;
راز خوشمزگی ماهی کبابی و فوت و فن ماهی کبابی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی نون پنجره ای و نکات پخت نون پنجره ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نون پنجره ای و نکات پخت نون پنجره ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی نون پنجره ای راز خوشمزگی نون پنجره ای و نکات پخت نون پنجره ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی پنجره‌ای یکی از …

راز خوشمزگی خورشت و نکات پخت خورشت و ریزه کاری های انواع خورشت

راز خوشمزگی خورشت و نکات پخت خورشت و ریزه کاری های انواع خورشت

راز خوشمزگی خورشت راز خوشمزگی خورشت و نکات پخت خورشت و ریزه کاری های انواع خورشت در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. راز خوشمزگی دونات و نکات پخت دونات …

راز خوشمزگی شربت آبلیمو و فوت و فن شربت آبلیمو خوشمزه و خانگی و نذری

راز خوشمزگی شربت آبلیمو و فوت و فن شربت آبلیمو خوشمزه و خانگی و نذری

راز خوشمزگی شربت آبلیمو راز خوشمزگی شربت آبلیمو و فوت و فن شربت آبلیمو خوشمزه و خانگی و نذری در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شربت آبلیمو یک …

راز خوشمزگی ماهی کبابی

طرز تهیه ماهی کبابی با توری طرز تهیه ماهی کبابی قزل آلا طعم دار کردن ماهی قزل آلا کبابی طرز تهیه کباب ماهی قزل آلا با زغال سس ماهی کبابی برای خوش طعم شدن ماهی کبابی طرز تهیه ماهی کبابی روی گاز

راز خوشمزگی ماهی کبابی و فوت و فن ماهی کبابی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

می‌توان گفت بدون اغراق که کباب یکی از غذاهای محبوب جهانی است، با این حال، روش‌های پخت آن در کشورهای گوناگون متفاوت است. در هر فرهنگی، انواع متنوعی از کباب‌ها یافت می‌شود، که نشان‌دهنده ذائقه جهانی آن است.

برخلاف باور رایج که کباب کردن تنها مختص گوشت است، می‌توان از مواد غذایی متنوعی برای تهیه کباب استفاده کرد. گیاهان و سبزیجات نیز می‌توانند به صورت کبابی پخته شوند. با این حال، متداول‌ترین نوع کباب‌ها معمولاً شامل گوشت‌هایی چون بره، گاو، مرغ و ماهی است، که هر کدام خواص و طعم‌های منحصر به فرد خود را دارند. انتخاب نوع گوشت برای کباب بستگی به ذائقه و سلیقه فردی دارد.

نمی‌توان به طور قطع یک نوع گوشت را به عنوان بهترین و خوشمزه‌ترین برای کباب نامید. ذائقه‌ها بسیار متفاوت هستند و هر فردی سلیقه مخصوص به خود را در مورد مزه و طعم دارد. اما فارغ از این تفاوت سلیقه‌ها، کباب کردن یکی از بهترین و سالم‌ترین روش‌های پخت غذا به شمار می‌رود.

مواد اولیه برای تهیه ماهی کبابی

ماهی کامل یا فیله ماهی ۱ عدد

پیاز ۱ عدد متوسط

لیمو ترش سنگی ۱ عدد

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل از هر کدام ½ قاشق چایخوری

سس فلفل گلوریا ۱ تا ۳ قاشق چایخوری

کره ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی کبابی

ابتدا ماهی را تمیز کرده و با یک حوله کاغذی خوب خشک نمایید.

پیاز را به صورت رنده شده آماده کرده و آب آن را جدا سازید. (ما به تفاله پیاز نیازی نداریم!)

آب لیموی تازه به میزان یک چهارم پیمانه را با آب پیاز، یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده، به اندازه کافی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده و همچنین سس فلفل مورد علاقه خود (مانند گلوریا یا هر برند دیگری که دوست دارید) ترکیب کنید تا سسی با طعم دلنشین و کمی ترش برای ماهی به دست آید.

اگر دوست داشته باشید، می‌توانید دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده را نیز به این مخلوط اضافه کنید. مطمئن شوید که پیش از پختن ماهی، گشنیز را از روی آن بردارید.

ماهی فیله شده یا کامل را درون این سس قرار دهید و بگذارید حداقل برای یک ساعت طعم دار شود.

در پایان، ماهی را بر روی یک سیخ قرار داده و با استفاده از حرارت غیر مستقیم زغال سنگ آن را بپزید.

این ماهی خوش طعم را به همراه پلوی ساده و معطر به زعفران، سیر ترشی، زیتون و سایر چاشنی‌های مورد علاقه‌تان میل نمایید.

راز خوشمزگی ماهی کبابی

پس از اینکه ماهی به خوبی پخت، می‌توانید ترکیبی از آب لیموی تازه، کره ذوب شده و زعفران دم کرده را آماده کرده و با استفاده از یک قلمو، آن را روی سطح ماهی بمالید.

برای جلوگیری از چسبیدن گوشت ماهی به سیخ یا توری کباب، پیش از قرار دادن ماهی، سطح توری را با کمی روغن آغشته کنید.

ماهی را به گونه‌ای روی آتش قرار دهید که سمت پوست آن بیشتر در معرض حرارت قرار گیرد، تا گوشت آن به خوبی و یکنواخت بپزد.

در این دستور پخت، نیازی به افزودن سیر نیست؛ بگذارید طعم طبیعی ماهی و عطر دودی حاصل از کباب کردن، مزه‌دهنده اصلی باشند.

اگر دوست دارید، می‌توانید از برش‌های نازک لیمو ترش برای پر کردن داخل شکم ماهی استفاده نمایید تا طعمی تازه و ملایم به ماهی بخشید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 اسفند 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.