری کنید. هنگامی که نیاز به سرخ کردن دارید، آنها را بیرون بیاورید.
اگر موقع قالبزدن مایه خیس و چسبناک باشد، کمی آرد سفید روی آن بپاشید و همچنین قالب یا کاتر خود را به آرد آغشته کنید.
از روغن مخصوص سرخ کردنی برای پخت ناگت استفاده کنید.
اضافه کردن پنیر پیتزا به ناگت میتواند طعم آن را بهبود دهد و این انتخاب قابل تغییر است، به جای پنیر پیتزا میتوانید از پنیر گودا نیز استفاده کنید.
منجمد کردن ناگت مرغ به پخت بهتر و به حفظ شکل ظاهری آن در هنگام سرخ شدن کمک میکند.