راز خوشمزگی پیتزا استیک و نکات پخت پیتزا استیک حرفه ای - مُچُم
راز خوشمزگی کوکو رشته ای و نکات کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو رشته ای و نکات کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کوکو رشته ای راز خوشمزگی کوکو رشته ای و نکات کوکو رشته ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کوکو رشته‌ای، یکی از …

راز خوشمزگی مرغ انگشتی و فوت و فن مرغ انگشتی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ انگشتی و فوت و فن مرغ انگشتی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مرغ انگشتی راز خوشمزگی مرغ انگشتی و فوت و فن مرغ انگشتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مرغ انگشتی یکی از …

راز خوشمزگی ماش پلو با مرغ  و فوت و فن ماش پلو با مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ماش پلو با مرغ و فوت و فن ماش پلو با مرغ خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی ماش پلو با مرغ راز خوشمزگی ماش پلو با مرغ و فوت و فن ماش پلو با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی پیتزا استیک

پیتزا سیر و استیک نواب ابراهیمی سس مخصوص پیتزا استیک بهترین پیتزا سیر و استیک طرز تهیه پیتزا استیک رستورانی طرز تهیه سس پیتزا سیر و استیک پیتزا استیک گوشت

راز خوشمزگی پیتزا استیک و نکات پخت پیتزا استیک حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

پیتزا استیک یک انتخاب خوشمزه و لذیذ در دستور غذاهاست، که از ترکیب لایه‌لایه‌ی استیک و عناصر پیتزا تشکیل شده است. این غذا در گونه‌های مختلف در سراسر جهان، از جمله کشورهایی نظیر ایالات متحده، کانادا و مکزیک، با استقبال و تحسین مردم روبه‌روست.

آشنایی با پیتزا استیک

پیتزا استیک به عنوان یک غذای ترکیبی شناخته می‌شود که از ترکیب دو عنصر محبوب، یعنی استیک و پیتزا، ساخته شده است. این غذا معمولاً با استفاده از استیک گریل شده، پنیر پیتزا، سس گوجه فرنگی و سایر مواد تشکیل دهنده مثل قارچ، فلفل دلمه‌ای و زیتون، طبخ می‌شود. این ترکیب منحصربه‌فرد از طعم‌ها و ملموسی‌ها در یک پیتزا لذیذ و متفاوت ایجاد می‌کند.

مواد لازم برای تهیه پیتزا استیک

۲ عدد استیک فیله گوساله با ضخامت ۱ اینچ

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

۱ پیمانه سس گوجه فرنگی

۱ فنجان پنیر پیتزا رنده شده

۱/۲ فنجان قارچ خرد شده

۱/۲ فنجان فلفل دلمه ای خرد شده

۱/۴ فنجان زیتون خرد شده

روش پخت پیتزا استیک

فر را به دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

استیک‌ها را با یک لایه روغن زیتون پوشانید و به آن‌ها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

استیک‌ها را در یک تابه گریل روی حرارت متوسط به مدت ۳-۴ دقیقه از هر طرف بپزید تا به دلخواه خود برسد.

یک برگه از خمیر پیتزا را روی یک سینی فر باز کنید.

روی خمیر پیتزا، ابتدا سس گوجه فرنگی را بچکانید و سپس پنیر پیتزا، قارچ، فلفل دلمه‌ای و زیتون را به ترتیب روی آن بریزید.

پیتزا را به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه در فر بپزید تا پنیر آب شود و به رنگ طلایی درآید.

سپس پیتزا را از فر خارج کرده و فوراً آن را سرو کنید.

راز خوشمزگی پیتزا استیک

برای افزایش خوشمزگی استیک‌ها، آنها را به مدت کافی پخته کنید. استیک‌های خام بسیار سفت هستند، در حالی که استیک‌های پخته بیش از حد خشک و پوسته‌ای می‌شوند.

برای بهبود طعم پیتزا، از مواد تازه استفاده کنید.

شما می‌توانید از هر نوع خمیر پیتزا که دلخواه دارید، استفاده کنید.

از هر گونه سبزیجات مورد علاقه‌تان در تهیه پیتزا استفاده کنید.

از هر نوع پنیر مورد علاقه‌تان در پیتزا استفاده کنید.

نکات پخت پیتزا استیک

برای حصول از تردی بهتر در استیک‌ها، می‌توانید آنها را پیش از پخت در فر، در تابه گریل روی حرارت متوسط به مدت ۲-۳ دقیقه در هر طرف بپزید.

برای افزایش خوشمزگی پیتزایتان، می‌توانید روی آن کمی سس باربیکیو یا سس سویا ریخته تا طعم و طراوت بیشتری به پیتزا ببخشید.

شما می‌توانید پیتزای خود را با یک کاسه سالاد تازه یا سیب‌زمینی سرخ کرده به همراه سرو کنید.

فوت و فن پیتزا استیک

استفاده از مواد تازه

پخت استیک ها به اندازه کافی

استفاده از انواع مختلف سبزیجات

استفاده از انواع مختلف پنیر

پیتزا سیر و استیک نواب ابراهیمی سس مخصوص پیتزا استیک بهترین پیتزا سیر و استیک طرز تهیه پیتزا استیک رستورانی طرز تهیه سس پیتزا سیر و استیک پیتزا استیک گوشت

فوت کوزه گری پیتزا استیک چیست

می‌توانید از هر نوع خمیر پیتزایی که دوست دارید، استفاده کنید.

از هر نوع سبزیجاتی که ترجیح می‌دهید، می‌توانید در پیتزایتان استفاده کنید.

هر نوع پنیر پیتزایی که مورد علاقه‌تان است، می‌تواند انتخابی مناسب برای پیتزای شما باشد.

نکات تکمیلی برای پخت پیتزا استیک

پیتزای خود را می‌توانید همراه با یک کاسه سالاد یا سیب زمینی سرخ کرده به میز بیاورید.

می‌توانید پیتزای خود را به عنوان یک غذای اصلی شهی و یا به عنوان یک میان‌وعده لذیذ سرو کنید.

پیتزای خود را می‌توانید در تجمعاتی مانند مهمانی‌ها یا جلسات خانوادگی به عنوان یک گزینه مناسب سرو کنید.

همچنین، اگر مقداری پیتزا اضافی دارید، می‌توانید آن را در فریزر نگه داری کرده و در زمان‌های دیگر پخته و سرو کنید.

سس مخصوص پیتزا استیک

پیتزا استیک یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه‌ای است که با سس مخصوص سرو می‌شود. در اینجا طرز تهیه یک سس خوشمزه و مخصوص پیتزا استیک را به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد کوچک (خرد شده)

سیر: ۲ حبه (له شده)

فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد (خرد شده)

آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری

اورگانو: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سیر له شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

رب گوجه فرنگی و سس کچاپ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

آویشن، اورگانو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.

حدود نصف لیوان آب به سس اضافه کنید و اجازه دهید تا سس روی حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود.

نکات:

می‌توانید به دلخواه از قارچ خرد شده نیز در سس استفاده کنید.

برای طعم تندتر می‌توانید از فلفل قرمز نیز استفاده کنید.

می‌توانید این سس را از قبل آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.