راز خوشمزگی پودینگ شکلاتی و نکات پودینگ شکلاتی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی بیسکوییت ساقه طلایی و فوت و فن بیسکوییت ساقه طلایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیسکوییت ساقه طلایی و فوت و فن بیسکوییت ساقه طلایی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی بیسکوییت ساقه طلایی راز خوشمزگی بیسکوییت ساقه طلایی و فوت و فن بیسکوییت ساقه طلایی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بیسکوییت …

راز خوشمزگی چیز برگر و نکات پخت چیز برگر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی چیز برگر و نکات پخت چیز برگر خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی چیز برگر راز خوشمزگی چیز برگر و نکات پخت چیز برگر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چیز برگر به عنوان یکی از محبوب‌ترین …

راز خوشمزگی آش یخ تبریزی و نکات پخت آش یخ تبریزی خوشمزه

راز خوشمزگی آش یخ تبریزی و نکات پخت آش یخ تبریزی خوشمزه

راز خوشمزگی آش یخ تبریزی راز خوشمزگی آش یخ تبریزی و نکات پخت آش یخ تبریزی خوشمزه در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. همیشه غذاها در زمستان مورد استفاده …

راز خوشمزگی پودینگ شکلاتی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت طرز تهیه پودینگ شکلاتی با ارد طرز تهیه پودینگ شکلاتی با آرد گندم طرز تهیه پودینگ شکلاتی بدون نشاسته ذرت طرز تهیه پودینگ کاکائویی فوری طرز تهیه پودینگ شکلاتی با ژلاتین طرز تهیه پودینگ شکلاتی ساده طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت پتی بور

راز خوشمزگی پودینگ شکلاتی و نکات پودینگ شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

در عرض ۱۵ دقیقه، تمامی مواد پودینگ با هم ترکیب شده و بر روی حرارت پخته می‌شوند تا به غلظت مطلوب برسند. البته، ایده‌آل است که پودینگ را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شده و بافتی مانند خامه پیدا کند، ولی شما همچنین می‌توانید پودینگ را گرم نیز سرو نمایید.

برای تهیه پودینگ شکلاتی، از پودر کاکائو و نشاسته ذرت استفاده می‌شود که هر دو معمولاً در فروشگاه‌های تخصصی مواد قنادی یافت می‌شوند. پس از اینکه پودینگ مدتی استراحت کرده و سفت شود، بافتی نرم و مخملی مشابه خامه به خود می‌گیرد. این دسر برای مهمانی‌ها بسیار مناسب است و می‌توانید مقدار مواد لازم را به راحتی دو یا سه برابر کنید.

مواد لازم

پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری

شیر ۱/۴ پیمانه (برای خمیر کاکائویی)

شیر ۲ پیمانه

شکر ۱/۳ پیمانه

عصاره وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری (دلخواه)

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

ابتدا ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را درون کاسه‌ای بریزید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید. برای داشتن طعمی غنی‌تر از کاکائو، می‌توانید مقدار آن را به ۲.۵ تا ۳ قاشق غذاخوری افزایش دهید، اما در این حالت، لازم است مقدار شکر را نیز افزایش دهید تا پودینگ تلخ نشود.

یک چهارم پیمانه شیر را اضافه کنید، که می‌تواند سرد یا در دمای اتاق باشد، و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و گلوله‌های نشاسته از بین بروند.

۲ پیمانه شیر را درون یک قابلمه بریزید و بر روی شعله قرار دهید تا گرم شود. وقتی شیر کمی داغ شد، شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا در شیر حل شود.

حرارت را کم کنید و مخلوط کاکائو و نشاسته ذرت را به شیر اضافه کنید. بلافاصله با همزن دستی شروع به هم زدن کنید.

پودینگ را بر روی شعله ملایم نگه دارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. همزمان با غلیظ شدن، رنگ مخلوط نیز کمی تیره‌تر می‌شود. با یک قاشق غلظت پودینگ را تست کنید، که باید یک لایه روی قاشق را بپوشاند و به آرامی از قاشق چکه کند.

حرارت را خاموش کنید و در صورت تمایل، وانیل را اضافه کنید.

پس از یک هم زدن دیگر، مخلوط را بین کاسه‌ها تقسیم کنید. ته قابلمه که معمولا کمی غلیظ‌تر است را با یک قاشق یا کفگیر سیلیکونی تمیز کنید.

پس از خنک شدن اندکی پودینگ، کاسه‌ها را با فویل آلومینیومی بپوشانید. اگر پودینگ هنگام داغ بودن پوشیده شود، روی آن قطره‌های آب تشکیل می‌شود.

پودینگ را برای ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا به بافت غلیظ و مخملی دست یابد. قبل از سرو، می‌توانید روی آن را با شکلات رنده شده یا انواع میوه‌ها و مغزها تزئین کنید.

راز خوشمزگی پودینگ شکلاتی

برای تهیه پودینگ شکلاتی، شما می‌توانید از قالب‌های مورد علاقه خود استفاده کنید و مایع پودینگ را درون آن‌ها بریزید. پس از خنک شدن، پودینگ را از قالب خارج کرده و سرو نمایید. همچنین، یک گزینه راحت‌تر آن است که پودینگ را در فنجان‌های یک نفره بریزید تا به راحتی سرو شود.

اگر فرصت کافی برای آماده‌سازی ندارید، پودینگ به صورت فوری و سریع نیز قابل تهیه است.

برای به دست آوردن رنگی تیره‌تر در پودینگ، مقدار بیشتری پودر کاکائو به کار ببرید.

در صورت تمایل، می‌توانید در مراحل نهایی تهیه پودینگ، ۲ قاشق غذاخوری خامه اضافه کرده و سپس سریعاً آن را از روی حرارت بردارید.

برای تزئین پودینگ، استفاده از انواع میوه‌ها و بیسکویت‌های پتی‌بور نیز گزینه‌های خوبی هستند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 18 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.