راز خوشمزگی تیرامیسو تک نفره و فوت و فن تیرامیسو تک نفره خوشمزه و خانگی - مُچُم
مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها

مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها

مدل سرویس طلا جدید عروس مدل سرویس طلا جدید عروس + جدیدترین و باکلاس ترین مدل های سرویس طلا مخصوص عروس خانم ها همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …

مدل ابرو جدید +  قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت

مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت

مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابرو‌ها یکی از مهم‌ترین …

مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی

مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی

مدل کابینت مدل کابینت آشپزخانه + خاص ترین و جدیدترین مدل ها برای طراحی کابینت آشپزخانه به سبک امروزی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب …

راز خوشمزگی تیرامیسو تک نفره

راز خوشمزگی تیرامیسو تک نفره و فوت و فن تیرامیسو تک نفره خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی تیرامیسو تک نفره و فوت و فن تیرامیسو تک نفره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

تیرامیسو یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه ایتالیایی است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این دسر لذیذ به طور سنتی در ظرف‌های بزرگ تهیه می‌شود، اما می‌توان آن را به صورت تک نفره نیز تهیه کرد و از طعم بی‌نظیر آن لذت برد. تیرامیسو تک نفره علاوه بر اینکه یک دسر خوشمزه و شیک برای پذیرایی از مهمانان است، می‌تواند یک میان وعده دلچسب و انرژی‌زا برای شما باشد.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو تک نفره

۲ عدد بیسکویت لیدی فینگر

۳۰ گرم پنیر ماسکارپونه

۱ قاشق غذاخوری پودر قند

۱/۴ فنجان قهوه اسپرسو سرد شده

پودر کاکائو به مقدار لازم

طرز تهیه تیرامیسو تک نفره مرحله به مرحله

در یک کاسه کوچک، پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا یکدست شوند.

بیسکویت‌های لیدی فینگر را به سرعت در قهوه اسپرسو فرو ببرید و در ظرف سرو بچینید.

نیمی از مخلوط پنیر ماسکارپونه را روی بیسکویت‌ها بریزید.

دوباره بیسکویت‌ها را در قهوه فرو ببرید و روی لایه قبلی قرار دهید.

باقی مانده مخلوط پنیر ماسکارپونه را روی بیسکویت‌ها بریزید.

روی تیرامیسو را با پودر کاکائو تزیین کنید.

تیرامیسو را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و طعم‌ها به خورد هم بروند.

راز خوشمزگی تیرامیسو تک نفره

استفاده از پنیر ماسکارپونه با کیفیت بالا

استفاده از قهوه اسپرسو تازه و با کیفیت

رعایت نسبت مناسب بین مواد اولیه

خنک شدن کامل تیرامیسو قبل از سرو

نکات تکمیلی

می‌توانید به جای پودر قند از شکر دانه ریز استفاده کنید.

اگر قهوه اسپرسو در دسترس ندارید، می‌توانید از قهوه فوری غلیظ استفاده کنید.

می‌توانید به جای بیسکویت لیدی فینگر از انواع دیگر بیسکویت‌های خشک و ترد استفاده کنید.

می‌توانید تیرامیسو را با انواع میوه‌های تازه مانند توت فرنگی، تمشک یا موز تزیین کنید.

می‌توانید قبل از سرو، تیرامیسو را با کمی خامه فرم گرفته تزیین کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 مرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.