راز خوشمزگی پلو مرغ جامائیکایی و فوت و فن پلو مرغ جامائیکایی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا مارینارا و فوت و فن پیتزا مارینارا خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی پیتزا مارینارا راز خوشمزگی پیتزا مارینارا و فوت و فن پیتزا مارینارا خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیتزا مارینارا، یکی از …
راز خوشمزگی خورش قیمه نجفی و فوت و فن خورش قیمه نجفی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خورش قیمه نجفی راز خوشمزگی خورش قیمه نجفی و فوت و فن خورش قیمه نجفی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورش قیمه …
راز خوشمزگی چلو قلوه گاه گوسفندی و فوت و فن چلو قلوه گاه گوسفندی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی چلو قلوه گاه گوسفندی راز خوشمزگی چلو قلوه گاه گوسفندی و فوت و فن چلو قلوه گاه گوسفندی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
راز خوشمزگی پلو مرغ جامائیکایی
راز خوشمزگی پلو مرغ جامائیکایی و فوت و فن پلو مرغ جامائیکایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پلو مرغ جامائیکایی، ترکیبی هیجانانگیز از طعمهای گرمسیری و ادویههای خاص، یک غذای اصیل و پرطرفدار در کشور جامائیکا و سایر کشورهای منطقه کارائیب است. این غذای خوش عطر و طعم که با استفاده از مرغ، برنج، لوبیا قرمز، شیر نارگیل و ادویههای خاص جامائیکایی تهیه میشود، به دلیل ترکیب منحصربهفرد و طعم لذیذ خود، در میان مردم جامائیکا و همچنین گردشگران و علاقهمندان به غذاهای بینالمللی محبوبیت زیادی دارد. تاریخچه پلو مرغ جامائیکایی به دوران برده داری در این کشور بازمیگردد، زمانی که بردگان آفریقایی با استفاده از مواد غذایی موجود در منطقه و با الهام از روشهای پخت سنتی خود، این غذای ساده و مقوی را ابداع کردند. با گذر زمان و با توجه به ذائقه و سلیقه مردم جامائیکا، پلو مرغ با اضافه شدن ادویههای خاص و شیر نارگیل، به شکل امروزی خود درآمده است. امروزه این غذای خوشمزه در رستورانهای جامائیکا و همچنین خانهها تهیه و سرو میشود و به عنوان یکی از نمادهای فرهنگ و آشپزی جامائیکا شناخته میشود. پلو مرغ جامائیکایی به دلیل داشتن ادویههای گرمسیری و شیر نارگیل، علاوه بر طعم لذیذ، از خواص بسیاری نیز برخوردار است و میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریها کمک کند.
مواد اولیه برای تهیه پلو مرغ جامائیکایی
مرغ: ۴ تکه
برنج: ۲ پیمانه
لوبیا قرمز: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد بزرگ (خرد شده)
سیر: ۳ حبه (له شده)
زنجبیل: ۱ تکه کوچک (رنده شده)
فلفل اسکاچ بانت: ۱ عدد (ریز خرد شده)
آویشن تازه: ۲ شاخه
شیر نارگیل: ۴۰۰ میلی لیتر
آب مرغ: ۱ پیمانه
روغن نباتی: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه پلو مرغ جامائیکایی
ابتدا مرغ را با نمک، فلفل سیاه و نیمی از پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل اسکاچ بانت مزه دار کنید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. در یک قابلمه بزرگ، روغن را گرم کرده و مرغ مزه دار شده را در آن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس مرغ را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید. در همان قابلمه، پیاز باقی مانده را تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر، زنجبیل و فلفل اسکاچ بانت باقی مانده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. لوبیا قرمز را به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید لوبیا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. برنج شسته شده را به قابلمه اضافه کنید و شیر نارگیل و آویشن را نیز به آن اضافه کنید. مرغ سرخ شده را به قابلمه برگردانید و بگذارید تا برنج آب خود را بکشد. سپس حرارت را بسیار کم کرده و اجازه دهید پلو به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد. پلو مرغ جامائیکایی را در ظرف مناسب سرو کرده و با تکههای فلفل اسکاچ بانت و آویشن تزیین کنید.
راز خوشمزگی پلو مرغ جامائیکایی
راز خوشمزگی پلو مرغ جامائیکایی در استفاده از مواد اولیه تازه و با کیفیت، مزه دار کردن مناسب مرغ با ادویههای جامائیکایی، استفاده از شیر نارگیل و پخت مناسب برنج است.
نکات تکمیلی
میتوانید به دلخواه از سایر سبزیجات مانند فلفل دلمه ای رنگی نیز در پلو مرغ استفاده کنید.
میتوانید به جای فلفل اسکاچ بانت از فلفل هالاپینو یا سایر فلفلهای تند استفاده کنید.
میتوانید پلو مرغ جامائیکایی را به همراه سالاد و سس تند سرو کنید.
۱۰ مورد از خواص پلو مرغ جامائیکایی
منبع غنی از پروتئین
تقویت عضلات
کمک به رشد و ترمیم بافتها
منبع آهن و پیشگیری از کم خونی
منبع غنی از ویتامینهای گروه B
تقویت سیستم عصبی
منبع غنی از آنتی اکسیدانها
پیشگیری از سرطان
بهبود سلامت قلب
افزایش انرژی