راز خوشمزگی کیک بستنی و نکات کیک بستنی خوشمزه و خانگی - مُچُم
راز خوشمزگی آش پتله و فوت و فن آش پتله خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پتله و فوت و فن آش پتله خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش پتله راز خوشمزگی آش پتله و فوت و فن آش پتله خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش پتله، یکی از …

راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش آبدار راز خوشمزگی آش آبدار و فوت و فن آش آبدار خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش آبدار، یکی از …

راز خوشمزگی آش یارما و فوت و فن آش یارما خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش یارما و فوت و فن آش یارما خوشمزه و خانگی

راز خوشمزگی آش یارما راز خوشمزگی آش یارما و فوت و فن آش یارما خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آش یارما، یکی از …

راز خوشمزگی کیک بستنی

کیک بستنی فوری طرز تهیه کیک بستنی کافی شاپی کیک بستنی یخچالی طرز تهیه کیک بستنی لایه ای طرز تهیه کیک بستنی در اشپزخانه کوچک من طرز تهیه کیک بستنی با تی تاب

راز خوشمزگی کیک بستنی و نکات کیک بستنی خوشمزه و خانگی در سایت مچم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

کیک بستنی یک دسر خوشمزه و عالی برای فصل تابستان است که دارای طرفداران زیادی می‌باشد. این دسر ترکیبی از دو دلیل محبوب، یعنی “کیک” و “بستنی” است، و به ندرت کسی را می‌یابید که از این دسر خوشمزه لذت نبرد. تهیه کیک بستنی در خانه بسیار آسان است و با انجام تغییرات کوچک، می‌توانید انواع مختلفی از کیک‌های بستنی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. برای تهیه کیک بستنی، ابتدا باید کیک را آماده کنید. در این دسر، می‌توانید از کیک وانیلی یا کیک شکلاتی استفاده نمایید. با ما همراه شوید تا نحوه تهیه این کیک بستنی خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم

۱۵ گرم پودر کاکائو

۱۲۵ گرم شکر

۱۶۵ گرم آرد (سفید)

۱/۴ پیمانه روغن مایع

۳ عدد تخم مرغ (سرد و درشت)

۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر

۱ قاشق مربا خوری شربت بار یا عسل

۱ عدد کیک اسفنجی شکلاتی

۱ لیتر بستنی (با طعم دلخواه)

طرز تهیه

جهت تهیه این کیک بستنی، ابتدا بکینگ پودر و آرد سفید را در کنار یکدیگر قرار دهید و آنها را سه بار الک کنید. سپس این مخلوط را در کنار گذاشته و منتظر باشید.

مخلوط پودر کاکائوی الک شده و روغن مایع را ترکیب کنید و آن را با یک قاشق هم بزنید تا پودر کاکائو به‌طور کامل در روغن حل شود و دیگر دانه‌های آن در مخلوط باقی نمانند.

سپس قالب مورد نظر را با چربی پوشانید و آرد پاشی کنید. در کف قالب، کاغذ روغنی قرار دهید.

تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده‌ها را در ظرف تمیز و خشک بدون هیچ چربی‌ای بریزید. با استفاده از میکسر، سفیده‌ها را بزنید تا فرم‌دهی کاملی اتفاق بیافتد. در هنگام مخلوط کردن سعی کنید که میکسر را از یک جهت حرکت دهید تا سفیده‌ها پف نیفتند. سپس شکر را به صورت کم‌کم و به صورت بارانی اضافه کنید و همچنین با هم میزنید.

بعد از زمانی که شکر به صورت کامل اضافه شده و سفیده‌ها فرم گرفته و سفت شده‌اند، زرده‌های تخم‌مرغ را یک به یک به آرامی اضافه کنید و هر کدام را تا حدود ۳۰ ثانیه با میکسر مخلوط کنید تا مخلوط به‌طور کامل شود.

سپس شربت بار یا کمی عسل را به مایه اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا مواد به‌طور کامل ترکیب شوند.

مخلوط پودر کاکائو و روغن را به مایه اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود. در این مرحله، همزن برقی را کنار بگذارید و مخلوط پودر آرد و بکینگ پودر الک شده را به مایه اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید تا مایه به‌طور کاملاً یکدست ترکیب شود.

مایه کیک آماده‌شده را در قالب چرب‌شده ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (که از قبل گرم شده است)، حدود ۴۰ دقیقه پزیده. مدت زمان پخت در فرها ممکن است متفاوت باشد. در آخر، وسط کیک را تست کنید؛ اگر خلال دندن تمیز بیرون بیاید، کیک را از فر خارج کنید و به آرامی اجازه دهید داخل قالب کاملاً خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کنید و با دقت کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.

بعد از آماده شدن کیک، برش‌های مستطیلی روی کیک ایجاد کنید.

سطح رویی کیک را جدا کرده و کنار بگذارید، سپس داخل کیک را خالی کنید. این کار را به گونه‌ای انجام دهید که حدوداً یک سانتیمتر ضخامت از کیک باقی بماند.

وقتی داخل کیک کاملاً خالی شد، داخل قالب کیک سلفون یا نایلون قرار دهید و کیک را داخل قالب بچرخانید.

بستنی را از فریزر خارج کنید. اجازه دهید کمی شل شود و سپس آن را در داخل قالب کیک بریزید.

قسمت‌های خالی کیک را با بستنی‌های دلخواه پر کنید. می‌توانید بستنی را با تزئین‌های مختلف مانند خرده میوه، شوکولاته چیپسی یا گردو خرد شده تزئین کنید.

بعد از پر کردن داخل کیک با بستنی، قسمت رویی کیک را که از آن جدا کرده‌اید را به حالت درپوش روی فضای پر شده با بستنی قرار دهید و آن را محکم کنید.

نوار کاغذ روغنی را روی کیک بگذارید و آن را کاملاً بپوشانید تا خشک نشود، سپس کیک را در فریزر قرار دهید.

راز خوشمزگی کیک بستنی

در صورتی که نمی‌خواهید کیک دارای حالت قله‌ای باشد، موقع ریختن مایه کیک داخل قالب، تمام مایه کیک را از یک نقطه مشخص داخل قالب بریزید و مایه کیک را به دقت در قالب حرکت دهید تا در سطح قالب تراز شود.

هنگامی که مایه کیک را از یک نقطه مشخص داخل قالب ریختید، تجمع هوا در آن نقطه ممکن است باعث شود که این بخش بیشتر پف کند و حالت قله‌ای نداشته باشد.

پس از آماده شدن کیک بستنی، آن را در فریزر قرار دهید و باید تا زمان سرو در فریزر باقی بماند. حتماً کیک را با درپوش بپوشانید تا بوی فریزر به آن نفوذ نکند.

برای تهیه گاناش روی کیک بستنی، می‌توانید از شکلات شیری یا تلخ یا ترکیب این دو استفاده کنید، که این انتخاب برای سلیقه شما بستگی دارد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچُم و لینک مستقیم بلا مانع است.