راز خوشمزگی شیرینی سپه سالاری و فوت و فن شیرینی سپه سالاری خوشمزه و خانگی - مُچُم
مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید

مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید

مدل مانتو جلو بسته مدل مانتو جلو بسته زنانه + شیک ترین و ترندترین مدل های مانتو جلو بسته را اینجا ببینید همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …

مدل شومیز مجلسی + جدیدترین و شیک ترین مدل های شومیز زنانه مجلسی

مدل شومیز مجلسی + جدیدترین و شیک ترین مدل های شومیز زنانه مجلسی

مدل شومیز مدل شومیز مجلسی + جدیدترین و شیک ترین مدل های شومیز زنانه مجلسی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شومیز یک کلمه فرانسوی است …

مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک

مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک

مدل سایه مو مدل سایه مو پسرانه + جدیدترین و به روزترین نوع سایه مو کلاسیک و شیک همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بدون شک …

راز خوشمزگی شیرینی سپه سالاری

شیرینی سپهسالاری خانم گلاور نکات شیرینی پفکی گردویی شیرینی نمناک شیرینی فوری میرزا قاسمی شیرینی پیروک ارمنی

راز خوشمزگی شیرینی سپه سالاری و فوت و فن شیرینی سپه سالاری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

شیرینی‌ها و دسرهای ایرانی از جمله لذیذترین و محبوب‌ترین دسرها به شمار می‌روند. در ترکیبات اکثر دسرهای ایرانی، سه مؤلفه اساسی شامل زعفران، گلاب و هل وجود دارد که به همین خاطر، عطر و طعم آن‌ها بسیار دلپذیر و بی‌نظیر است.

یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی، شیرینی سپه‌سالاری است که ظاهری مشابه با کلوچه دارد. این شیرینی لذیذ، ریشه در فرهنگ تبریز دارد و معمولاً برای عید نوروز تهیه می‌شود. در بخش بعدی، نحوه تهیه شیرینی سپه‌سالاری خوشطعم به سبک تبریزی را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی سپه سالاری

آرد قنادی ۳۵۰ گرم

پودر قند ۱۱۰ گرم

کره ۱۸۰ گرم

زرده تخم مرغ ۲ عدد

ماست ۶۰ گرم

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه رومال

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

تخم خرفه یا کنجد به مقدار لازم

پودر پسته (برای تزئین)

طرز تهیه شیرینی سپه سالاری

برای آماده‌سازی شیرینی سپه‌سالاری لذیذ به سبک تبریزی، ابتدا کره را از یخچال خارج کرده تا به دمای اتاق برسد و سپس آن را همراه با پودر قند به مدت چند دقیقه با میکسر بزنید تا حجم پیدا کند و سبک شود.

در ادامه، زرده‌های تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کرده و تا حد یکنواخت شدن با سایر مواد هم بزنید. سپس ماست را به آن افزوده و برای ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید. بعد از آن، آرد و بکینگ پودر را الک کرده و در سه نوبت به مخلوط افزوده و هم بزنید.

حالا همزن را کنار گذاشته و با استفاده از یک لیسک، مواد را تا جمع شدن خمیر هم بزنید، سپس خمیر را با انگشتان کمی ورز داده تا نرم و یکدست شود. خمیر را با سلفون بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

پس از استراحت خمیر، آن را از یخچال خارج کرده، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. حال آماده‌سازی شیرینی‌ها را شروع کنید.

از خمیر، تکه‌هایی به اندازه گردو و وزن تقریبی ۳۰ گرم جدا کرده و آن‌ها را به شکل گرد درآورید. اگر از مهر چوبی استفاده می‌کنید، درون آن را آردپاشی کنید، سپس خمیر را در مهر فشار دهید تا طرح روی شیرینی ایجاد شود.

اگر از قالب یا مهر استفاده نمی‌کنید، خمیر را به صورت گرد در سینی قرار دهید و با دست فشار داده تا کمی صاف شود. سپس، با استفاده از زعفران رقیق شده، روی شیرینی‌ها را رومال کنید و در صورت تمایل، کمی کنجد، تخم خرفه یا پودر پسته روی آن‌ها بپاشید.

شیرینی‌ها را برای ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند. وقتی کف شیرینی‌ها طلایی و کاملا سفت شده‌اند، به این معناست که شیرینی‌ها آماده هستند و باید از فر خارج شوند. پس از خنک شدن، شیرینی‌ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با چای سرو نمایید.

راز خوشمزگی شیرینی سپه سالاری

برای افزودن عطر و طعم مورد نظر به خمیر شیرینی، امکان پاشیدن مقداری از پودر زنجبیل، پودر هل، یا پودر دارچین وجود دارد، بسته به سلیقه شما در انتخاب طعم.

پیش از جدا کردن شیرینی‌ها از سینی فر، به آن‌ها اجازه دهید تا به خوبی خنک شوند، چرا که در حالت داغ بودن، شیرینی‌ها آسیب‌پذیر بوده و ممکن است خرد شوند.

امروزه برای این نوع شیرینی، مهرهایی طراحی شده‌اند و در بعضی از قنادی‌ها برای ایجاد طرح روی شیرینی‌های سپه‌سالاری از این مهرها استفاده می‌شود.

همچنین، به جای استفاده از کره، می‌توانید از روغن مخصوص قنادی بهره ببرید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.