;
راز خوشمزگی خورشت قیمه و راز لعابدار شدن و انداختن یخ در قیمه - مُچُم
راز خوشمزگی برنجک و نکات تهیه برنجک خوشمزه در منزل و خواص برنجک

راز خوشمزگی برنجک و نکات تهیه برنجک خوشمزه در منزل و خواص برنجک

راز خوشمزگی برنجک راز خوشمزگی برنجک و نکات تهیه برنجک خوشمزه در منزل و خواص برنجک در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برنجک یک خوراکی سنتی با مزایای خاص …

راز خوشمزگی ماهی قزل آلا و نکات پخت ماهی قزل آلا خوشمزه

راز خوشمزگی ماهی قزل آلا و نکات پخت ماهی قزل آلا خوشمزه

راز خوشمزگی ماهی قزل آلا راز خوشمزگی ماهی قزل آلا و نکات پخت ماهی قزل آلا خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ماهی قزل آلا به عنوان یکی …

راز خوشمزگی تن ماهی و چگونه تن ماهی را بجوشانیم و طریقه مصرف ماهی تن

راز خوشمزگی تن ماهی و چگونه تن ماهی را بجوشانیم و طریقه مصرف ماهی تن

راز خوشمزگی تن ماهی راز خوشمزگی تن ماهی و چگونه تن ماهی را بجوشانیم و طریقه مصرف ماهی تن در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تن ماهی یک …

راز خوشمزگی خورشت قیمه

راز خوشمزه شدن قیمه نی نی سایت راز لعابدار شدن قیمه انداختن یخ در قیمه ادویه برای خوشمزه شدن قیمه جا افتادن قیمه نی نی سایت هل و گلاب در قیمه طرز تهیه خورش قیمه مجلسی با طعمی عالی و بینظیر راز خوشمزه شدن قیمه نذری

راز خوشمزگی خورشت قیمه و راز لعابدار شدن و انداختن یخ در قیمه و نکات پخت خورشت قیمه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

علت شیرین شدن خورشت قیمه چیست

مشکل شیرین شدن قورمه سبزی معمولاً به دو دلیل پیاز زیاد و استفاده از رب شیرین برمی‌گردد. همچنین، اگر در قورمه سبزی لیمو عمانی استفاده نشود، نیز ممکن است شیرین شود. برای رفع این مشکل، می‌توانید به قیمه کمی آب لیمو ترش یا آبغوره اضافه کنید تا طعم شیرینی آن کاهش یابد.از این روش برای کاهش شیرینی قیمه استفاده کنید.

فوت کوزه گری خورشت قیمه

برای جلوگیری از وا رفتن و بهبود طعم لپه در قیمه، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

استفاده از پیاز و گوشت تفت داده شده: قبل از اضافه کردن لپه به قیمه، پیاز را به همراه گوشت تفت داده کنید. این کار باعث می‌شود لپه درون قیمه بهتر پخته شده و خوش طعم شود.

استفاده از دارچین: دارچین یکی از ادویه‌هایی است که برای قیمه بسیار مناسب است و به آن طعم و عطر خاصی می‌بخشد. بنابراین، حتماً دارچین را در تهیه قیمه استفاده کنید و طعم فوق‌العاده‌ای را به آن ببخشید.

روشن کردن رنگ رب: قبل از اضافه کردن رب به قیمه، آن را با روغن سرخ کنید تا رنگ آن باز شود. سپس رب را به قیمه اضافه کنید. این کار باعث می‌شود رنگ قیمه شما جذاب‌تر و لعاب دار شود.

استفاده از گوجه‌فرنگی برای لعاب بیشتر: می‌توانید برای افزایش لعاب قیمه، از گوجه‌فرنگی استفاده کنید. پوست گوجه‌فرنگی‌ها را جدا کرده و آن‌ها را رنده کنید. سپس رنده‌شده را به خورشت اضافه کنید. این کار باعث می‌شود قیمه شما دارای لعاب بیشتری شود.

رارهای سیب زمینی سرخ کرده برای خورشت قیمه

برای تهیه سیب زمینی سرخ شده با طعم خوشمزه، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

پس از تمیز کردن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را به صورت برش‌های متساوی و یکسان برش دهید.

سپس سیب زمینی‌ها را درون آب جوش قرار دهید و به مدت چند دقیقه آن‌ها را پخته کنید. این کار باعث می‌شود سیب زمینی‌ها از قبل پخته شوند و در مرحله بعدی فقط نیاز به سرخ کردن دارند.

پس از پخت سیب زمینی‌ها، آن‌ها را از آب دربیاورید و خشک کنید.

حالا روغن را در یک ماهیتابه یا قابلمه داغ کنید. بهتر است از روغنی با دمای بالا مانند روغن آفتابگردان یا روغن زیتون استفاده کنید.

سیب زمینی‌ها را به دسته‌های کوچک در روغن داغ بریزید و آن‌ها را سرخ کنید. حتماً از روغن کافی استفاده کنید تا سیب زمینی‌ها به طور یکنواخت سرخ شوند.

