راز خوشمزگی به پلو و فوت و فن به پلو خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شیرینی کشمشی و نکات پخت شیرینی کشمشی خانگی

راز خوشمزگی شیرینی کشمشی و نکات پخت شیرینی کشمشی خانگی

راز خوشمزگی شیرینی کشمشی راز خوشمزگی شیرینی کشمشی و نکات پخت شیرینی کشمشی خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی کشمشی به دلیل بافت نرم و طعم شیرین …

راز خوشمزگی سالاد سوسیس و فوت و فن سالاد سوسیس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد سوسیس و فوت و فن سالاد سوسیس خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد سوسیس راز خوشمزگی سالاد سوسیس و فوت و فن سالاد سوسیس خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد سوسیس، با طعم لذیذ …

راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بریلو راز خوشمزگی بریلو و فوت و فن بریلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بریلو، نامی آشنا برای قنادان و شیرینی‌پزان …

راز خوشمزگی به پلو

راز خوشمزگی به پلو و فوت و فن به پلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی به پلو و فوت و فن به پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

به پلو، این غذای اصیل و خوش‌عطر ایرانی، ریشه در فرهنگ و تاریخ غنی این سرزمین دارد. این پلو که با ترکیب برنج، گوشت، به و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود، از دیرباز مهمان سفره‌های ایرانیان بوده و در مناسبت‌های خاص و جشن‌ها جایگاه ویژه‌ای داشته است. به، این میوه خوش‌طعم و معطر، نمادی از برکت، فراوانی و شادی در فرهنگ ایرانی است و استفاده از آن در این پلو، علاوه بر عطر و طعم بی‌نظیر، به آن ارزش معنوی و فرهنگی نیز می‌بخشد. به پلو، با وجود سادگی در تهیه، به خاطر طعم و عطر دلپذیر و ظاهر زیبایش، همواره مورد توجه و علاقه ایرانیان بوده و همچنان جایگاه خود را در سفره‌های آنان حفظ کرده است.

مواد اولیه برای تهیه به پلو

برای تهیه این غذای لذیذ و دلچسب به مواد زیر نیاز داریم:

برنج: ۵۰۰ گرم

گوشت گوسفندی یا گوساله (به صورت خورشتی خرد شده): ۴۰۰ گرم

به (متوسط): ۲ عدد

پیاز (متوسط): ۱ عدد

زعفران دم کرده: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

مرحله به مرحله با طرز تهیه به پلو

ابتدا برنج را با آب و نمک خیس می‌کنیم.

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند.

نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

به‌ها را پوست کنده و به صورت خلال‌های نازک خرد می‌کنیم.

به‌ها را به گوشت اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

به میزان لازم آب به مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا گوشت بپزد و آب آن کم شود.

برنج را آبکش کرده و در قابلمه می‌ریزیم.

مقداری از برنج را با زعفران دم کرده مخلوط می‌کنیم.

برنج سفید و زعفرانی را به صورت لایه لایه در قابلمه می‌ریزیم.

مخلوط گوشت و به را روی برنج می‌ریزیم.

در قابلمه را گذاشته و اجازه می‌دهیم تا برنج دم بکشد.

پس از دم کشیدن، به پلو را در ظرف سرو کشیده و با خلال پسته و بادام تزیین می‌کنیم.

راز خوشمزگی به پلو

راز خوشمزگی به پلو در استفاده از به‌های رسیده و معطر، گوشت با کیفیت و پخت ملایم آن است. همچنین استفاده از زعفران دم کرده عطر و طعم بی‌نظیری به پلو می‌بخشد. تفت دادن به‌ها با گوشت نیز باعث می‌شود طعم و عطر به به خوبی به خورد گوشت برود و در نهایت پلویی خوش‌عطر و طعم داشته باشیم.

نکات تکمیلی

می‌توانید به دلخواه از خلال بادام و پسته نیز در تهیه به پلو استفاده کنید.

برای عطر و طعم بیشتر می‌توانید از ادویه‌هایی مانند دارچین و هل نیز استفاده کنید.

به پلو را می‌توانید با انواع ترشی و سبزی خوردن سرو کنید.

این پلو را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.

۱۰ مورد از خواص به پلو

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود عملکرد سیستم گوارش

کمک به سلامت قلب و عروق

کاهش خطر ابتلا به سرطان

بهبود سلامت پوست و مو

تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها

کنترل قند خون

کاهش استرس و اضطراب

بهبود خلق و خو

افزایش انرژی و نشاط

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 25 مهر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.