;
راز خوشمزگی بستنی شکلاتی و فوت و فن بستنی شکلاتی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو و فوت و فن چلوی زعفرانی چیست

راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو و فوت و فن چلوی زعفرانی چیست

راز خوشمزگی چلو راز خوشمزگی چلو و نکات پخت چلو و فوت و فن چلوی زعفرانی چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چلو یک نوع غذای برنجی است …

راز خوشمزگی خورشت به آلو و نکات پخت خورش به اصفهانی خوشمزه

راز خوشمزگی خورشت به آلو و نکات پخت خورش به اصفهانی خوشمزه

راز خوشمزگی خورشت به آلو راز خوشمزگی خورشت به آلو و نکات پخت خورش به اصفهانی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت به آلو یکی از خورشت‌های …

راز خوشمزگی کیک خرمالو و نکات پخت کیک خرمالو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک خرمالو و نکات پخت کیک خرمالو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی کیک خرمالو راز خوشمزگی کیک خرمالو و نکات پخت کیک خرمالو خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک خرمالو هم مثل کیک …

راز خوشمزگی بستنی شکلاتی

طرز تهیه بستنی کاکائویی با پودر کاکائو بستنی شکلاتی فوری طرز تهیه بستنی شکلاتی چوبی طرز تهیه بستنی در 5 دقیقه بدون خامه و ثعلب طرز تهیه بستنی شکلاتی برای 4 نفر طرز تهیه بستنی کاکائویی با ثعلب طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب و خامه طرز تهیه بستنی کاکائویی با پودر کاکائو بدون ثعلب

راز خوشمزگی بستنی شکلاتی و فوت و فن بستنی شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

بستنی شکلاتی نوعی بستنی است که با طعم شکلات تهیه می‌شود. این طعم می‌تواند از طریق کاکائو طبیعی یا طعم‌دهنده‌های مصنوعی ایجاد شود. بستنی شکلاتی دومین طعم محبوب بستنی در ایالات متحده بعد از وانیل است.

بستنی شکلاتی را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد. یک دستورالعمل رایج شامل استفاده از شیر، خامه، شکر، زرده تخم مرغ، کاکائو و عصاره وانیل است. مواد تشکیل دهنده معمولاً تا زمانی که مخلوط صاف و یکدست شود، با هم مخلوط می‌شوند و سپس مخلوط را در دستگاه بستنی ساز می‌ریزند و طبق دستورالعمل دستگاه فریز می‌کنند.

بستنی شکلاتی را می‌توان به تنهایی یا با تاپینگ‌های مختلف مانند سس شکلات، چیپس شکلات، گردو یا خامه زده شده سرو کرد.

در اینجا چند نکته اضافی در مورد بستنی شکلاتی آورده شده است:

تاریخچه: بستنی شکلاتی سابقه طولانی دارد. اولین دستور شناخته شده برای بستنی شکلاتی در سال ۱۷۶۹ منتشر شد.
حقایق تغذیه‌ای: یک وعده ½ فنجان بستنی شکلاتی حدود ۲۰۰ کالری، ۱۰ گرم چربی و ۲۵ گرم شکر دارد.
انتخاب‌های سالم‌تر: اگر به دنبال یک گزینه سالم‌تر برای بستنی شکلاتی هستید، می‌توانید از بستنی کم‌چرب یا بدون چربی یا بستنی که با شیر بادام یا شیر نارگیل تهیه شده است استفاده کنید.

مواد اولیه برای تهیه بستنی شکلاتی

۱ پیمانه شیر عسل

۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۱ پیمانه شکلات تلخ

۲ پیمانه خامه

¼ پیمانه شکلات چیپسی

طرز تهیه بستنی شکلاتی

پره های همزن برقی و کاسه ای را که می خواهید مواد را در آن مخلوط کنید، ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.

شکلات را خرد کرده و به روش بن ماری ذوب کنید.

خامه را با همزن برقی بزنید تا سفت شود.

شیر عسل، پودر کاکائو و شکلات ذوب شده را به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید.

در آخر، شکلات چیپسی را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

مایه بستنی را داخل ظرفی بریزید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

هر ۳۰ دقیقه یکبار، بستنی را از فریزر خارج کرده و هم بزنید تا از یخ زدن کریستالی آن جلوگیری کنید.

راز خوشمزگی بستنی شکلاتی

می توانید از هر نوع شیرعسلی که دوست دارید استفاده کنید.

اگر پودر کاکائو ندارید، می توانید از ۲ قاشق غذاخوری شکلات آب شده بیشتر استفاده کنید.

می توانید از انواع مغزها، میوه ها یا تکه های بیسکویت برای تزیین بستنی استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 26 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.