راز خوشمزگی بستنی توت فرنگی و نکات بستنی توت فرنگی خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سنگ سیر و فوت و فن سنگ سیر خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی سنگ سیر راز خوشمزگی سنگ سیر و فوت و فن سنگ سیر خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. سنگ سیر یک آش یا …
راز خوشمزگی مرغ پنیری و فوت و فن مرغ پنیری خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی مرغ پنیری راز خوشمزگی مرغ پنیری و فوت و فن مرغ پنیری خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مرغ پنیری یکی از …
راز خوشمزگی شیرینی توت و فوت و فن شیرینی توت خوشمزه و خانگی
راز خوشمزگی شیرینی توت راز خوشمزگی شیرینی توت و فوت و فن شیرینی توت خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شیرینی توت، یک دسر لذیذ …
راز خوشمزگی بستنی توت فرنگی
راز خوشمزگی بستنی توت فرنگی و نکات بستنی توت فرنگی خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
ساخت بستنی توت فرنگی خانگی که هم خوشمزه است و هم برای مهمانیها مناسب، با استفاده از خامه، شیر و پودر ژلاتین، بسیار ساده و راحت است. این بستنی را میتوانید در تابستان به عنوان دسری خنک و دلپذیر در کنار کیک خودساخته و در محیط گرم و صمیمی خانواده میل کنید.
بستنی توت فرنگی، با طعم دلپذیر و تهیه آسان خود، از دسته بستنیهای پرطرفدار است. توت فرنگی، به خاطر عطر و طعم دلنشینش، محبوبیت زیادی دارد و از آن میتوان برای تهیه انواع خوراکیهای خوشمزه مانند دسرهای توت فرنگی و بستنیهای خانگی استفاده کرد.
مواد لازم
توت فرنگی تازه: ۴۰۰ گرم
شکر: ۱۸۰ گرم (۴/۵ لیوان فرانسوی دسته دار)
نمک: کمتر از یک پینچ (مقدار بین دو انگشت اشاره و شصت یک پینچ است. در واقع پینچ کوچکترین قاشق اندازه گیری و از قاشق چایخوری هم کوچک تر است)
ثعلب بستنی: ½ قاشق چایخوری
شیر در دمای اتاق: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
خامه صبحانه در دمای اتاق: ۲ لیوان فرانسوی دسته دار
یخ: به مقدار زیاد
عصاره وانیل یا اسانس توت فرنگی: ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ساخت بستنی توت فرنگی در خانه با فرمولی ساده امکانپذیر است و نیازی به استفاده از تجهیزات تخصصی ندارد. ابتدا توت فرنگیها را شسته و از ساقهها و برگهایشان جدا کنید. سپس توت فرنگیها را با نصفی از شکر داخل مخلوطکن یا غذاساز ریخته و تا حد پوره درآورید. نیمه دیگر شکر را با ثعلب مخلوط نمایید. شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید تا گرم شوند اما به جوش نرسند.
خامه و شیر را از حرارت بردارید و ترکیب شکر و ثعلب را به آرامی و در چندین مرحله به آن افزوده و هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. سپس، اسانس وانیل یا توت فرنگی و نمک را روی پوره توت فرنگی ریخته و مخلوط شیر، خامه و ثعلب را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.
مخلوط بستنی را در کاسهای از جنس استیل بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. یک ظرف دیگر را با یخ پر کنید و مقداری نمک روی یخها بپاشید تا سرمای بیشتری ایجاد شود. ظرف استیل حاوی مایه بستنی را روی یخها قرار دهید به گونهای که اطراف ظرف کاملا با یخ پوشیده شود.
به صورت دورهای و با استفاده از کاردک، بستنی را که به دیوارهها چسبیده است، بتراشید تا بخشهای سفتشده به ته ظرف برود و بخشهای نرمتر با یخ تماس پیدا کنند و سفت شوند. این روند را تا زمانی که بستنی کاملا سفت شود (حدود یک ساعت) ادامه دهید. در صورت تمایل، تکههای توت فرنگی را به بستنی افزوده و خوب هم بزنید.
پس از آن، بستنی را برای ۱۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا ببندد و آماده مصرف شود. این دستور بستنی را میتوان با میوههای دیگر مانند هلو و زردآلو نیز امتحان کرد.
برای جلوگیری از یخ زدن روی بستنی، مهم است که آن را همیشه در دمای بین ۰ تا منفی ۵ درجه سانتیگراد در فریزر نگه دارید و پس از برداشتن مقدار مورد نیاز، به سرعت آن را به فریزر بازگردانید.
راز خوشمزگی بستنی توت فرنگی
برای آسانتر کردن اسکوپ زدن بستنی، توصیه میشود که حدود نیم ساعت قبل از استفاده، آن را از فریزر خارج کنید.
استفاده از ثعلب در دستور بستنی به دلیل خاصیت کشدار کردن و بهبود فرمگیری بستنی است. این ماده را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
در تهیه این بستنی، استفاده از خامه صبحانه توصیه میشود، اما استفاده از خامه قنادی نیز امکانپذیر است. در صورت استفاده از خامه قنادی، بهتر است مقدار شکر را کاهش دهید.
اگر ترجیح میدهید که حس و طعم دانههای توت فرنگی در دهان قابل احساس باشد، میتوانید در مرحله نهایی توت فرنگی خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و سپس آن را برای یخزدن در فریزر قرار دهید.