پس از سرخ شدن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را با کمک چنگال یا ماهیچه از روغن خارج کنید و روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا اضافه روغن آن‌ها جذب شود.

در نهایت، به سیب زمینی سرخ شده می‌توانید مخلفات مورد علاقه خود را اضافه کنید. مثلاً با اضافه کردن نمک، زردچوبه یا پودر سیر، طعم خوشمزه‌ای به سیب زمینی‌ها ببخشید. می‌توانید با آزمایش و تنظیم میزان این مخلفات، طعم مورد نظر خود را به دست آورید.

پختن خورشت قیمه در زودپز

روش پخت قیمه در زودپز به شکل زیر است:

پیاز را رنده کرده و همراه با گوشت داخل زودپز قرار دهید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و پیاز سبک شود.

در همان زمان، لپه‌ها را در آب خیسانده و سپس به مواد داخل زودپز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا لپه‌ها در حین پخت وا نروند.

ادویه‌ها و رب را به همراه گوجه‌فرنگی رنده شده اضافه کنید و اجازه دهید همراه با گوشت و لپه‌ها تفت بخورند تا روغن بیاندازند.

سپس آب را به مواد اضافه کنید و درب زودپز را ببندید.

زودپز را روشن کنید و مدت زمان پخت را تنظیم کنید. معمولاً بین ۵۰ تا ۶۰ دقیقه زمان می‌برد.

پس از پخت قیمه، آن را به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. در صورت لزوم، در انتهای پخت، نمک را به خورشت اضافه کنید و مزه را تنظیم کنید.

با این روش، می‌توانید به سرعت و با کمترین زمان ممکن قیمه خوشمزه‌ای تهیه کنید.

زمان پخت خورشت قیمه در قابلمه

مدت زمان پخت قیمه در شعله گاز و با توجه به عواملی مانند نوع گوشت و لپه ممکن است متفاوت باشد. با این حال، در حدود ۱/۵ تا ۲ ساعت زمان می‌توانید برای پخت قیمه در نظر بگیرید تا خورشت قیمه شما کاملاً آماده و جا بیفتد. در طول این زمان، مواد و ادویه‌ها در قیمه تلخ و لذت‌بخش می‌پزند و طعم و مزه خاصی به غذا می‌دهند. برای اطمینان بیشتر از آمادگی قیمه، می‌توانید با استفاده از چنگال یا چاقو، گوشت و لپه را آزمایش کنید و مطمئن شوید که بطور کامل پخته شده‌اند.

میزان لپه خورشت قیمه

برای تعیین میزان لپه برای پخت قیمه، می‌توانید از فرمول زیر استفاده کنید: به ازای هر نفر ۲ قاشق غذاخوری لپه را در نظر بگیرید. بنابراین، برای دو نفر می‌توانید ۴ قاشق غذاخوری لپه استفاده کنید. این فرمول به شما کمک می‌کند تا مقدار لپه را درست تنظیم کنید و خورش قیمه شما درست و به تعداد افراد مورد نظرتان مناسب شود. البته، ممکن است در برخی موارد دلخواه شما برای افزایش یا کاهش مقدار لپه از این فرمول استثنا کنید و به سلیقه خود عمل کنید.

چرا خورشت قیمه کف میکند

به منظور جلوگیری از ایجاد کف و بوی لپه در خورشت قیمه، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید: ابتدا لپه را به شکل جداگانه با مقدار کمی آب درون قابلمه قرار داده و آن را برای حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا نیم پز شود. سپس در نیم ساعت پایانی پخت خورشت، لپه نیم پخت را به آن اضافه کنید و همراه با سایر مواد خورشت را به اتمام برسانید. این روش به شما کمک می‌کند تا کف و بوی لپه در خورشت قیمه به حداقل برسد و خورشت شما به خوبی آماده شود.

جوش شیرین در خورشت قیمه

توصیه می‌شود از جوش شیرین به حداقل ممکن استفاده کنید، زیرا این ماده مضری است. به جای آن، می‌توانید برای کاهش ترشی قیمه از مقدار کمی جوش شیرین استفاده کنید. همچنین، برای پختن لپه‌های نیم پخت قیمه نیز می‌توانید از مقدار کمی جوش شیرین استفاده کنید. با این روش، می‌توانید ترشی قیمه را کاهش داده و به خوبی درست کنید بدون اینکه نیاز به جوش شیرین داشته باشید.

با لپه نپز چه کنیم

در صورتی که می‌خواهید ترشی قیمه را کاهش دهید، می‌توانید از روشی که ذکر کردید استفاده کنید. با این روش، تکه‌های گوشت را از قیمه خارج کنید و سپس آب و لپه خورشت را درون زودپز بریزید تا به سرعت پخته شود. پس از پخت لپه‌ها، می‌توانید تکه‌های گوشت را دوباره به قیمه اضافه کنید و آن را سرو کنید. این روش می‌تواند به کاهش ترشی قیمه کمک کند و در نهایت می‌توانید خورشت قیمه را با گوشت و لپه‌ها سرو کنید.

