راز خوشمزگی رولت بادمجان و نکات پخت رولت بادمجان خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک خرفه و فوت و فن کیک خرفه خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی کیک خرفه راز خوشمزگی کیک خرفه و فوت و فن کیک خرفه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کیک خرفه، با طعم عالی …
راز خوشمزگی ترافل خرما و نکات پخت ترافل خرما خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی ترافل خرما راز خوشمزگی ترافل خرما و نکات پخت ترافل خرما خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ترافل خرما یک نوع شیرینی خوشمزه و …
راز خوشمزگی آش پتله و فوت و فن آش پتله خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی آش پتله راز خوشمزگی آش پتله و فوت و فن آش پتله خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش پتله، یکی از …
راز خوشمزگی رولت بادمجان
راز خوشمزگی رولت بادمجان و نکات پخت رولت بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
“یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذی که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید، رولت بادمجان سوخاری است. این غذا از بادمجان، گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویههای مختلف تهیه میشود.”
مواد لازم
یک عدد بادمجان متوسط
دویست گرم گوشت چرخ کرده
دو قاشق غذاخوری فلفل دلمهای ساطوری شده
یک قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
یک عدد پیاز رنده شده کوچک
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم آرد سوخاری
یک کاپ آرد
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل
یک قاشق چایخوری آویشن
یک قاشق چایخوری پاپریکا
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
طرز تهیه رولت بادمجان
پوست بادمجانها را بکنید و آنها را به شکل نوارهای باریک برش دهید.
در ظرفی، موادی چون گوشت چرخکرده، فلفل دلمهای خرد شده، جعفری خرد شده، پیاز خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید و خوب هم بزنید.
مقداری از مخلوط گوشتی را (تقریبا به اندازه یک قاشق غذاخوری) برداشته و بر روی یک نوار بادمجان قرار دهید.
نوار بادمجان را مانند رولت پیچیده و با خلال دندان ثابت نگه دارید.
در ظرف دیگری، آرد سوخاری را با ادویههای مختلف ترکیب کنید.
ابتدا رولتهای بادمجان را در شیر زده و سپس آنها را در تخممرغ بغلطانید.
بعد از آن، رولتها را در آرد سوخاری بغلتانید.
روغن را در تابه گرم کرده و رولتها را در آن سرخ نمایید.
پس از سرخ شدن، رولتها را بر روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
رولتهای بادمجان سوخاری را همراه با سس مورد علاقه سرو کنید.
راز خوشمزگی رولت بادمجان
برای جلوگیری از باز شدن رولتها هنگام سرخ کردن، میتوانید از نخ مخصوص آشپزی یا خلال دندان برای نگهداری آنها استفاده کنید.
برای افزودن طعم و تنوع به مواد گوشتی رولت، امکان اضافه کردن سبزیجاتی مانند قارچ، هویج و ذرت وجود دارد.
استفاده از ادویههای متنوع مانند کاری، زیره، یا گشنیز میتواند به افزایش طعمداری رولتها کمک کند.
بهتر است از بادمجانهای تازه و سفت استفاده شود.
برای ایجاد بافتی منسجمتر، گوشت چرخ کرده را به دقت ورز دهید.
اضافه کردن سبزیجاتی چون قارچ، هویج، و ذرت به مواد گوشتی رولت، باعث بهبود طعم و مزه آن میشود.
برای افزایش طعمداری رولتها، میتوان از ادویههایی نظیر پودر کاری، پودر زیره، و پودر گشنیز استفاده کرد.
رولتهای بادمجان را در روغن داغ به رنگ طلایی سرخ کنید.
پس از سرخ شدن، رولتها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها جذب شود.
رولتهای بادمجان سوخاری را همراه با سس مورد نظر سرو کنید.