راز خوشمزگی نان شیر زعفرانی و فوت و فن نان شیر زعفرانی و خوشمزه ترین نان محلی - مُچُم
مدل مانتو جلو باز دخترانه + باکلاس ترین و جذاب ترین مدل های مانتو جلو باز مد امسال

مدل مانتو جلو باز دخترانه + باکلاس ترین و جذاب ترین مدل های مانتو جلو باز مد امسال

مدل مانتو جلو باز مدل مانتو جلو باز دخترانه + باکلاس ترین و جذاب ترین مدل های مانتو جلو باز مد امسال همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

مدل ابرو جدید +  قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت

مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت

مدل ابرو مدل ابرو جدید + قشنگ ترین مدل های ابرو مناسب همه نوع فرم صورت همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ابرو‌ها یکی از مهم‌ترین …

مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن

مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن

مدل مو مدل مو زنانه + شیک ترین و خاص ترین مدل های مو زنانه برای مراسم عروسی و جشن همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …

راز خوشمزگی نان شیر زعفرانی


طرز تهیه خمیر نان سنتی
پخت نان محلی
طرز تهیه نان تنوری محلی
مواد لازم نان
نان کمبه
نان چی شی
طرز تهیه نان تنبلک
خوشمزه ترین نان محلی

راز خوشمزگی نان شیر زعفرانی و فوت و فن نان شیر زعفرانی و خوشمزه ترین نان محلی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

نان شیر زعفرانی یک نان خوش‌طعم و معطر ایرانی است که با شیر، زعفران و سایر مواد اولیه تهیه می‌شود. این نان به دلیل طعم و بوی بی‌نظیرش، محبوبیت زیادی در سفره‌های ایرانی دارد و اغلب در کنار چای یا به عنوان صبحانه سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه نان شیر زعفرانی

شیر ولرم: ۱ پیمانه

شکر: نصف پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ: ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

آرد: ۳ پیمانه (ممکن است کمی بیشتر یا کمتر نیاز باشد)

خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان شیر زعفرانی مرحله به مرحله

فعال کردن خمیر مایه: در یک کاسه کوچک، شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید و کف کند.

ترکیب مواد: در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، روغن مایع، زعفران دم کرده و مخلوط خمیر مایه عمل آمده را با هم مخلوط کنید.

افزودن آرد: آرد و نمک را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست یا همزن، مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید که به دست نچسبد. ممکن است نیاز باشد کمی بیشتر یا کمتر از ۳ پیمانه آرد استفاده کنید.

استراحت خمیر: خمیر را به شکل یک توپ درآورید و در یک کاسه چرب شده قرار دهید. روی کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یک جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

شکل دادن به نان: پس از استراحت، پف خمیر را بگیرید و آن را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل دلخواه (مانند دایره، بیضی یا مستطیل) درآورید و روی سینی فر چرب شده یا کاغذ روغنی قرار دهید.

رومال و پخت: روی نان‌ها را با زعفران دم کرده یا زرده تخم مرغ رومال کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

راز خوشمزگی نان شیر زعفرانی

استفاده از زعفران مرغوب و تازه دم کرده

رعایت نسبت صحیح مواد اولیه

استراحت کافی خمیر برای پف کردن بهتر

پخت نان در دمای مناسب

نکات تکمیلی

می‌توانید به دلخواه، مقداری کنجد یا سیاه دانه روی نان‌ها بپاشید.

برای تنوع، می‌توانید مقداری کشمش یا مغز گردو به خمیر اضافه کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید از شیره انگور یا عسل برای شیرین کردن نان استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 مرداد 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.