راز خوشمزگی کیم بستنی و نکات تهیه کیم بستنی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی حلوای انار و فوت و فن حلوای انار خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی حلوای انار راز خوشمزگی حلوای انار و فوت و فن حلوای انار خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. حلوای انار، این دسر …
راز خوشمزگی قیمه بوشهری و فوت و فن قیمه بوشهری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی قیمه بوشهری راز خوشمزگی قیمه بوشهری و فوت و فن قیمه بوشهری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خورشت قیمه بوشهری، از پرطعمترین …
راز خوشمزگی خوراک مرغ و قارچ و فوت و فن خوراک مرغ و قارچ خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی خوراک مرغ و قارچ راز خوشمزگی خوراک مرغ و قارچ و فوت و فن خوراک مرغ و قارچ خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
راز خوشمزگی کیم بستنی
راز خوشمزگی کیم بستنی و نکات تهیه کیم بستنی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
بستنی خانگی کیم، نوعی دسر خوشمزه و سالم است که به راحتی در منزل تهیه میشود. این بستنی، بدون نیاز به مواد نگهدارنده و مواد افزودنی صنعتی، با استفاده از مواد اولیه معمولی و با دستوری ساده و اقتصادی درست میشود. این دستور پخت، امکان ساخت شش بستنی کیم را فراهم میکند، که برای تغذیه کودکان، به عنوان میان وعده یا برای پذیرایی از مهمانان مناسب است. علاوه بر این، در تهیه این بستنی از ثعلب استفاده نمیشود، که به سلامتی آن میافزاید.
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
وانیل نوک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار کافی
طرز تهیه کیم
در روش خانگی تهیه بستنی کیم، ابتدا شیر را به همراه نشاسته ذرت و شکر در یک قابلمه مناسب میریزیم و آنها را خوب مخلوط میکنیم تا در شیر حل شوند. بعد، قابلمه را روی شعله ملایم قرار میدهیم.
سپس، با استفاده از همزن دستی، مواد را مداوم هم میزنیم تا مایع به غلظت مطلوب برسد. وقتی مایه به غلظت دلخواه رسید، قابلمه را از حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم.
در مرحله بعد، خامه صبحانه را در یک کاسه جداگانه ریخته و کمی از مایه داغ را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا خامه و مایه یکدست شود، سپس باقیمانده مایه را به کاسه اضافه میکنیم.
پس از اینکه مایه کاملا یکدست شد، آن را به سه بخش مساوی تقسیم کرده و به یک بخش زعفران دم کرده و به بخش دیگر پودر کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
سپس، یک بخش را بدون افزودنی نگه داشته، مایه بستنی را در قالبهای پاپسیکل میریزیم، چوب بستنی را درون آن قرار داده و در یخچال میگذاریم.
بعد از ۱۲ ساعت، بستنی کیم سفت شده و آماده است. در نهایت، میتوانیم بستنیها را با شکلات ذوب شده تزیین کرده و سرو نماییم.
راز خوشمزگی کیم بستنی
هنگام پخت مایه بستنی روی گاز، افزودن پودر کاکائو یا نسکافه به مخلوط امکانپذیر است تا بستنی با طعم نسکافه یا کاکائویی کیم تهیه شود.
پس از اینکه بستنی با روکش شکلاتی پوشانده شد، میتوانید پیش از خشک شدن شکلات، به آن شکلات رنگی، ترافل، یا مغزیجات اضافه کنید تا طعم و ظاهری جذابتر داشته باشد.
در صورت تمایل، میتوانید از افزودن روغن هنگام تهیه روکش شکلاتی صرفنظر کنید، که این امر انتخابی برای سلامتتر کردن روکش بستنی است.