راز خوشمزگی خوراک خاویار بادمجان و نکات خوراک خاویار بادمجان خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی حلوای لبو و فوت و فن حلوای لبو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوای لبو و فوت و فن حلوای لبو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی حلوای لبو راز خوشمزگی حلوای لبو و فوت و فن حلوای لبو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. حلوای لبو، این دسر …

راز خوشمزگی پیچاق قیمه و فوت و فن پیچاق قیمه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیچاق قیمه و فوت و فن پیچاق قیمه خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پیچاق قیمه راز خوشمزگی پیچاق قیمه و فوت و فن پیچاق قیمه خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیچاق قیمه، این غذای …

راز خوشمزگی سوفله اسفناج و نکات پخت سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوفله اسفناج و نکات پخت سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی سوفله اسفناج راز خوشمزگی سوفله اسفناج و نکات پخت سوفله اسفناج خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سوفله اسفناج به عنوان یکی …

راز خوشمزگی خوراک خاویار بادمجان

طرز تهیه خاویار بادمجان کارخانه ای طرز تهیه خاویار بادمجان نی نی سایت طرز تهیه کنسرو بادمجان در کارخانه طرز تهیه خوراک بادمجان رنده شده طرز استفاده از کنسرو بادمجان خاویار بادمجان با چی بخوریم با کنسرو بادمجان چی درست کنم ادویه مخصوص خاویار بادمجان

راز خوشمزگی خوراک خاویار بادمجان و نکات خوراک خاویار بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

خوراک بادمجان به عنوان یکی از غذاهای سریع و مورد علاقه در بین آشپزی ایرانی شناخته می‌شود. این غذای لذیذ، که از بادمجان پخته می‌شود، در میان انواع غذاهای بر پایه بادمجان، جایگاه ویژه‌ای دارد. شما می‌توانید این خوراک را به شکل کنسرو شده از فروشگاه‌ها تهیه کنید، اما اگر علاقمند به تهیه دست‌پخت خودتان از این غذای خوشمزه هستید، گزینه‌های متعددی برای آماده‌سازی آن وجود دارد.

مواد لازم برای تهیه خوراک خاویار بادمجان مجلسی

بادمجان بزرگ: ۴ عدد

پیاز ساطوری و ریز خرد شده: ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان مجلسی

برای تهیه یک خوراک خاویار بادمجان مجلسی عالی، اولین قدم کباب کردن بادمجان‌ها است. این کار می‌تواند روی منقل، با استفاده از گریل، یا در فر انجام شود. به یاد داشته باشید که بادمجان‌هایی با رنگ براق، شیرین و دانه‌های کم ایده‌آل هستند برای این دستور پخت.

برای جدا کردن آسان پوست بادمجان‌های کبابی، زمانی که پوست آن‌ها کاملا سوخته و گوشت بادمجان نرم شده، آن‌ها را زیر آب سرد قرار دهید.

سپس، بادمجان‌ها را خرد کنید. گوجه فرنگی‌ها را نیز ریز خرد کرده و آماده کنید.

پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا رنگ آن‌ها طلایی شود. در حین سرخ شدن پیاز، زردچوبه اضافه کنید تا بوی خامی آن گرفته شود.

پس از طلایی شدن پیازها، گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب آن کشیده شود و کمی سرخ شود.

رب گوجه فرنگی را در یک تابه جداگانه با کمی روغن تفت دهید. پس از اینکه رب خامی خود را از دست داد، آن را به مخلوط پیاز و گوجه اضافه کنید.

بادمجان‌های خرد شده را زمانی اضافه کنید که آب گوجه فرنگی کاملا گرفته شده باشد. مقدار نمک و فلفل خوراک را تنظیم کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس، به مدت حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا خوراک روی شعله ملایم گاز به خوبی پخته و طعم‌دار شود.

خوراک خاویار باید کمی تند و چرب باشد، اما میزان تندی و چربی آن کاملا بستگی به ذائقه شما دارد. در نهایت، کمی آبلیمو یا آب لیموترش تازه به خوراک اضافه کنید تا طعم آن دلپذیرتر شود.

اگر خوراک خاویار بادمجان را با دنبال کردن این روش طبخ کنید، نتیجه نهایی طعم و بویی شبیه به خوراک خاویار بادمجان کنسروی خواهد داشت.

مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان خانگی

بادمجان : ۵ عدد

پیاز بزرگ : ۱ عدد

فلفل دلمه ای قرمز : ۲ عدد (به دلخواه)

سیر : ۳ حبه

گوجه فرنگی : ۲ عدد

روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری

آب لیمو ترش : ۲ قاشق غذا خوری

جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهیه خوراک بادمجان خانگی

برای آماده‌سازی خاویار بادمجان یا کنسرو بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را با پوست روی شعله یا در فر کباب کنید.

پس از کبابی کردن، بادمجان‌ها را برای ۵ دقیقه در داخل یک پلاستیک محکم بپیچید تا پوستشان به راحتی جدا شود.

گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را نیز به همان شیوه روی حرارت یا در فر کباب کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

پس از کباب شدن، پوست این مواد را جدا کرده و آن‌ها را به صورت خرد شده و نگینی درآورید.

پیاز و سیر را رنده کرده و در یک تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و طلاکوب شوند.

بعد، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی خرد شده را اضافه کرده و به خوبی تفت دهید تا آب آن‌ها تبخیر شود.

نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید. سپس، بادمجان‌ها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا تمام مواد به خوبی سرخ شوند.

آبلیمو و جعفری خرد شده را به غذا اضافه کنید و درب تابه را بسته و آن را روی حرارت ملایم برای مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا غذا به خوبی بپزد و طعم‌دار شود.

در صورت تمایل، برای دادن رنگ زیباتر به غذا، می‌توانید از یک قاشق رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 23 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.