راز خوشمزگی برنج تایلندی و زمان پخت برنج تایلندی و نکات پخت برنج تایلندی - مُچُم
راز خوشمزگی آش هویج و جو و فوت و فن آش هویج و جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش هویج و جو و فوت و فن آش هویج و جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش هویج و جو راز خوشمزگی آش هویج و جو و فوت و فن آش هویج و جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

راز خوشمزگی آش عدسی و فوت و فن آش عدسی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش عدسی و فوت و فن آش عدسی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش عدسی راز خوشمزگی آش عدسی و فوت و فن آش عدسی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش عدسی، یکی از …

راز خوشمزگی آش رشته جو و فوت و فن آش رشته جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش رشته جو و فوت و فن آش رشته جو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش رشته جو راز خوشمزگی آش رشته جو و فوت و فن آش رشته جو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …

راز خوشمزگی برنج تایلندی

برنج تایلندی را چگونه دم کنیم عوارض برنج تایلندی نی نی سایت طرز پخت برنج تایلندی ابکش عکس برنج تایلندی برنج هومالی درجه یک برنج بره نشان تایلندی نحوه تولید برنج تایلندی از بین بردن بوی برنج تایلندی

راز خوشمزگی برنج تایلندی و زمان پخت برنج تایلندی و نکات پخت برنج تایلندی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

برای بهترین نتیجه در پخت برنج تایلندی، توصیه می‌شود از برنج جیسمین استفاده کنید؛ زیرا این نوع برنج دانه‌های کوچک و استواری دارد که پس از پختن به شکلی لطیف و عطرده تبدیل می‌شود.

مناسب است قبل از پخت برنج، آن را حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس آبکشی کنید.

در پخت برنج تایلندی، بهتر است نسبت آب به برنج را ۲:۱ در نظر بگیرید. به عنوان مثال، برای هر پیمانه برنج، دو پیمانه آب استفاده کنید.

برنج را قبل از اعمال حرارت درون قابلمه قرار دهید و آن را همراه با آب به مدت حداقل ۳۰ دقیقه خیس بگذارید.

هنگامی که آب جوشید، حرارت را کم کنید و قابلمه را با درپوش بپوشانید. برنج را در حرارت کم به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه پخته کنید.

بعد از پخت برنج، آن را به مدت ۵-۱۰ دقیقه در قابلمه بگذارید تا بوی بهتری بگیرد و بهتر ترکیب شود.

قبل از سرو کردن برنج، آن را با چند قاشق چای‌خوری روغن سرخ شده مخلوط کنید تا دانه‌های برنج جدا شده و با یکدیگر ترکیب شوند.

آشنایی با برنج تایلندی

برنج تایلندی یک نوع برنج سرخ شده است که به دلیل طعم بی‌نظیری که دارد، نه تنها در میان مردم تایلند بلکه در سراسر جهان شهرت دارد به عنوان یک غذای مشهور. در ادامه به روش تهیه و خیساندن برنج تایلندی پرداخته خواهد شد.

برنج تایلندی معمولاً با انواع مختلفی از گوشت و مرغ قابل سرو است و به همراه آن‌ها به عنوان یک وعده غذایی کامل در نظر گرفته می‌شود. هرچند در ابتدا ممکن است روش تهیه برنج تایلندی مورد علاقه همه متفاوت باشد، اما با تجربه چندین باره، می‌توان طعم اصلی آن را تجربه کرد.

تایلندی‌ها به خاطر غذاهای خوشمزه و محبوبشان در سرتاسر جهان شهرت دارند. در صورت سفر به این کشور، علاوه بر رستوران‌های باشکوه، شما می‌توانید از غذاهای خیابانی متعددی لذت ببرید. در خیابان‌های تایلند، غذاهای تازه و مزه‌بخش به شما ارائه می‌شوند. با توجه به قیمت مناسبی که برای غذاهای خیابانی در نظر گرفته می‌شود، بسیاری از افراد به آن علاقه‌مندند. در میان این غذاها، برنج تایلندی همواره به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاها به حساب می‌آید.

مواد لازم برای تهیه میگو پلوی تایلندی

مواد لازم برای تهیه غذای میگوی تایلندی:

پیاز: ۱ عدد

گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم

میگو پاک شده: ۲۵۰ گرم

برنج: ۵۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری

کره: ۱۰۰ گرم

سیر: ۳ حبه

تخم مرغ: ۳ عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

آموزش پخت میگو پلوی تایلندی

برای تهیه پلو تایلندی، ابتدا کره را در یک قابلمه مناسب روی حرارت گاز قرار دهید تا آب بجوشد. سپس پیاز خرد شده را به کره اضافه کرده و آن را تفت دهید. سیر خرد شده و نمک را نیز به پیاز اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده و حرارت گاز را خاموش کنید.

