راز خوشمزگی بستنی شکلاتی و فوت و فن بستنی شکلاتی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیراشکی ژامبون و فوت و فن پیراشکی ژامبون خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیراشکی ژامبون راز خوشمزگی پیراشکی ژامبون و فوت و فن پیراشکی ژامبون خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیراشکی ژامبون یک نوع غذای …
راز خوشمزگی همبرگر و نکات پخت همبرگر خانگی و خوشمزه حرفه ای
راز خوشمزگی همبرگر راز خوشمزگی همبرگر و نکات پخت همبرگر خانگی و خوشمزه حرفه ای در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ساندویچ همبرگر، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین …
راز خوشمزگی آش حبوبات و فوت و فن آش حبوبات خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش حبوبات راز خوشمزگی آش حبوبات و فوت و فن آش حبوبات خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش حبوبات، یکی از …
راز خوشمزگی بستنی شکلاتی
راز خوشمزگی بستنی شکلاتی و فوت و فن بستنی شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
بستنی شکلاتی نوعی بستنی است که با طعم شکلات تهیه میشود. این طعم میتواند از طریق کاکائو طبیعی یا طعمدهندههای مصنوعی ایجاد شود. بستنی شکلاتی دومین طعم محبوب بستنی در ایالات متحده بعد از وانیل است.
بستنی شکلاتی را میتوان به روشهای مختلفی تهیه کرد. یک دستورالعمل رایج شامل استفاده از شیر، خامه، شکر، زرده تخم مرغ، کاکائو و عصاره وانیل است. مواد تشکیل دهنده معمولاً تا زمانی که مخلوط صاف و یکدست شود، با هم مخلوط میشوند و سپس مخلوط را در دستگاه بستنی ساز میریزند و طبق دستورالعمل دستگاه فریز میکنند.
بستنی شکلاتی را میتوان به تنهایی یا با تاپینگهای مختلف مانند سس شکلات، چیپس شکلات، گردو یا خامه زده شده سرو کرد.
در اینجا چند نکته اضافی در مورد بستنی شکلاتی آورده شده است:
تاریخچه: بستنی شکلاتی سابقه طولانی دارد. اولین دستور شناخته شده برای بستنی شکلاتی در سال ۱۷۶۹ منتشر شد.
حقایق تغذیهای: یک وعده ½ فنجان بستنی شکلاتی حدود ۲۰۰ کالری، ۱۰ گرم چربی و ۲۵ گرم شکر دارد.
انتخابهای سالمتر: اگر به دنبال یک گزینه سالمتر برای بستنی شکلاتی هستید، میتوانید از بستنی کمچرب یا بدون چربی یا بستنی که با شیر بادام یا شیر نارگیل تهیه شده است استفاده کنید.
مواد اولیه برای تهیه بستنی شکلاتی
۱ پیمانه شیر عسل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱ پیمانه شکلات تلخ
۲ پیمانه خامه
¼ پیمانه شکلات چیپسی
طرز تهیه بستنی شکلاتی
پره های همزن برقی و کاسه ای را که می خواهید مواد را در آن مخلوط کنید، ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
شکلات را خرد کرده و به روش بن ماری ذوب کنید.
خامه را با همزن برقی بزنید تا سفت شود.
شیر عسل، پودر کاکائو و شکلات ذوب شده را به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید.
در آخر، شکلات چیپسی را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
مایه بستنی را داخل ظرفی بریزید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
هر ۳۰ دقیقه یکبار، بستنی را از فریزر خارج کرده و هم بزنید تا از یخ زدن کریستالی آن جلوگیری کنید.
راز خوشمزگی بستنی شکلاتی
می توانید از هر نوع شیرعسلی که دوست دارید استفاده کنید.
اگر پودر کاکائو ندارید، می توانید از ۲ قاشق غذاخوری شکلات آب شده بیشتر استفاده کنید.
می توانید از انواع مغزها، میوه ها یا تکه های بیسکویت برای تزیین بستنی استفاده کنید.