راز خوشمزگی نخود پلو و فوت و فن نخود پلو خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش آبدار راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش آبدار، یکی از …
راز خوشمزگی آش پتله و فوت و فن آش پتله خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش پتله راز خوشمزگی آش پتله و فوت و فن آش پتله خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش پتله، یکی از …
راز خوشمزگی آش قیسی و فوت و فن آش قیسی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش قیسی راز خوشمزگی آش قیسی و فوت و فن آش قیسی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش قیسی، این غذای …
راز خوشمزگی نخود پلو
راز خوشمزگی نخود پلو و فوت و فن نخود پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پلوهای ترکیبی بیشک یک انتخاب فوقالعاده هستند. کمتر کسی است که به غذاهایی چون لوبیا پلو، عدس پلو یا باقالی پلو علاقهمند نباشد. این دسته از پلوها به دلیل تنوع بالا و قابلیت تهیه با انواع مواد موجود، از جذابیت ویژهای برخوردارند. شما میتوانید با کمی خلاقیت، با هر چیزی که در آشپزخانه دارید، پلوی مخلوطی لذیذ تهیه کنید. نخود پلو نیز یکی از این پلوهای ترکیبی است که با طعم دلچسب و مغذی بودنش، قطعا شما را شیفته خود خواهد کرد. با داشتن نخود و گوشت، این غذا مملو از پروتئین و مواد مغذی است. اطمینان دارم که پس از امتحان کردن نخود پلو، به سراغش بارها و بارها خواهید رفت.
مواد اولیه برای تهیه نخود پلو
نخود ۱ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ ریز خرد شده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کره به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
شوید خشک به میزان لازم
طرز تهیه نخود پلو
اولین گام، تمیز کردن و شستن نخود سبز است. سپس، قابلمهای را با آب پر کرده و آن را روی شعله قرار میدهیم تا آب به نقطه جوش برسد. پس از جوش آمدن آب، نخودها را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم برای حدود ۱۰ دقیقه بجوشند، سپس آنها را آبکش میکنیم.
در مرحله بعد، یک تابه را روی شعله گرم کرده و کمی کره در آن میریزیم. پیازهای خرد شده را در کره تفت میدهیم تا رنگ آنها طلایی شود. سپس، مرغ را همراه با نمک و فلفل به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم تا مرغ کاملا سرخ شود. در نهایت، زعفران را اضافه کرده و تابه را از روی شعله برمیداریم.
برنج را پاک کرده و میشوییم، سپس آن را برای ۲ ساعت در آب نمک خیس میکنیم. در یک قابلمه مناسب، آب را به جوش میآوریم و سپس برنج را به آب جوش اضافه میکنیم. هنگامی که برنج به سطح آب برسد، نخود را به آن افزوده و برنج را آبکش میکنیم.
در قابلمه مناسبی کمی کره میریزیم و ته دیگ مورد نظر را در کف قرار میدهیم. سپس، برنج و نخود آبکش شده، مرغ و شوید را به صورت لایهای اضافه میکنیم تا مواد به پایان برسند. یک قاشق کره را ذوب کرده و به آن یک قاشق زعفران اضافه میکنیم و روی برنج میریزیم.
نخود پلوی دمکرده را در ظرف مناسبی سرو کرده و همراه با سالاد شیرازی میل نمایید.
راز خوشمزگی نخود پلو
استفاده از شوید تازه خرد شده در این دستور پخت، طعمی فوقالعاده به غذا میبخشد.
این پلو برای افراد مبتلا به فاویسم که نمیتوانند باقالی مصرف کنند، یک گزینه عالی به شمار میرود.
در صورت تمایل، میتوانید به جای کره از روغن استفاده نمایید.
نخود پلو به صورت ساده نیز طعمی دلچسب دارد و برای افراد گیاهخوار گزینهای مناسب است.