در مرحله بعد، میگوها را تمیز کرده و رگ پشت آن‌ها را بدون جدا کردن تخم مرغ‌ها، با هم ترکیب کنید. سپس این مخلوط را در یک ظرف مناسب درون یخچال قرار دهید. همچنین، گوجه‌فرنگی‌ها را در آب جوش بریزید و بعد از ۱۰ ثانیه، آن‌ها را از آب بیرون آورده و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و با رب و ادویه به مخلوط پیاز داغ اضافه کنید و زیر حرارت شعله گاز را روشن کنید و اجازه دهید تا گوجه‌فرنگی‌ها به خوبی پخته شوند.

حالا در قابلمه دیگری، آب را بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به جوش برسد. سپس برنج خیس‌کرده را به آب جوش اضافه کنید و بعد از رسیدن به مرحله آبکشی، برنج را در آبکش بریزید.

میگوها را در قابلمه دیگری سرخ کنید. سپس ته دیگ را در کف قابلمه قرار داده و لایه‌هایی از برنج، میگو و مخلوط پیاز و گوجه را به ترتیب در قابلمه بریزید. صبر کنید تا برنج پخته شود و پلو آماده بشود.

برنج تایلندی را چگونه دم کنیم عوارض برنج تایلندی نی نی سایت طرز پخت برنج تایلندی ابکش عکس برنج تایلندی برنج هومالی درجه یک برنج بره نشان تایلندی نحوه تولید برنج تایلندی از بین بردن بوی برنج تایلندی

فوت و فن برنج تایلندی

در صورت تمایل، می‌توانید این نوع پلو را به صورت کته نیز تهیه کنید. همچنین، اگر دوست دارید، مواد را به صورت لا به لا در قابلمه قرار ندهید و فقط آن‌ها را روی برنج قرار داده و مخلوط میگو و برنج را به صورت جداگانه سرو کنید. به علاوه، برای تهیه پلو تایلندی، استفاده از گوجه‌های گیلاسی بهتر است.

راز خوشمزگی برنج تایلندی

برای تهیه برنج تایلندی باید توجه داشت که این نوع برنج تفاوت‌هایی با برنج سرخ شده و تهیه شده توسط چینی‌ها دارد. این برنج با استفاده از مواد اولیه‌ی مقوی بالا تهیه می‌شود و به دلیل این ویژگی‌ها به تنهایی به عنوان یک وعده‌ی غذایی محسوب می‌شود.

برای تهیه‌ی برنج تایلندی بهتر است آن را به همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید. برای این منظور، ابتدا برنج را بشویید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیس بگذارید. سپس برنج را درون قابلمه‌ای مناسب بریزید و آن را با آبی که به مقدار دوبرابر برنج آماده کرده‌اید، پوشانید. قابلمه را روی حرارت گاز قرار داده و آب را به دمای جوش برسانید.

حرارت را کم کرده و برنج را با حرارت کم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته کنید. این نکته را به خاطر داشته باشید که برنج به طور کامل پخته نشود و به اندازه‌ی کافی نرم شود. برای جلوگیری از پخته شدن کامل برنج، می‌توانید زیر شعله‌ی قرار داده شده را ببندید و قابلمه را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت باقیمانده نگه دارید.

همچنین برای افزایش عطر و طعم برنج تایلندی می‌توانید از ادویه‌جاتی مانند فلفل سیاه، فلفل سفید، زنجبیل، فلفل قرمز، کرفس، پیاز، سیر و نعناع استفاده کنید. همچنین برای افزایش مزه‌ی غذا می‌توانید از سس سویا، سس هویج و سس انبه استفاده کنید.

با رعایت اصول و دستورالعمل تهیه، به راحتی و در مدت زمان کم می‌توانید برنج تایلندی را تهیه کنید. تهیه این غذا بسیار آسان است و اگر تاکنون تجربه‌ای از برنج تایلندی نداشته‌اید، پیشنهاد می‌کنیم حتماً یکبار آن را تجربه کنید و از ارزش و خوشمزگی آن لذت ببرید. هرچند که تهیه آن آسان به نظر می‌رسد، اما با رعایت دقیق دستورالعمل و اصول تهیه می‌توانید بهترین نتیجه را بدست آورید.

زمان پخت برنج تایلندی

زمان پخت برنج تایلندی به نوع برنج و روش پخت آن بستگی دارد. اما به طور کلی برای پخت برنج تایلندی به روش آبکشی، ابتدا برنج را به مدت ۳۰ دقیقه در آب ولرم خیس کنید. سپس آب برنج را خالی کنید و برنج را در قابلمه ای بریزید و به ازای هر پیمانه برنج، یک و نیم پیمانه آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. در روش کته نیز ابتدا برنج را به مدت ۳۰ دقیقه در آب ولرم خیس کنید. سپس آب برنج را خالی کنید و برنج را در قابلمه ای بریزید و به ازای هر پیمانه برنج، دو پیمانه آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه دم بکشد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 آبان 1403

1 دیدگاه

  • آرش جولای 18, 2023 در 3:11 ب.ظ

    مزخرف نگو ! راز خوشمزه گی برنج تایلندی! البته غیر از پاتایا که برنج تایلندی خوشمزه می‌خری.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.