راز خوشمزگی آبگوشت مرغ و نکات پخت آبگوشت مرغ خانگی خوشمزه
مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی
مدل کابینت مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب …
مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن
مدل مو مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
مدل مانتو کوتاه دخترانه + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های مانتو کوتاه اسپرت و مجلسی
مدل مانتو کوتاه مدل مانتو کوتاه دخترانه + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های مانتو کوتاه اسپرت و مجلسی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتو …
راز خوشمزگی آبگوشت مرغ
راز خوشمزگی آبگوشت مرغ و نکات پخت آبگوشت مرغ خانگی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آبگوشت مرغ یکی از خوشمزهترین آبگوشتهاست و به نام تره کباب نیز مشهور است. این انتخاب نام ممکن است جالب باشد، زیرا در این آبگوشت از هیچ گوشتی استفاده نمیشود و با استفاده از مرغ و لپه تهیه میشود. چاشنی اصلی این آبگوشت سماق درشت است که باید آن را خیس کنید و عصاره آن را به آبگوشت اضافه کنید تا مزه ترشی به آبگوشت بدهد، یا میتوانید از کمی آبغوره به عنوان چاشنی استفاده کنید. البته شما میتوانید این آبگوشت را با استفاده از گوشت بوقلمون نیز تهیه کنید. این آبگوشت به صورت سنتی با استفاده از مرغ محلی تهیه میشود، اما در صورت عدم دسترسی به مرغ محلی، میتوانید از مرغ معمولی استفاده کنید.
مواد لازم
مرغ ۵ تکه
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
لپه ۱/۲ پیمانه
آرد ۱ ق غذا خوری
رب ۲ ق غذا خوری
آبغوره ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت مرغ
ابتدا لپه را حداقل یک ساعت قبل از شروع آبگوشت خیس کنید. سپس آن را در قابلمه قرار داده و به مدتی نیم پز شود. در طول آبگوشت، به طور مداوم کف را روی لپه بگیرید تا بوی نامطبوع آن از بین برود.
سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در قابلمهای با زردچوبه و کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس مرغ را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا مرغ رنگش تغییر کند. کمی نمک، فلفل سیاه و آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. سپس مقداری آب را به قابلمه بریزید تا روی مرغ را بگیرد. لپهی نیمپز شده را نیز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ و لپه پخته شوند.
سپس رب را در یک تابه ریخته و با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن کم شود. سپس سیبزمینیها را پوست کنید و همراه با رب تفت داده شده به مواد آبگوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا سیبزمینیها پخته شوند.
وقتی گوشت و مواد دیگر پخته شدند، کمی آبغوره به آبگوشت اضافه کنید و به اندازه یک قاشق چایخوری ترخون خشک نیز بریزید تا مزه و عطر خاصی به آبگوشت ببخشد. حدود ۵ دقیقه بگذارید تا آبگوشت با چاشنیها پخته شود. در نهایت، نمک را به طعم بریزید و به راحتی آبگوشت خوشمزه شما آماده است. آن را به همراه پیاز و ترشی سرو کنید.
راز خوشمزگی آبگوشت مرغ
از آبلیمو به عنوان چاشنی استفاده نکنید زیرا ممکن است مزه سوپ را تغییر دهد.
اضافه کردن ترخون اختیاری است و بسته به ترجیح شما میتوانید از آن استفاده کنید.
آبگوشت مرغ نباید خیلی آبکی باشد و باید به حدی آب داشته باشد که طعم و کیفیت آبگوشت را حفظ کند.
استفاده از آرد ممکن است باعث غلیظ شدن آبگوشت مرغ شود، بنابراین در تهیه آبگوشت مرغ از آرد خودداری کنید.
همچنین، میتوانید برای افزودن طعم به آبگوشت از سماق نیز استفاده کنید.