ادویه مناسب خورشت قیمه

در صورت تمایل به تهیه ادویه‌ای مخصوص خورشت قیمه، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

مواد لازم:

۱ قاشق غذاخوری پودر گل سرخ
۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین
نصف قاشق غذاخوری زردچوبه
نصف قاشق غذاخوری پودر هل
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری جوز هندی
۱ قاشق چایخوری زعفران

طرز تهیه:

۱. مواد فوق را با هم ترکیب و مخلوط کنید تا ادویه‌ها به هم مرتبط شوند.
۲. می‌توانید این ادویه‌ها را به شکل جداگانه استفاده کنید و در اواسط پخت گوشت و پیاز به آنها اضافه کنید.
۳. برای قیمه‌های نذری، می‌توانید از ترکیب فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه و زعفران استفاده کنید.

با استفاده از این ترکیب ادویه‌ها می‌توانید به خورشت قیمه خود طعم و عطر ویژه‌ای بدهید.

راز خوشمزه شدن قیمه نی نی سایت راز لعابدار شدن قیمه انداختن یخ در قیمه ادویه برای خوشمزه شدن قیمه جا افتادن قیمه نی نی سایت هل و گلاب در قیمه طرز تهیه خورش قیمه مجلسی با طعمی عالی و بینظیر راز خوشمزه شدن قیمه نذری

از بین بردن بوی گلاب در خورشت قیمه

برای کاهش بوی گلاب در قیمه، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید:

مقدار کمی گلاب را به خورشت قیمه اضافه کنید. بهتر است از مقدار معتدلی استفاده کنید تا بوی گلاب برزنتر نشود. اگر از بوی گلاب ناراضی هستید، می‌توانید به طور کلی از اضافه کردن گلاب به قیمه خودداری کنید.
در مرحله پخت خورشت، اجازه دهید خورشت با درب باز جوش بیاورد. این کار به حذف بوی گلاب کمک می‌کند. باز گذاشتن درب قیمه ممکن است بوی گلاب را در قیمه حبس کند.
بهتر است گلاب را در اواخر پخت خورشت اضافه کنید، زیرا با پخت بیشتر بوی آن کمتر قابل تشخیص خواهد بود.
در آماده کردن خورشت، از زیاده‌روی در مقدار گلاب خودداری کنید. مقدار معتدلی کافیست تا به خورشت طعم و عطری مطلوب بدهد.
با رعایت این روش‌ها، می‌توانید بوی گلاب را در خورشت قیمه کاهش دهید و به دلخواه خود عمل کنید.

دلیل انداختن یخ در خورشت قیمه

در اواخر پخت قیمه، می‌توانید از روش زیر برای افزودن یخ به آن استفاده کنید:

در زمانی که قیمه تقریباً آماده است و در حال جوشیدن است، چند قطعه یخ کوچک را به قیمه اضافه کنید.
اجازه دهید یخ درون قیمه ذوب شود و آب تولید کند.
با ملایمت، قیمه را هم بزنید تا روغن که به صورت کربنی در بالای قیمه جمع شده است، بیرون بیاید و با آب تولید شده متمایل شود.
با استفاده از چنگال یا قاشق، روغن آماده شده را از سطح قیمه بردارید و در صورت تمایل، می‌توانید آن را جداگانه استفاده کنید یا به قیمه برگردانید.
با اضافه کردن یخ به قیمه در انتهای پخت، روغن موجود در قیمه خنک می‌شود و بر روی سطح قیمه جمع می‌شود. این کار می‌تواند باعث زیباتر شدن قیمه و تمیزتر شدن سطح آن شود.

نکات مهم خورشت قیمه بادمجان

برای پخت قیمه بادمجان، بهتر است از گوشت لقمه ای به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید. اما اگر گوشت لقمه ای در دسترس نیست، می توانید از گوشت قلقلی استفاده کنید. در این صورت، گوشت را به صورت قلقلی درست کنید و سپس آن را به قیمه اضافه کنید.

همچنین، اضافه کردن مقداری غوره به قیمه بادمجان می تواند طعم آن را بهبود ببخشد و مزه خاصی به آن بدهد. در نظر داشته باشید که غوره به قیمه اضافه شود پس از پختن بادمجان و آماده کردن قیمه. این کار باعث می شود غوره درون قیمه آماده و مناسب باشد.

همچنین، توصیه می شود قبل از پخت قیمه، لپه را به مدت چند ساعت بخیسانید تا نفخ آن رفع شود. این کار می تواند به بهتر و خوشمزه تر شدن لپه در قیمه کمک کند.

ممنونیم که از پیج اینستاگرام ما حمایت می کنید و عضو می شوید

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 28 اردیبهشت 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.