راز خوشمزگی شیرینی نخودچی و راز ترد شدن و علت وا رفتن شیرینی نخودچی - مُچُم
راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سالاد گل کلم راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد …

راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش کدو سبز راز خوشمزگی آش کدو سبز و فوت و فن آش کدو سبز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …

راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیتی کباب راز خوشمزگی بیتی کباب و فوت و فن بیتی کباب خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بیتی کباب، این غذای …

راز خوشمزگی شیرینی نخودچی

راز ترد شدن شیرینی نخودچی علت وا رفتن شیرینی نخودچی دلیل وا رفتن شیرینی نخودچی نی نی سایت از کجا بفهمیم شیرینی نخودچی پخته علت خشک شدن شیرینی نخودچی مواد لازم برای یک کیلو شیرینی نخودچی طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان چکار کنیم شیرینی نخودچی ترک نخوره

راز خوشمزگی شیرینی نخودچی و راز ترد شدن و علت وا رفتن شیرینی نخودچی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب در ایران است که از نخودچی، یک نوع آرد سفید و مواد دیگر تهیه می‌شود. برای تهیه این شیرینی، نخودچی را خرد کرده و آسیاب می‌کنند. سپس آن را به همراه آرد سفید، شکر، روغن و زردچوبه مخلوط می‌کنند و به شکل کوچکی در می‌آورند. سپس شیرینی‌ها را در روغن داغ سرخ می‌کنند تا شکلی زیبا و طعمی خوش بدست آورند. شیرینی نخودچی عموماً با چای یا قهوه سرو می‌شود و در جشن‌ها و مراسم خانوادگی به عنوان دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد.با نکات پخت شیرینی نخودچی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

آرد نخودچی ۲۵۰ گرم

پودر قند ۱۵۰ گرم

روغن مایع ۴۵ گرم

پودر هل نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی برنجی

برای تهیه شیرینی نخودچی، ابتدا آرد نخودچی را الک می‌کنیم و به آن پودر هل و قند را اضافه کرده و مواد را هم بزنیم. سپس روغن مایع را گرم کرده و بعد از سرد شدن، به مواد اضافه می‌کنیم. مواد را یک دقیقه با دست ورز می‌دهیم تا یکدست شود.

سپس یک قابلمه بزرگ را برداریم و روی شعله پخش کن قرار می‌دهیم. یک پایه استیل را در داخل قابلمه قرار می‌دهیم و قابلمه کوچکی را درون قابلمه بزرگ می‌گذاریم. سپس شیرینی‌ها را در قابلمه کوچک بچینید و در قابلمه را ببندید. مدت زمان پخت شیرینی‌ها حدود ۲۰ دقیقه است.

پس از آنکه می‌بینید که زیر شیرینی‌ها طلایی شده است، شعله را خاموش کنید و شیرینی‌ها را از قابلمه بردارید تا خنک و آماده مصرف شوند.

راز خوشمزگی شیرینی نخودچی

استفاده از مواد با کیفیت تاثیر قابل توجهی در کیفیت شیرینی دارد.

اگر هل تازه را آسیاب کرده و به شیرینی اضافه کنید، طعم و عطر خاصی به آن می‌بخشد.

استفاده از کره به جای روغن، یکی از تکنیک‌های برجسته در تهیه این شیرینی است.

اگر شیرینی نخودچی سفت می‌خواهید، بهتر است ۱۰۰ گرم آرد را به جای ۱۰۰ گرم آرد نخودچی استفاده کنید.

شیرینی شما نباید تغییر شکل دهد، مگر اینکه نسبت مواد اولیه را رعایت نکرده باشید.

شیرینی وقتی داغ است، ممکن است شکسته شود، بنابراین تا زمان سرد شدن باید صبر کنید.

نکات طلایی شیرینی نخودچی

وقتی عطر شیرینی به مشامتان می‌رسد، مطمئن شوید که شیرینی پخته شده است و با بریدن نصف یک شیرینی، اطمینان حاصل کنید که آن‌ها کاملاً پخته شده‌اند.

در صورتی که مواد شیرینی جامد نبودند، می‌توانید آن‌ها را یکبار دیگر هم بزنید تا مواد آن‌ها متماسک و جامد شوند.

اگر شیرینی را در حالت داغ از قابلمه بردارید، ممکن است پودری شود.

استفاده از آرد برنج، به تردی بیشتر شیرینی شما کمک می‌کند.

بهتر است خمیر شیرینی نخودچی را تا جای ممکن برای مدت زمان بیشتری در نظر بگیرید.

راز ترد شدن شیرینی نخودچی علت وا رفتن شیرینی نخودچی دلیل وا رفتن شیرینی نخودچی نی نی سایت از کجا بفهمیم شیرینی نخودچی پخته علت خشک شدن شیرینی نخودچی مواد لازم برای یک کیلو شیرینی نخودچی طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان چکار کنیم شیرینی نخودچی ترک نخوره

راز ترد شدن شیرینی نخودچی

برای جلوگیری از پودری شدن خمیر شیرینی نخودچی، می‌توانید حداکثر ۳۰ الی ۴۰ گرم روغن جامد به آن اضافه کنید، اما باید توجه داشته باشید که این شیرینی بدون روغن خوشمزه‌تر و با کیفیت‌تر خواهد بود.

اگر تمایل دارید، می‌توانید به اندازه نصف قاشق غذاخوری هل را به خمیر شیرینی اضافه کنید.

استفاده از آرد برنج، به شیرینی کمک می‌کند تا تردتر شود. به همین دلیل، می‌توانید صد گرم از آرد نخودچی را کاهش داده و آرد برنج را جایگزین کنید.

شیرینی را می‌توانید با زعفران، پودر پسته، بادام، کنجد و دانه‌های سیاه‌دانه تزئین کنید.

به دلیل عدم سفتی خمیر، قالب زدن این شیرینی ممکن است کمی مشکل باشد؛ بنابراین، باید با توجه به نوع آرد، مقدار آن را تنظیم کنید.

خمیر این شیرینی هر چقدر بیشتر بماند، پخت بهتری خواهد داشت.

علت وا رفتن شیرینی نخودچی چیست

برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است خمیر شیرینی را پس از تهیه و مخلوط کردن مواد، حتما استراحت داده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. این کار به خمیر کمک می‌کند تا استحکام بگیرد و شیرینی ها در طول پخت به خوبی شکل بگیرند.

علاوه بر استراحت خمیر، علل دیگری نیز ممکن است باعث شدند شیرینی ها پودری شوند. به عنوان مثال، میزان کم آرد نسبت به سایر مواد شیرینی، استفاده از مقدار زیاد روغن نسبت به بقیه مواد، یا استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد می‌توانند به این مشکل منجر شوند. بهتر است در تهیه خمیر شیرینی دقت کافی را به نسبت مواد داشته باشید تا خمیر مناسبی به دست آورید و پودری شدن شیرینی ها را به حداقل برسانید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.