;
راز خوشمزگی آش سورانه و نکات پخت آش سورانه کرمانشاه چیست - مُچُم
راز خوشمزگی بوقلمون کامل و نکات پخت بوقلمون کامل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بوقلمون کامل و نکات پخت بوقلمون کامل خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بوقلمون کامل راز خوشمزگی بوقلمون کامل و نکات پخت بوقلمون کامل خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت بوقلمون، که از ترکیب گوشت سفید …

راز خوشمزگی مربا توت سفید و نکات پخت مربای توت سفید خانگی

راز خوشمزگی مربا توت سفید و نکات پخت مربای توت سفید خانگی

راز خوشمزگی مربا توت سفید راز خوشمزگی مربا توت سفید و نکات پخت مربای توت سفید خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. این مربای خوش طعم از توت …

راز خوشمزگی مربای گلابی و نکات پخت مربای گلابی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای گلابی و نکات پخت مربای گلابی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی مربای گلابی راز خوشمزگی مربای گلابی و نکات پخت مربای گلابی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مربا، یکی از اجزای جدا‌نشدنی صبحانه است …

راز خوشمزگی آش سورانه

خواص سورانه طرز تهیه بورانی سورانه طرز تهیه آش سورانه کرمانشاه گیاه سورانه به فارسی طبع گیاه سورانه سورانه چیست گیاه سورانه در بارداری

راز خوشمزگی آش سورانه و نکات پخت آش سورانه کرمانشاه چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

آش سورانه، یکی از غذاهای سنتی استان کرمانشاه، در فصل بهار تهیه می‌شود و از سبزیجات محلی به نام سورانه، برنج، کشک، پیاز و ادویه‌جات تهیه می‌شود. سورانه، گیاهی با برگ‌های سبز تیره و گل‌های بنفش است که در مناطق کوهستانی ایران رشد می‌کند و دارای خواص دارویی بسیاری می‌باشد. این گیاه برای درمان بیماری‌های مختلف از جمله سرماخوردگی، آنفولانزا، درد مفاصل و روماتیسم مورد استفاده قرار می‌گیرد. آش سورانه یک غذای خوشمزه و مقوی است که در روزهای سرد زمستان می‌تواند شما را گرم کند.

مواد لازم برای پخت آش سورانه

۱ کیلوگرم سورانه تازه یا خشک

۱ پیمانه برنج

۱ پیمانه کشک

۱ عدد پیاز خرد شده

۱ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه

آموزش پخت آش سورانه

پس از پاک کردن و شستن سورانه، در صورت استفاده از نسخه خشک، قبل از آشپزی آن را به مدت ۲ ساعت خیس کنید.

برنج را نیز بشویید و در قابلمه‌ای با کمی آب، روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و برنج را به آرامی بپزید.

پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود.

سورانه را به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که رنگ آن تیره شود، تفت دهید.

کشک را به سورانه و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آش اضافه کنید و هم بزنید.

اجازه دهید آش به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا آماده شود.

مدت زمان پخت آش سورانه

آش سورانه معمولاً در مدت زمان ۳۰ دقیقه آماده می شود.

نکات طلایی آش سورانه

به منظور افزایش خوشمزگی آش، می‌توانید از سبزیجات محلی دیگر مانند اسفناج، جعفری و گشنیز استفاده کنید.

در صورت استفاده از سورانه خشک، حتماً آن را قبل از آشپزی به مدت ۲ ساعت خیس کنید تا نرم شود.

برای تزیین آش، می‌توانید از پیاز داغ و نعناع خشک استفاده کنید.

راز خوشمزگی آش سورانه

برای تهیه آش سورانه با طعم خوشمزه‌تر، بهتر است از سورانه تازه استفاده کنید.

در صورت استفاده از سورانه خشک، حتماً آن را قبل از استفاده به مدت ۲ ساعت خیس کنید تا نرم شود.

برای تزیین آش، می‌توانید از پیاز داغ و نعناع خشک استفاده کنید.

خواص سورانه طرز تهیه بورانی سورانه طرز تهیه آش سورانه کرمانشاه گیاه سورانه به فارسی طبع گیاه سورانه سورانه چیست گیاه سورانه در بارداری

فوت و فن آش سورانه

راز خوشمزگی آش سورانه، استفاده از سورانه تازه است. سورانه تازه دارای عطر و طعمی منحصر به فرد است که به آش سورانه طعمی بی‌نظیر می‌دهد. اگر از سورانه خشک استفاده می‌کنید، حتماً آن را قبل از استفاده به مدت ۲ ساعت خیس کنید تا نرم شود.

نکات پایانی آش سورانه

جهت افزایش خوشمزگی آش سورانه، به نکات زیر توجه کنید:

از سورانه تازه استفاده کنید.

سورانه را قبل از استفاده به مدت ۲ ساعت خیس کنید تا نرم شود.

برای افزایش طعم و عطر آش، مقداری سبزیجات محلی دیگر مانند اسفناج، جعفری و گشنیز به آش اضافه کنید.

آش را با حرارت ملایم بجوشانید تا جا بیفتد.

برای تزیین آش، از مقداری پیاز داغ و نعناع خشک استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 11 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.