راز خوشمزگی کیک براونی و نکات پخت کیک براونی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی پلو مراکشی و فوت و فن پلو مراکشی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پلو مراکشی و فوت و فن پلو مراکشی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی پلو مراکشی راز خوشمزگی پلو مراکشی و فوت و فن پلو مراکشی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پلوهای ترکیبی در آشپزی ایرانی …

راز خوشمزگی برنج مجلسی و فوت و فن برنج رستورانی چیست

راز خوشمزگی برنج مجلسی و فوت و فن برنج رستورانی چیست

راز خوشمزگی برنج مجلسی راز خوشمزگی برنج مجلسی و فوت و فن برنج رستورانی و نکات برنج مجلسی چیست در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. توصیه هایی برای …

راز خوشمزگی باقالی پلو و فوت و فن باقالی پلو با مرغ و ادویه باقالی پلو با گوشت

راز خوشمزگی باقالی پلو و فوت و فن باقالی پلو با مرغ و ادویه باقالی پلو با گوشت

راز خوشمزگی باقالی پلو راز خوشمزگی باقالی پلو و فوت و فن باقالی پلو با مرغ و ادویه باقالی پلو با گوشت در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.باقلاپلو یکی …

راز خوشمزگی کیک براونی

طرز تهیه کیک براونی اصل طرز تهیه کیک براونی خیس کیک براونی شکلاتی غلیظ آموزش تصویری کیک براونی تفاوت کیک براونی و کاکائویی طرز تهیه کیک براونی با پودر اماده کیک براونی شف طیبه کیک براونی تک نفره

راز خوشمزگی کیک براونی و نکات پخت کیک براونی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

کیک براونی، یکی از خوش‌طعم‌ترین و پرطرفدارترین انواع کیک‌های شکلاتی است که با داشتن بافتی منحصربه‌فرد و متمایز، میان کیک و شیرینی قرار می‌گیرد. این کیک، که برای سرو در جلسات عصرانه به همراه چای یا قهوه ایده‌آل است، دارای دستور پخت نسبتاً ساده‌ای است. با این حال، مهم است که در هنگام پخت براونی، مواظب باشید تا کیک نه خیلی سفت و خشک شود و نه حالت خام و نپخته باقی بماند.

مواد لازم

آرد ۳/۴ پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه

کره ۱۷۰ گرم

شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

شکلات چیپسی نسوز به میزان لازم

پودر قهوه ۱ قاشق غذاخوری

وانیل ۱ قاشق چای خوری

نمک نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک براونی

برای تهیه کیک براونی خوشمزه، ابتدا شکلات تخته‌ای را به همراه کره در کاسه‌ای ریخته و آن‌ها را به روش بن‌ماری ذوب کنید، یعنی کاسه را بر روی یک ظرف آب داغ قرار دهید تا مواد کاملاً ذوب شوند. می‌توانید به‌جای بن‌ماری، شکلات و کره را برای ۱ دقیقه در ماکروفر با توان ۱۰۰٪ قرار دهید.

پس از ذوب شدن شکلات و کره، ظرف را از روی حرارت بردارید و وقتی مواد به دمای ولرم رسیدند، شکر و پودر قهوه را به آن‌ها اضافه کنید و به اندازه کافی هم بزنید تا شکر کمی حل شود. در صورت مشاهده دانه‌های شکر، نگران نباشید، این امر طبیعی است.

پس از سرد شدن مخلوط، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از افزودن هر کدام، فقط کمی هم بزنید تا مخلوط شوند. اجتناب از هم زدن زیاد در این مرحله بافت کیک را حفظ می‌کند.

پس از افزودن آخرین تخم‌مرغ، وانیل را اضافه کرده و مجدداً کمی هم بزنید.

آرد، نمک و پودر کاکائو را الک کرده و در چند مرحله به ترکیب شکلاتی اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

یک قالب کیک مربعی یا مستطیلی را با کره یا روغن چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید، به گونه‌ای که کاغذ از کناره‌های قالب بیرون بزند.

کمی شکلات چیپسی را روی مایه براونی بپاشید.

فر را از قبل گرم کرده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

مایه کیک براونی را در قالب ریخته و برای ۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بپزید. با استفاده از خلال دندان میزان پخت کیک را بررسی کنید. اگر خلال چسبیده شد، کیک نیاز به پخت بیشتر دارد.

پس از خنک شدن، کیک را برش زده و سرو کنید.

مواد لازم سس شکلاتی

شیر نصف پیمانه

شکر نصف پیمانه

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

پودر کاکائو ٣ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس شکلاتی

شیر و شکر را با هم ترکیب کنید و آن‌ها را روی شعله گرم کنید تا شکر به طور کامل در شیر حل شود.

١/۴ پیمانه روغن مایع را با ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کرده، سپس این ترکیب را به مخلوط داغ شیر و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سس داغ تهیه شده را به آرامی روی سطح کیک براونی هنوز درون قالب بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا کیک سس را جذب کند.

راز خوشمزگی کیک براونی

اگر کیک براونی را در یخچال نگهداری کنید، به دلیل وجود کره و شکلات، بافت آن سفت می‌شود، پس توصیه می‌شود که براونی در همان روز مصرف شود.

کیک براونی تا سه روز قابل نگهداری است.

اگر طعم کره را دوست ندارید، می‌توانید از مارگارین به جای کره استفاده کنید.

در صورت استفاده از شکلات شیرین، میزان شکر مصرفی را کاهش دهید.

بافت براونی به خاطر تراکم و وجود شکلات، پف کمتری دارد.

زیاد هم زدن باعث سفت شدن بافت براونی می‌شود.

برای پخت براونی از قالب‌های مربع یا مستطیل استفاده کنید و ترجیحاً از قالب‌های شیشه‌ای (پیرکس) استفاده نکنید.

مراقب باشید دمای فر از حد توصیه شده تجاوز نکند.

براونی را می‌توانید به صورت ساده یا همراه با سس شکلات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 11 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.