راز خوشمزگی بستنی توت فرنگی و نکات بستنی توت فرنگی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی شکلات تخته ای و فوت و فن شکلات تخته ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شکلات تخته ای و فوت و فن شکلات تخته ای خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی شکلات تخته ای راز خوشمزگی شکلات تخته ای و فوت و فن شکلات تخته ای خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شکلات …

راز خوشمزگی آش قاشقی و فوت و فن آش قاشقی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش قاشقی و فوت و فن آش قاشقی خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش قاشقی راز خوشمزگی آش قاشقی و فوت و فن آش قاشقی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. راز خوشمزگی آش قاشقی …

راز خوشمزگی قارچ پلو و فوت و فن قارچ پلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی قارچ پلو و فوت و فن قارچ پلو خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی قارچ پلو راز خوشمزگی قارچ پلو و فوت و فن قارچ پلو خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. قارچ پلو، این غذای …

راز خوشمزگی بستنی توت فرنگی

 طرز تهیه بستنی توت فرنگی یخی طرز تهیه بستنی توت فرنگی با ثعلب بستنی توت فرنگی بدون خامه طرز تهیه بستنی توت فرنگی با خامه صبحانه بستنی توت فرنگی با شیر بستنی توت فرنگی آشپزخانه کوچک من بستنی توت فرنگی چوبی بستنی توت فرنگی خانگی ساده

راز خوشمزگی بستنی توت فرنگی و نکات بستنی توت فرنگی خوشمزه و خانگی همگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

ساخت بستنی توت فرنگی خانگی که هم خوشمزه است و هم برای مهمانی‌ها مناسب، با استفاده از خامه، شیر و پودر ژلاتین، بسیار ساده و راحت است. این بستنی را می‌توانید در تابستان به عنوان دسری خنک و دلپذیر در کنار کیک خودساخته و در محیط گرم و صمیمی خانواده میل کنید.

بستنی توت فرنگی، با طعم دلپذیر و تهیه آسان خود، از دسته بستنی‌های پرطرفدار است. توت فرنگی، به خاطر عطر و طعم دلنشینش، محبوبیت زیادی دارد و از آن می‌توان برای تهیه انواع خوراکی‌های خوشمزه مانند دسرهای توت فرنگی و بستنی‌های خانگی استفاده کرد.

مواد لازم

توت فرنگی تازه: ۴۰۰ گرم

شکر: ۱۸۰ گرم (۴/۵ لیوان فرانسوی دسته دار)

نمک: کمتر از یک پینچ (مقدار بین دو انگشت اشاره و شصت یک پینچ است. در واقع پینچ کوچکترین قاشق اندازه گیری و از قاشق چایخوری هم کوچک تر است)

ثعلب بستنی: ½ قاشق چایخوری

شیر در دمای اتاق: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار

خامه صبحانه در دمای اتاق: ۲ لیوان فرانسوی دسته دار

یخ: به مقدار زیاد

عصاره وانیل یا اسانس توت فرنگی: ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه

ساخت بستنی توت فرنگی در خانه با فرمولی ساده امکان‌پذیر است و نیازی به استفاده از تجهیزات تخصصی ندارد. ابتدا توت فرنگی‌ها را شسته و از ساقه‌ها و برگ‌هایشان جدا کنید. سپس توت فرنگی‌ها را با نصفی از شکر داخل مخلوط‌کن یا غذاساز ریخته و تا حد پوره درآورید. نیمه دیگر شکر را با ثعلب مخلوط نمایید. شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید تا گرم شوند اما به جوش نرسند.

خامه و شیر را از حرارت بردارید و ترکیب شکر و ثعلب را به آرامی و در چندین مرحله به آن افزوده و هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. سپس، اسانس وانیل یا توت فرنگی و نمک را روی پوره توت فرنگی ریخته و مخلوط شیر، خامه و ثعلب را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط بستنی را در کاسه‌ای از جنس استیل بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. یک ظرف دیگر را با یخ پر کنید و مقداری نمک روی یخ‌ها بپاشید تا سرمای بیشتری ایجاد شود. ظرف استیل حاوی مایه بستنی را روی یخ‌ها قرار دهید به گونه‌ای که اطراف ظرف کاملا با یخ پوشیده شود.

به صورت دوره‌ای و با استفاده از کاردک، بستنی را که به دیواره‌ها چسبیده است، بتراشید تا بخش‌های سفت‌شده به ته ظرف برود و بخش‌های نرم‌تر با یخ تماس پیدا کنند و سفت شوند. این روند را تا زمانی که بستنی کاملا سفت شود (حدود یک ساعت) ادامه دهید. در صورت تمایل، تکه‌های توت فرنگی را به بستنی افزوده و خوب هم بزنید.

پس از آن، بستنی را برای ۱۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا ببندد و آماده مصرف شود. این دستور بستنی را می‌توان با میوه‌های دیگر مانند هلو و زردآلو نیز امتحان کرد.

برای جلوگیری از یخ زدن روی بستنی، مهم است که آن را همیشه در دمای بین ۰ تا منفی ۵ درجه سانتی‌گراد در فریزر نگه دارید و پس از برداشتن مقدار مورد نیاز، به سرعت آن را به فریزر بازگردانید.

راز خوشمزگی بستنی توت فرنگی

برای آسان‌تر کردن اسکوپ زدن بستنی، توصیه می‌شود که حدود نیم ساعت قبل از استفاده، آن را از فریزر خارج کنید.

استفاده از ثعلب در دستور بستنی به دلیل خاصیت کشدار کردن و بهبود فرم‌گیری بستنی است. این ماده را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

در تهیه این بستنی، استفاده از خامه صبحانه توصیه می‌شود، اما استفاده از خامه قنادی نیز امکان‌پذیر است. در صورت استفاده از خامه قنادی، بهتر است مقدار شکر را کاهش دهید.

اگر ترجیح می‌دهید که حس و طعم دانه‌های توت فرنگی در دهان قابل احساس باشد، می‌توانید در مرحله نهایی توت فرنگی خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و سپس آن را برای یخ‌زدن در فریزر قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.