راز خوشمزگی میگو کبابی و فوت و فن میگو کبابی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش گشنیز و فوت و فن آش گشنیز خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش گشنیز راز خوشمزگی آش گشنیز و فوت و فن آش گشنیز خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش گشنیز، این غذای …
راز خوشمزگی آش کلم قمری و فوت و فن آش کلم قمری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش کلم قمری راز خوشمزگی آش کلم قمری و فوت و فن آش کلم قمری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش …
راز خوشمزگی آش کارده و فوت و فن آش کارده خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش کارده راز خوشمزگی آش کارده و فوت و فن آش کارده خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش کارده، این غذای …
راز خوشمزگی میگو کبابی
راز خوشمزگی میگو کبابی و فوت و فن میگو کبابی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کل انرژی موجود در کباب میگو به طور کلی ۱۶۳۵ کیلوکالری است و اگر این غذا بین سه نفر تقسیم شود، هر نفر به طور متوسط ۵۴۵ کیلوکالری دریافت خواهد کرد. شما میتوانید با کاهش میزان روغن مصرفی در تهیه این غذا، کالری دریافتی خود را پایین بیاورید. توجه داشته باشید که هر قاشق غذاخوری روغن مایع، مانند روغن زیتون، حاوی ۹۰ کیلوکالری انرژی است.
برای همراهی با کباب میگو، میتوانید برنج پخته را انتخاب کنید. سیبزمینی پخته نیز یکی دیگر از گزینههای مناسب برای همراهی با این غذا است.
نوشیدنی پیشنهادی که میتواند (از نظر طعم) با این غذا هماهنگی داشته باشد، آبانگور قرمز است. نوع داخلی آن بدون افزودنی شکر موجود است و این نوشیدنی، که ترکیبی از آب و اسانس انگور قرمز است، را میتوانید با خیال راحت نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه میگو کبابی
میگو ۶۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
کره ۵۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
لیمو ترش ۲ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری غلیظ
روغن زیتون ½ فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه میگو کبابی
برای آمادهسازی میگو کبابی شیک و مجلسی، ابتدا میگوها را پاک کرده و رگهای سیاه پشت آنها را خارج میکنیم، سپس آنها را درون کاسهای مناسب میریزیم. به دنبال آن، روغن زیتون را به میگوها اضافه کرده و برای چند دقیقه آنها را با دست ماساژ میدهیم.
پس از آن که میگوها را با روغن زیتون به خوبی آغشته کردیم، آب لیموترش را فشرده و به همراه جعفری خرد شده، سیر له شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم و مواد را با دست به آرامی مخلوط مینماییم.
در مرحله بعد، کاسه را با سلفون میپوشانیم و برای چند ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا میگوها طعم بگیرند. سپس، پس از اتمام زمان طعمدار شدن میگوها، کاسه را از یخچال خارج کرده و برای آماده کردن منقل اقدام میکنیم.
در زمان آماده شدن زغالها، سیخهای چوبی را در آب سرد قرار میدهیم تا آبگیری کنند و در هنگام کباب کردن میگوها نسوزند. بعد از آن، میگوها را به سیخ میکشیم و روی منقل میچینیم تا با حرارت مناسب کباب شوند.
در این زمان، کره و زعفران دم کرده را با هم ترکیب کرده و هنگام کباب شدن میگوها، از این مخلوط روی آنها میمالیم. پس از اتمام کباب کردن میگوها، آنها را در ظرف مورد نظر خود چیده و همراه با نان یا برنج سرو مینماییم.
راز خوشمزگی میگو کبابی
میگو، که یکی از غذاهای دریایی محبوب و نسبتاً گرانقیمت است، به خصوص در فصل زمستان، گاهی اوقات به خانوادههای ایرانی توصیه میشود.
اغلب اوقات، میگو به صورت سرخشده یا سوخاری پخته میشود، ولی در برخی کشورها، مانند تایلند و ایتالیا، مردم در کباب کردن میگو تبحر خاصی دارند. چند نکته مهم در کباب کردن میگو وجود دارد:
میگویی که برای کباب کردن انتخاب میشود باید اندازه بزرگی داشته باشد، زیرا میگوهای کوچکتر در حین پختن تمایل به خشک و سفت شدن دارند، در حالی که میگوهای بزرگ برای کباب کردن ایدهآل هستند.
نکات مهم برای تهیه میگوی کبابی و رازهای خوش طعم شدن آن
زمانی که میگوها را خریداری میکنید، توجه داشته باشید که اگر دارای سر هستند، بوی نامطبوعی ندهند و همچنین، بافت ارتجاعی داشته باشند.
برای کباب کردن میگو، میتوانید آنها را در تابههای چدنی یا با استفاده از سیخهای فلزی نازک روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.
اگر میگو را روی منقل کباب میکنید، مهم است که آتش یکنواخت باشد و سیخهای میگو باید حداقل ۲ سانتیمتر از آتش فاصله داشته باشند.
مراقب باشید میگوها را بیش از حد روی آتش نگه ندارید، زیرا حرارت زیاد میتواند موجب سفت شدن آنها شود. نشانه پخته شدن میگو، تغییر شکل آن به حلقه است، بنابراین به محض دیدن این نشانه، میگوها را از روی آتش بردارید.
میگوهای کبابی را فقط به میزان مورد نیاز هر وعده طعمدار کنید، زیرا گرم کردن دوباره آنها طعم مطلوبی ایجاد نمیکند و جذابیت آنها کاهش مییابد.
وقتی میگوها کباب شدند، کمی آب پرتقال ترش یا آب نارنج روی سیخهای داغ بریزید و سپس آنها را سرو کنید.