راز خوشمزگی حلوای سارای و فوت و فن حلوای سارای خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک در فر و نکات پخت کیک در فر و دمای مناسب فر
راز خوشمزگی کیک در فر راز خوشمزگی کیک در فر و نکات پخت کیک در فر و دمای مناسب فر در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کیک یک انواع …
راز خوشمزگی لازانیا رولی و فوت و فن لازانیا رولی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی لازانیا رولی راز خوشمزگی لازانیا رولی و فوت و فن لازانیا رولی خوشمزه و خانگی در سایت موسوی ها .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لازانیا رولی یا لقمهای یک …
راز خوشمزگی کوفته کدو و نخود و فوت و فن کوفته کدو و نخود خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کوفته کدو و نخود راز خوشمزگی کوفته کدو و نخود و فوت و فن کوفته کدو و نخود خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی حلوای سارای
راز خوشمزگی حلوای سارای و فوت و فن حلوای سارای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
حلوای سارای یک شیرینی سنتی و بسیار خوشمزه ترکیهای است که با بافتی نرم و لطیف و طعمی شیرین و دلچسب، در میان مردم این کشور و سایر نقاط جهان طرفداران بسیاری دارد. این حلوا با ترکیبی ساده از آرد، کره، روغن، پودر قند و ادویهجات معطر تهیه میشود و به دلیل سهولت در تهیه و طعم بینظیرش، به عنوان یک دسر یا میان وعده محبوب در مجالس و مهمانیها سرو میشود. تاریخچه پخت حلوای سارای به دوران امپراتوری عثمانی بازمیگردد. در آن زمان، این حلوا به عنوان یک دسر اشرافی در کاخهای سلاطین عثمانی تهیه میشد و به دلیل طعم و ظاهر زیبایش، به سرعت در میان مردم عادی نیز محبوبیت یافت. امروزه، حلوای سارای به عنوان یکی از شیرینیهای سنتی و نمادین ترکیه شناخته میشود و در سراسر این کشور و حتی در برخی کشورهای دیگر نیز تهیه و مصرف میشود.
مواد اولیه برای تهیه حلوای سارای (برای ۴ نفر)
آرد سفید: ۳ پیمانه (۴۰۰ گرم)
کره: ۷۰ گرم
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
پودر قند: ۱ پیمانه
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه حلوای سارای
ابتدا آرد را الک کرده و در یک تابه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما تغییر رنگ ندهد.
کره را ذوب کرده و به همراه روغن مایع به آرد اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ آرد کمی تغییر کند.
تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
پودر قند، پودر هل، پودر زنجبیل و دارچین را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
تابه را مجدداً روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا مواد کاملاً با یکدیگر ترکیب شوند.
مایه حلوا را در قالب مورد نظر بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید.
اجازه دهید حلوا به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط خنک شود.
حلوا را به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و به مدت حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
حلوای سارای آماده است و میتوانید آن را با پودر قند، خلال پسته و گل محمدی تزیین کنید.
راز خوشمزگی حلوای سارای
استفاده از آرد سفید مرغوب
تفت دادن آرد تا زمانی که بوی خامی آن گرفته شود، اما تغییر رنگ ندهد.
استفاده از کره و روغن با کیفیت
افزودن ادویههای معطر به میزان مناسب
خنک کردن حلوا در یخچال به مدت کافی
نکات تکمیلی
میتوانید به جای پودر زنجبیل یا پودر هل از وانیل نیز استفاده کنید.
میتوانید از قالبهای سیلیکونی برای تهیه حلوای سارای استفاده کنید.
میتوانید حلوای سارای را در ظرف دربسته به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید.
۱۰ مورد از خواص حلوای سارای
منبع انرژی
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود عملکرد مغز
پیشگیری از کم خونی
بهبود سلامت پوست و مو
تقویت استخوانها
بهبود هضم
کاهش استرس
افزایش شیر مادران شیرده
تقویت قوای جنسی