راز خوشمزگی ترش تره و فوت و فن ترش تره خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سالاد گل کلم راز خوشمزگی سالاد گل کلم و فوت و فن سالاد گل کلم خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سالاد …
راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ راز خوشمزگی کوکو سبزی با مرغ و فوت و فن کوکو سبزی با مرغ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مربای نارنگی راز خوشمزگی مربای نارنگی و فوت و فن مربای نارنگی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مربای نارنگی، همچون بسیاری …
راز خوشمزگی ترش تره
راز خوشمزگی ترش تره و فوت و فن ترش تره خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
ترش تره، یکی از مشهورترین غذاهای محلی استان گیلان است که در شمال ایران طرفداران زیادی دارد. این غذا با نامهای دیگری مانند ترش آش، کالکله و قلیه ترش نیز شناخته میشود.
ترش تره نوعی خورش است که مواد اصلی آن را سبزیهای مختلف، آرد برنج یا برنج نیمکوب، روغن، سیر، اسفناج، آب نارنج، تخم مرغ و نمک تشکیل میدهند.
ترش تره را میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد، اما دستور پخت اصیل گیلانی آن شامل سبزیهای معطری مانند تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعنا و اسفناج است.
این غذا را به طور سنتی در ظروف سفالی به نام گمج میپزند و به همراه برنج یا نان سرو میکنند.
ترش تره علاوه بر طعم بینظیر، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. این غذا سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است و میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارش و پیشگیری از بیماریهای مختلف کمک کند.
اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مقوی هستید، ترش تره را حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه ترش تره
برنج: ۴ قاشق غذاخوری
اسفناج: ۱ کیلوگرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز و نعناع): ۵۰۰ گرم
روغن: به مقدار لازم
آرد (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴-۶ حبه
تخم مرغ: ۳ عدد
آب نارنج یا آبغوره: ۱/۲ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه ترش تره
برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
سبزیها را پاک کرده و بشویید. پس از آنکه آب سبزیها خشک شد، آنها را خرد کنید.
نصف سیر را له کنید و سپس در یک قابلمه سرخ کنید. به آن سبزی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
مخلوط سیر و سبزی تفت داده شده را به برنج پخته شده اضافه کنید. همچنین، اسفناجها را بزرگتر از سبزیها خرد کنید و به خورشت اضافه کنید.
اگر آب خورشت زیاد بود، حرارت را بیشتر کنید تا آب تبخیر شود. به تدریج نارنج یا رب نارنج را به خورشت اضافه کنید و آن را بچشید تا ترشی آن مطلوب شود.
در پایان پخت خورشت، سیر له شده با کمی زردچوبه و روغن تفت داده و به همراه تخم مرغ و مقداری نمک به خورشت بیفزایید و هم بزنید. پس از چند جوش، خورش را از حرارت بردارید.
راز خوشمزگی ترش تره
میزان ترشی این غذا به سلیقه شما بستگی دارد و میتوانید آن را کمتر یا بیشتر کنید.
میتوانید مثل میرزاقاسمی، تخممرغ را در مراحل پایانی پخت، داخل خورشت بشکنید و هم بزنید. در این صورت سیر را با کمی سبزیجات تفت داده و به خورشت اضافه کنید.
اگر از روشی که در اینجا توضیح داده شد استفاده کردید و تخممرغ را با سیر و سبزیجات تفت دادید، میتوانید در صورت تمایل، زرده تخم مرغها را بعد از خاموش کردن شعله، روی خورشت بریزید و درب قابلمه را برای چند دقیقه بگذارید تا زردهها کمی سفت شوند.
ترش تره را میتوانید با ماهی شور، باقلا، زیتون و یا ماست سرو کنید.
ممنون از غذاهای خوبی که در سایت قرار می دید و حتما در صورت امکان درست می کنم
خواهش می کنم.توصیه می کنم حتما برای یکبار تهیه کنید
خیلی از غذاهایی که شما در سایت می زارید من تاکنون درست نکرده ام ممنون بابت ایده های جذابتون
خواهش می کنم لطف دارید
من عاشق غذای شیرین هستم ممنون میشم شیرین تره رو هم اموزش بدید
حتما غذاهای شیرین را هم در سایت آموزش می دهیم